שאלון

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifשאלון../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

שאלון חביב ביותר שמצאתי באתר שנקרא: אתר הייעוץ הישראלי. אני מצרפת לינק לשאלון של "הכר את עצמך"
[לפניך שאלון המיועד לספק לך מידע על עצמך במצבים שונים. זהו חלק משאלון אישיותי נרחב יותר והוא מובא לפניך כאן יותר כ"שעשוע" נחמד. לשאלון, כפי שהוא מובא כאן, אין תוקף מדעי והוא מיועד לספק התייחסות כללית מעניינת]. אז קדימה חבר'ה "נכיר" אחד את השני טוב יותר
(מי שבא לו שיעתיק את ניתוח השאלון לפה).

tamarhp

New member
דווקא יצא לי מתאים

עד כמה שאני מכירה את עצמי... להלן הניתוח: התפיסה שלך לגבי עצמך: אתה אינטליגנטי, ישר, ומתוק. אתה ידידותי כלפי כולם ואינך אוהב עימותים. מאחר ואתה כל כך מלא חיים וחברתך נעימה אנשים נמשכים לחברתך, באופן טבעי ונהנים לשוחח אתך. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מעדיף להכיר את האדם שכלפיו תתחייב לעומק לפני שתקבל החלטה על עתיד הקשר. מידת הרצינות של אהבתך: אתה מאוד רציני לגבי מערכות יחסים ואין לך עניין לבזבז זמן עם אנשים שאינך מחבב. אם תמצא את האדם הנכון אתה לא תהסס להתאהב. התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: אתה אדם מעשי ולכן תבחר במשרה בטוחה עם הכנסה קבועה. בידיעה שמה שאתה אוהב לעשות הוא חשוב, מצא לעצמך עבודה רגילה ותסדר לעצמך את עתידך. כיצד אתה תופס הצלחה: אתה חושש מכישלון ולכן לא תמיד אתה הולך לכוונים תעסוקתיים המתאימים לך. אל תוותר בטרם התחלת! היה אמיץ! ממה אתה הכי פוחד: אתה מודאג לגבי הדימוי שלך בעיני אחרים. כלומר אתה מנסה מאוד להיות " מקובל" על ידי אחרים. הגיע הזמן לכך שתאמין בעצמך ולא ב"לבוש החיצוני" שלך. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה מלא אנרגיות וביטחון עצמי. אינך מוערך מספיק מכיוון שרגשותיך מאוד לא יציבים. אתה יכול מדי פעם לשמור על שלווה מסוימת ורגיעה זמנית אבל זה לא ימשך זמן רב. עכשיו אני אקרא את של האחרים. ואנשים - סליחה שנעלמתי, אני לא אהיה פה הרבה עד שבוע הבא

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תמרררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו שמתי לב..... מעתיקנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ישועת ה' כהרף עין", אה? בדיוק כמו שכתוב בכרטיס שלי. מעתיקנית

tamarhp

New member
אה, את המצאת את המשפט? ../images/Emo3.gif

התלבטתי בין כמה משפטים, בסוף ייעצו לי לשים את זה חוצמזה - שבחתימה שלי זה נראה טוב, כי אחרי שכתבתי על זה שאני שרוטה, אגודת תמיכה וכו', זה נראה כאילו אני נואשת ומצפה לישועה בקרוב

הניתוח שלי....

להלן הניתוח: התפיסה שלך לגבי עצמך: אתה אדם מעשי ואנשים אוהבים אותך בגלל שאתה ישר ולא מסתיר את עמדותיך. אתה יודע לפתור בעיות באופן יעיל מכיוון שאתה מאזין לשני הצדדים בויכוח לפני שאתה מחליט וזה מושך את שניהם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה רומנטיקן אמיתי. כשאתה מאוהב אתה תעשה כל דבר כדי לשמור על אהבתך. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מוכן להתחייב למערכת יחסים ברגע שתפגוש את האדם המתאים. ואתה מאמין שתדע זאת ברגע שתפגוש אותו. מידת הרצינות של אהבתך: יש לך טקטיקות לא רעות בפנייה לבני המין הנגדי. אנשים נמשכים לאופן הישיר שבו אתה מתנהג, כך שקרוב לודאי שלא תהיה לך בעיה עם "יציאות" עם בני זוג. התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: יש לך מטרות ואתה מעוניין להשיג הרבה בחייך. העבודות המתאימות לך הן אלו המאפשרות לך להשתמש באנרגיות המדהימות שלך. כיצד אתה תופס הצלחה: הצלחה בקריירה שלך אינה נתפסת בעיניך כדבר החשוב ביותר בחייך. אתה מרוצה ממה שיש לך ואתה חושב שלבלות זמן עם האנשים האהובים עליך חשוב בהרבה מלבלות זמן בעבודה! ממה אתה הכי פוחד: אתה חושש מדברים שאינך יכול לשלוט בהם. לפעמים הכעס שלך מסתיר את רגשותיך האמיתיים. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה אדם בוגר, הגיוני, ישר, שנותן עצות מצוינות. אנשים מבקשים את התייחסותך בנושאים שונים. לפעמים אתה מוצא את עצמך כלוא בבעיה שבה צריך לתת יותר דגש ללב מאשר לראש.

