הסעות למצדה

glitter8

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהסעות למצדה

חברים יקרים אנחנו חבורה, צוהלת ושמחה מארגנים הסעה למצדה יש כמה אפשרויות כל מי שבא (ונא להזמין כבר כרטיסים!!) נא לשרשר אפשרות א- לנסוע באוטובוס של אגד. מחיר הנסיעה מתל אביב לשני הכיוונים הוא 80 ש"ח וא-י-נ-ו כולל הסעה למצדה להופעה (עוד 20-40 ש"ח) הייתרון- מעט יותר זול, וככה גם אף אחד לא צריך לנהוג חיסרון- אנחנו תלויים בלוח הזמנים של אגד, ולא בטוח שכולנו נוכל להיות על אוטובוס אחד יכול להיות צפוף ורועש אפשרות ב- לנסוע ברכבים פרטיים (מי מנדב רכב?) וכולם משתתפים בדלק ואז יצא בסביבות 70 ש"ח לאדם (בהתאם לסיכום עם בעל הרכב) יתרון- יותר זול- חיסרון- למי יש כח לנהוג אחרי לילה ללא שינה? (מנסיון-מסוכן והורס את כל הכיף של ההופעה) וגם לא נהיה כולם יחד אלא נתפצל ל3 מכוניות. אפשרות ג- הזמנת מיניבוס יעלה בערך 150 ש"ח לכל אחד. טיפה יותר יקר אבל הכי נוח, לא נהיה תלויים באף אחד, נוכל לנסוע ולחזור מתי שבא לנו, יהיה צמוד אלינו כל הזמן. נהיה כולם ברכב אחד וגם אף אחד לא יצטרך לנהוג. לי אישית נראה פיתרון הכי טוב. יאללה שרשרו בדחיפות, ככל שמזמינים את המיניבוס יותר מוקדם מקבלים אחד יותר שווה ובמחיר הכי זול.

אז מה עושים?!?!

דרך אגב הלוך חזור לערד 68 שקל זה 34 שקל לצד... מיניבוס זה אולי יקר אבל זה מאוד נוח... ורכביפ פרטיים אין סיכוי שאני בא...

handlessman

New member
כע ההורים שלו מפחדים בכלל...

אז עוד רכבים פרטיים? הם ישתגעו... לדעתי גם הכי עדיף מיניבוס, אבל אי אפשר לברר לגבי מיניבוס "טיפה" יותר זול? ואם נוסעים במיניבוס, זאת אומרת שנוסעים מהבית ישר למצדה, כלומר גם לא נצטרך לשלם על שהייה באיזה מקום באזור ערד - וכסף של ביזבוזים כמו אוכל וכאלה אני יכול להתאפק בקטע הזה, כלומר אם ההוצאות היחידות שלי על ההופעה הזאת יהיו על ההופעה עצמה ועל ההסעה, אז אין לי שום בעיה... ועוד משהו ענבל - המחיר הוא 150 לאדם בכל מקרה, אפילו אם הוא יסע לבד? או שיש מחיר כולל להסעה עצמה ומתחלקים בו שווה בשווה? כי זה משנה מאוד, ואם נהיה הרבה אז אולי אפילו המחיר יצא יחסית זול כי נתחלק יותר בסכום...

glitter8

New member
תשובות - תשובות- תשובות

המחיר הכולל של המיניבוס הוא 1500 ש"ח שמתחלק בין כולם יש 11 מקומות כך שיוצא 136 ש"ח ויש לנו מספיק אנשים כדי למלא אותו
ואז גם נוכל להגיע ישר להופעה וחזרה בלי שהות בבית מלון יוקרתי ומפואר (אכסניה..)

handlessman

New member
פפחחחחח

11 מקומות במיניבוס? איזה מס' מוזר... מילא 12 או 15, אבל 11, איפה תקעו את הכיסא האחרון??? ואנחנו נהיה באמת 11 אנשים?? אולי אפילו עדיף שנהיה יותר, מקסימום ענבל ושרית ישבו אחת ליד השנייה והמישהו הזה ישכב עליהן...

handlessman

New member
לבקשתה של ענבל

תשובה סופית ברורה וסגורה - אני כן בקטע של המיניבוס, אז תחשיבי אותי!!!!!

TheBlueFairy

New member
יש לי שאלה....

כרטיס עולה בנפרד 120 והסעה בנפרד? ואם אני אארצה אני אוכל להצטרף למיניבוס?

glitter8

New member
שלחתי לך מסר

כרטיס בנפרד (המחיר שונה ל 100 ש"ח) כל אחד אחראי להזמנת כרטיסים הזמנת מקום בהסעה לא קשורה ולא מבטיחה רכישת כרטיסים מאורגנת ( שלא תהיינה אי הבנות או אי נעימויות) והסעה בנפרד להזמנת מקום- נא לפנות אלי במסר או במייל [email protected] במחיר 135 ש"ח (לא סופי- תלוי במס' האנשים)

TheBlueFairy

New member
...:(

החיים מתאכזרים אלי בחיים אני לא איהיה בהופעה שלו במצדה בסוף.... זה יוצא בבגרות במתמטיקה....

glitter8

New member
!!!

את תהיי, אל תדאגי בעזרת השם יהיו עוד הופעות רבות במצדה, דיויד אומר בכל הזדמנות שהוא מאד אוהב להופיע שם, ו" שואף להופיע שם כמה שיותר" תצליחי בבגרות במתמטיקה! ונראה אותך בהופעות הבאות. ובפעם הבאה שמשרד החינוך יתאם את הבחינות שלו לזמנים יותר נוחים. אני מכירה הרבה שלא באים למצדה בגלל הבגרות

handlessman

New member
36? מאיפה הגעת למס' הזה???

360 אם כבר, אפ יהיה לנו מזל... לא סתם, ככה בין ה-130 ל-150...

למעלה