הסעות למצדה

YulaShpil

New member
../images/Emo201.gifיקיריי, עצוב לי

שלא אוכל להצטרף אליכם להופעה במצדה השנה! לכולם יש חופש, ולי אין
(יותר מדי אנשים בעבודה בחופש בזמן הזה, כך שאני לא יכולה להיעדר גם כן) כמו כן, אני טובעת עד מעל הראש בלימודים (כן, כן, גם אני ברוטוס...), ולכן אני כמעט לא כותבת פה לאחרונה. אבל אני מציצה כאן מדי פעם, אז תתנהגו יפה

glitter8

New member
אנחנו מתנהגים יפה!!

את לא מתנהגת יפה!!
או כמו שהתלמידים שלי אומרים- מי שלא בא למצדה הוא ביצה רקובה... תעמדי בפינה ותתביישי לך!! אנחנו הולכים לעשות כיף חיים!!! בוקר טוב מצדה!!!

alti26

New member
תגובה מנומסת

יש אנשים שרצו להגיע לדיוויד ובתאריך 9/7/06 עוברים ניתוח ולא יוכלו להגיע עם הרבה כאב בכי ועצבות אמיתית תהנו מאוד דש למצדה !!!!!דודי מקווה לעבור בשלום את הניתוח המסובך דודי

glitter8

New member
לדודי! החלמה מהירה

ורפואה שלמה!! נמסור לדיויד ד"ש ממך ואל תשכח שאחרי התאונה של דיויד , גם הוא עבר ניתוחים מסובכים והחלים מהם וחזר לנגן באופן מושלם ואני בטוחה שגם אתה בעזרת השם תזכה לרפואה שלמה!!

alti26

New member
תודה ענבל

חבל שאת בדעת מעוט לגבי ההתייחסות עליי לאחר פציעתי חוץ מחנית אף אחד לא מסתכל לכיווני למרות שטמח זוכר שאני עשיתי הרבה שאנשים יחייכו בקמלוט ולא זוכרים את זה דודי

די דודי די...

אותך דוקא רציתי לראות במצדה.. וחבל שנפצר ממך להגיע.. מאחל לך החלמה מהירה.. והמשך יום טוב..

למה ציניקן?

למה הגישה הזאת דודי? אני מכיר אותך בכלל שאני אתחיל לדבר אליך בציניות? אני לא ציניקן... ולי דוקא נראה שאתה מרחם על עצמך יותר מידי.. אני כל הזמן נהנה לקרוא את ההתרשמויות שלך מהמופעים השונים ונראה שדוקא אתה האוהד מספר אחת פה...בבקשה תפסיק... אתה לא מכיר אותי ואף פעם לא דיברתי איתך... אז למה ישר אתה רואה במה שאמרתי נימה של ציניות.. לא מבין את זה.. אני שוב מאחל לך החלמה מהירה מהירה מהירה... תנסה להסתכל על זה באהבה.. ולא אחרת.. ותראה איך זה נשמע לך שונה.. ועוד דבר קטן... אל תתרגש מהפורום. תתרגש מהמשמעות.. הכל באהבה, נכון? המשך יום טוב שיהיה לך

alti26

New member
תודה מראש

לא הבנתי מה פתאום היתה הברכה הזו הסגנון היה טיפה מציק אני מודה לך שיהיה לכם הנאה מירבית במופע של דיוויד במצדה תנסו להנציח את האירוע במצלמות עדיף במצלמת וידיאו באם יש שבת נעימה דודי

handlessman

New member
אני הולך להביא מצלמה...

ולצלם כל זמן שאני לא אהיה מהופנט... אני מקווה שיהיו רגעים שאני אתעשת ואזכור שיש לי מצלמה בתיק ושאני אצליח לאזור מספיק ריכוז כדי לשלוח את היד לתיק ולהוציא אותה... אם יהיו אני מתנדב להיות זה שכל מי שצילם ישלח אליו את התמונות ואני אערוך פה בגלריה סיקור מלא...

alti26

New member
הפעם תחליף אותי ?

בקריאה אני רוצה להרגיש כאילו אני על הבמה,בהצלחה . ומחר הפתעה ממני תהיו סקרנים לא האכזב דודי

למעלה