שאלה לנפשות הפועלות

אדום זה לא צנוע !

אני חושב שאם יש אנוסות שמסתובבות ברשת ולא כותבות, זה מחוסר רצון לבלוט או משהו כזה,לכן לצבוע באדום לא ימשוך אותן אלא להיפך.

סוג ב

New member
אז יש הרבה בעד

מי שהתנגד, היה קשור בהפליה. האדמת גולשים- זה לא משהו קבוע, אלא זמני. נתחיל עם הבנות ואז נחליף להאדמת גולשי כבוד או קבועים... זה לא הפליה, אלא עידוד. עכשיו, בנים יקרים, למי מהאנוסות מגיעה האדמה? יאלה, שפכו ניקים.. אגב, אני נעלמת היום שוב עד הלילה, העלמות הקודמת גררה הרבה חיפושים וביזבוז משאבי אנוש. אז אני מודיעה מראש..

לימונינה, מבולבלונת

אלו שמות שמיד נזרקים לי בראש. כמעט כל תגובה שלהן גרמה לי להגיד ואו.

mister xy

New member
חרדית תוהה

אמנם היא נעלמה לתקופה לא קצרה אבל היא חזרה.

לחוד

New member
טוב מאוד

טוב מאוד שאת מרגיעה את הבנים שגם תורם יבוא. אחרת הת"ח שביניהם היו באים אליך בטענות: בשביל שאני זכר הפסדתי?

מתבי6

New member
מצטרף לקודמים, מוסיף את חני ואת...

‏ ‏riki‏ ‏אמנם היא לא ממש אנוסה אבל מוסיפה המון צבע לפורום.

אני בעד לנסות

אם זה יצליח למה לא להמשיך, אם זה יכשל לא להתבלבל לשנות בחזרה.

שאלת בנות?

השאלה שלי האם שאלת בנות והן אמרו שהאדמת הבנות תביא עוד בנות, אני סבור שזה ירחיק, כי הן תבלוטנה יותר מידי וזה ימנע מחדשות להגיע אבל כידוע
מי יודע מה עובר לנשים בראש? לכן אני חושב שצריך לעשות משאל בין נשות הפורום,ולא בין הגברים ואם הן תאמרנה שזה יביא עוד בנות לקומונה אשמח מאוד.

ההגיון1

New member
תודה על המחשבה לקדם את תועלתנו

אני בעד יתכן שכדאי לסמן בצבע את חברי הפורום הקבועים זה יעזור לסנן טרמפיסטים ומעכירי אוירה למיניהם וגם יהווה איום למי שיחרוג מגבולות ההתנהגות הנורמטיבית שלא יסונן

עץ שתול

New member
ביחס לבנות

הסיבה מדוע הם באמת פחות דומיננטיות נעוצה בכך, שאומנות הדמגוגיה שייכת משום מה יותר לבנים, ולכן גם תמצאי אותם יותר מתווכחים ומתפלספים. להבדיל מהבנות שהדעה שלהם הרבה יותר יציבה ומגובשת, וגם אם זה מסיבות אמוציונליות זה לא ממש משנה, והשקפת עולמם לא נקבע ע"פ אמות מידה של ניצוח גילגולי לשון ומכבסת מילים. לגופו של נושא, ברגע שהטרולים המעפנים ירוסנו (ואני בכוונה לא אומר ייחסמו) והדיונים יחזרו להיות במרת ההיגיון והשפיות, רק אז נוכל להנות ביתר שאת גם מהמין היפה.

סוג ב

New member
אני עוד לא יודעת

מה הבנות חושבות על זה.. איפה הן???? חוץ ממבולבולונת שהבהירה את דעתה..

../images/Emo54.gif

אני מצטרפת לתגובתה של מבולבלונת. ו.. הצעה: אולי תבחרי כל שבוע חבר/ת פורום, שהם יהיו "איש/אשת השבוע"
או "פינת הצומי השבועית"
אני חושבת שזה בהחלט "יעודד אותן להשאר ולהביא חברות חדשות" כדברייך..

למעלה