../images/Emo32.gif מה זה אומר שהשם בצבע חום?

השם של 'הרבנית חנוכה' ושל 'תולעת 1' מופיע בצבע חום, בזמן שרוב האנשים השם שלהם בשחור. מה אומר הצבע החום?

זה אומר...זה אומר....

שאנחנו הסגנים של מנהלי הפורום, קיבלנו את התואר הזה לאחר מאמצים מרובים (עברנו טירונות לא קלה)
<זה חום או אדום?
> זולל מישמישים- אולי תענה על השאלון שצירפתי

tamarhp

New member
../images/Emo46.gif

א-נ-י הייתי הסגנית של מתנדב למשך תקופת החגים!!! האדום זה אומר "בסך הכל" שהם גולשים מצטיינים
Oועובדים קשה בשביל זה!!!)

וואייי..האייקון הזה...תמרוש הפחדת

אותי... שלא תעשי את זה יותר, יש לי לב חלש
(וכמובן מי שהעלה את הרעיון זאת הרבנית חנוכה, לא לשכוח!!!)

tamarhp

New member
אממ

כל שבועיים אמורים להתחלף הגולשים, עכשיו הגיע תורו. והאמת - באותו זמן שהוא קיבל את האדום, הוא היה באמת 10! כמעט בלי ציטוטים מאתרים ור' אמנון יצחק, ויותר דעות אישיות וכתיבות מלאות - אפילו אני נהניתי מחלק מההודעות! חוצמזה, שי - עברו השבועיים מזמן, לא?

מתנדב

New member
תמרי, השבועיים כבר עברו מזמן.....

ואני הגשתי כבר את הבקשה להחלפת האדומים בפורום, וכנראה שהבקשה נדחתה, זה למעשה היה אמור להיות כבר היום, אך אינני יודע למה זה לא התבצע, אני אבדוק זאת מחר...

lala897

New member
פחחחח הניתוח שלי--

התפיסה שלך לגבי עצמך: אתה אינטליגנטי, ישר, ומתוק. אתה ידידותי כלפי כולם ואינך אוהב עימותים. מאחר ואתה כל כך מלא חיים וחברתך נעימה אנשים נמשכים לחברתך, באופן טבעי ונהנים לשוחח אתך. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה רומנטיקן אמיתי. כשאתה מאוהב אתה תעשה כל דבר כדי לשמור על אהבתך. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מעדיף להכיר את האדם שכלפיו תתחייב לעומק לפני שתקבל החלטה על עתיד הקשר. מידת הרצינות של אהבתך: אתה אוהב לפלרטט ולפתות. בני המין הנגדי ימצאו בתכונה זו קסם רב ולכן לא תהיה לך בעיה למצוא מעריצים. אבל השאלה האמיתית היא עד כמה תהיה רציני לגבי בחירת פרטנר לחיים? התפיסה שלך בענייני חינוך: יתכן ואינך אוהב ללמוד אבל יש לך רעיונות פרקטיים. אתה מקשיב לאינסטינקטים שלך ונוטה ללכת בעקבות הלב, ולכן סביר להניח שתעבוד בעבודות בלתי שגרתיות. העבודה המתאימה לך: יש לך מטרות ואתה מעוניין להשיג הרבה בחייך. העבודות המתאימות לך הן אלו המאפשרות לך להשתמש באנרגיות המדהימות שלך. כיצד אתה תופס הצלחה: הצלחה בקריירה שלך אינה נתפסת בעיניך כדבר החשוב ביותר בחייך. אתה מרוצה ממה שיש לך ואתה חושב שלבלות זמן עם האנשים האהובים עליך חשוב בהרבה מלבלות זמן בעבודה! ממה אתה הכי פוחד: אתה חושש מדברים שאינך יכול לשלוט בהם. לפעמים הכעס שלך מסתיר את רגשותיך האמיתיים. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה מלא אנרגיות וביטחון עצמי. אינך מוערך מספיק מכיוון שרגשותיך מאוד לא יציבים. אתה יכול מדי פעם לשמור על שלווה מסוימת ורגיעה זמנית אבל זה לא ימשך זמן רב.

