הנה שלי...אפילו עם הערות../images/Emo70.gif
דמיין כי אתה צועד בשביל. מה אתה רואה מסביבך? גבעות ירוקות וברקע נוף הרים מרוחק....הכי קרוב למציאות... מה אתה רואה ליד רגליך? בקבוק? האם תרים אותו מהאדמה? ת'אמת המרה?... לא? אתה רואה מים.כיצד הם נראים? מפלללללללללללללללל..... המפל הכי שווה בגולן....אני הולכת כמעט כל יום... אתה רואה מפתח במים ואתה מרים אותו. איזה מן מפתח זה? מפתח ביתי רגיל??? מה זה השאלות האלה? בהמשך אתה רואה בית. איזה מן סוג של בית? בקתה עם גינה מלאה פרחים... מה אתה עושה בהמשך? הולך משם. לא מתעניין.... למה בלשון זכר???? אין לי כוח לשנות לנקבה... פתאום משהו קופץ עלייך. מה זה יהיה? עכביש... מכיוון שאתה כ"כ מפחד אתה מתחיל לרוץ.......לא מפחדת... בית יפיפה עם גינת נוי... סוף??? מה התוצאה??? רגע... נוו....... שנייה.... התפיסה שלך לגבי עצמך: אתה אדם מעשי ואנשים אוהבים אותך בגלל שאתה ישר ולא מסתיר את עמדותיך. אתה יודע לפתור בעיות באופן יעיל מכיוון שאתה מאזין לשני הצדדים בויכוח לפני שאתה מחליט וזה מושך את שניהם. זה בערך נכון..... סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. רבע נכון.... המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מעדיף להכיר את האדם שכלפיו תתחייב לעומק לפני שתקבל החלטה על עתיד הקשר. בעעעע? מידת הרצינות של אהבתך: אתה אוהב לפלרטט ולפתות. בני המין הנגדי ימצאו בתכונה זו קסם רב ולכן לא תהיה לך בעיה למצוא מעריצים. אבל השאלה האמיתית היא עד כמה תהיה רציני לגבי בחירת פרטנר לחיים? אין תגובה התפיסה שלך בענייני חינוך: בעיניך יותר חשוב להתחיל לעבוד להרוויח כסף ולהסתדר בחיים מאשר להיות תלמיד התלוי בהוריו. טעות? העבודה המתאימה לך: אתה אדם מעשי ולכן תבחר במשרה בטוחה עם הכנסה קבועה. בידיעה שמה שאתה אוהב לעשות הוא חשוב, מצא לעצמך עבודה רגילה ותסדר לעצמך את עתידך. אממממ.... כיצד אתה תופס הצלחה: הצלחה בקריירה שלך אינה נתפסת בעיניך כדבר החשוב ביותר בחייך. אתה מרוצה ממה שיש לך ואתה חושב שלבלות זמן עם האנשים האהובים עליך חשוב בהרבה מלבלות זמן בעבודה! מה? ממה אתה הכי פוחד: אתה מודאג לגבי הדימוי שלך בעיני אחרים. כלומר אתה מנסה מאוד להיות " מקובל" על ידי אחרים. הגיע הזמן לכך שתאמין בעצמך ולא ב"לבוש החיצוני" שלך. אני נקראת פריקית בשכבה...אחת שלא תלויה בלחץ חברתי.... מהו העצמי האמיתי שלך: אתה אדם בוגר, הגיוני, ישר, שנותן עצות מצוינות. אנשים מבקשים את התייחסותך בנושאים שונים. לפעמים אתה מוצא את עצמך כלוא בבעיה שבה צריך לתת יותר דגש ללב מאשר לראש. אין תגובה