טוב, הנה שלי...
בקשה, ואגב, תקראו לזה איך שתקראו, אבל לתדהמתי אני מסכים עם כל מילה שפה לגבי... זה מוזר....: התפיסה שלך לגבי עצמך: אנשים אחרים חושבים שאתה אדם מאוד מעניין אבל האמת היא שאתה מסתיר את ה"אני" האמיתי שלך. חבריך אוהבים אותך מפני שאתה יודע להקשיב להם הם עדיין יאהבו אותך גם אם תרשה לעצמך להיות "אתה עצמך" אתם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מעדיף להכיר את האדם שכלפיו תתחייב לעומק לפני שתקבל החלטה על עתיד הקשר. מידת הרצינות של אהבתך: אתה מאוד רציני לגבי מערכות יחסים ואין לך עניין לבזבז זמן עם אנשים שאינך מחבב. אם תמצא את האדם הנכון אתה לא תהסס להתאהב. התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: אתה אדם מעשי ולכן תבחר במשרה בטוחה עם הכנסה קבועה. בידיעה שמה שאתה אוהב לעשות הוא חשוב, מצא לעצמך עבודה רגילה ותסדר לעצמך את עתידך. כיצד אתה תופס הצלחה: אתה חושש מכישלון ולכן לא תמיד אתה הולך לכוונים תעסוקתיים המתאימים לך. אל תוותר בטרם התחלת! היה אמיץ! ממה אתה הכי פוחד: אתה מודאג לגבי הדימוי שלך בעיני אחרים. כלומר אתה מנסה מאוד להיות " מקובל" על ידי אחרים. הגיע הזמן לכך שתאמין בעצמך ולא ב"לבוש החיצוני" שלך. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה מלא אנרגיות וביטחון עצמי. אינך מוערך מספיק מכיוון שרגשותיך מאוד לא יציבים. אתה יכול מדי פעם לשמור על שלווה מסוימת ורגיעה זמנית אבל זה לא ימשך זמן רב.