רצתי למלא את פקודתה של הרבנית

והרי התוצאות. חם חם מהתנור. --- התפיסה שלך לגבי עצמך: אתה אדם מעשי ואנשים אוהבים אותך בגלל שאתה ישר ולא מסתיר את עמדותיך. אתה יודע לפתור בעיות באופן יעיל מכיוון שאתה מאזין לשני הצדדים בויכוח לפני שאתה מחליט וזה מושך את שניהם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מוכן להתחייב למערכת יחסים ברגע שתפגוש את האדם המתאים. ואתה מאמין שתדע זאת ברגע שתפגוש אותו. מידת הרצינות של אהבתך: אתה מאוד רציני לגבי מערכות יחסים ואין לך עניין לבזבז זמן עם אנשים שאינך מחבב. אם תמצא את האדם הנכון אתה לא תהסס להתאהב. התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: אתה אדם מעשי ולכן תבחר במשרה בטוחה עם הכנסה קבועה. בידיעה שמה שאתה אוהב לעשות הוא חשוב, מצא לעצמך עבודה רגילה ותסדר לעצמך את עתידך. כיצד אתה תופס הצלחה: אתה חושש מכישלון ולכן לא תמיד אתה הולך לכוונים תעסוקתיים המתאימים לך. אל תוותר בטרם התחלת! היה אמיץ! ממה אתה הכי פוחד: אתה חושש שלא יהיה לך על מי לסמוך בעת צרה. אינך רוצה להיות במצב שבו אתה תלוי באחרים. עצמאות חשובה לך. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה אדם בוגר, הגיוני, ישר, שנותן עצות מצוינות. אנשים מבקשים את התייחסותך בנושאים שונים. לפעמים אתה מוצא את עצמך כלוא בבעיה שבה צריך לתת יותר דגש ללב מאשר לראש.

טוב, הנה שלי...

בקשה, ואגב, תקראו לזה איך שתקראו, אבל לתדהמתי אני מסכים עם כל מילה שפה לגבי... זה מוזר....: התפיסה שלך לגבי עצמך: אנשים אחרים חושבים שאתה אדם מאוד מעניין אבל האמת היא שאתה מסתיר את ה"אני" האמיתי שלך. חבריך אוהבים אותך מפני שאתה יודע להקשיב להם הם עדיין יאהבו אותך גם אם תרשה לעצמך להיות "אתה עצמך" אתם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מעדיף להכיר את האדם שכלפיו תתחייב לעומק לפני שתקבל החלטה על עתיד הקשר. מידת הרצינות של אהבתך: אתה מאוד רציני לגבי מערכות יחסים ואין לך עניין לבזבז זמן עם אנשים שאינך מחבב. אם תמצא את האדם הנכון אתה לא תהסס להתאהב. התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: אתה אדם מעשי ולכן תבחר במשרה בטוחה עם הכנסה קבועה. בידיעה שמה שאתה אוהב לעשות הוא חשוב, מצא לעצמך עבודה רגילה ותסדר לעצמך את עתידך. כיצד אתה תופס הצלחה: אתה חושש מכישלון ולכן לא תמיד אתה הולך לכוונים תעסוקתיים המתאימים לך. אל תוותר בטרם התחלת! היה אמיץ! ממה אתה הכי פוחד: אתה מודאג לגבי הדימוי שלך בעיני אחרים. כלומר אתה מנסה מאוד להיות " מקובל" על ידי אחרים. הגיע הזמן לכך שתאמין בעצמך ולא ב"לבוש החיצוני" שלך. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה מלא אנרגיות וביטחון עצמי. אינך מוערך מספיק מכיוון שרגשותיך מאוד לא יציבים. אתה יכול מדי פעם לשמור על שלווה מסוימת ורגיעה זמנית אבל זה לא ימשך זמן רב.

lala897

New member
זה סתם שטויות בלחץ..

אתה מרגיש שזה מתאים לך כי כל בנאדם יכול פחות או יותר להתאים את עצמו לתוך התיאורים.. באמת, אתה חושב שאפשר לדעת את העצמי האמיתי שלך רק עפ"י זה אם אתה בוחר בחוף או בבקתה? תעשה טובה.. אבל סתם ככה תנסה את זה - יענו מבחן רורשאך, (צריך לדעת קצת אנגלית) אבל זה מעניין
תנסו לעשות ולכתוב תוצאות..

למעלה