אני נשאר עם הדר למרות שגם סינרגיה אחלה.. היי הדר מה קורה? התעגעת אליי?
B b o n c h New member 7/9/06 #61 טוב חזרתי אני לא יכולה לראות בוידאו בגל"צ כי זה נתקע כל הזמן. אז אני שומעת גל"צ אבל פה
S Sweet Revenge New member 7/9/06 #57 אני לא מבינה מה הדר רוצה מריהנה.. נו אז מה אם היא בוגדת.. לפחות קיבלנו בנזונה של שיר..
S Sweet Revenge New member 7/9/06 #76 אוף?? יותר בכיוון של "פיו.. איזה מזל שלא שמעתי את השיר הנוראי הזה שוב"
S ShukyD New member 7/9/06 #81 פיו? יותר בכיוון של "בואנההההה עוד פעם אחת תדברי ככה על דה לוקו אני מביא עליך את כל ג' אילת!"
S Sweet Revenge New member 7/9/06 #83 אמאל'ה.. ../images/Emo5.gif אבל זה פאקינג דה לוקו.. מי רוצה להיות כמוהו למען השם??
S Sweet Revenge New member 7/9/06 #89 חעח.. ../images/Emo6.gif אייל גולן הכי מגניב מעפן.. טוב אולי לא כ"כ מגניב וקצת יותר מעפן..
C chen010189 New member 7/9/06 #64 בסוף הראיון היה מוקלט../images/Emo7.gif ורבע שעה. חחחחח איזה מצחיק לראות את אסף יושב שם וברקע הראיון לקח לי שעה לקלוט שזה מוקלט
בסוף הראיון היה מוקלט../images/Emo7.gif ורבע שעה. חחחחח איזה מצחיק לראות את אסף יושב שם וברקע הראיון לקח לי שעה לקלוט שזה מוקלט
B b o n c h New member 7/9/06 #68 ברור שזה מוקלט נראה לך שיביאו גם את סינרגיה, גם את זאת מ"הכל עובר חביבי" וגם את הדורבנים לאולפן? אין מקום. זה חדר 4 על 4. חחחח
ברור שזה מוקלט נראה לך שיביאו גם את סינרגיה, גם את זאת מ"הכל עובר חביבי" וגם את הדורבנים לאולפן? אין מקום. זה חדר 4 על 4. חחחח