ציפורי לילה מתרוממות - והפעם...

ROTEM30035

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo125.gifציפורי לילה מתרוממות - והפעם...

נשים על סף התמוטטות עצבים
אתם חייבים להודות שזה הנושא המושלם לפורום. ובכלל, פשוט נושא מושלם. דורי הציב את האתגר הבא: לתת גם לזמרים ולמשוררים ממין זכר פתחון פה בנושא, ואפילו איחל בהצלחה. יאללה - פורום רונה קינן מי ניצב לקרב? רעות, זה נראה לי כמו התחום שלך.

רעוּת

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

זאת כבר תוכנית שנייה ברצף שהם עושים עלי
למרות שאצלי זה כבר לא 'על סף'
רגע, מהזאת אומרת זה נראה כמו התחום שלי
. אז מנסה לרמוז פה משהו

ROTEM30035

New member
אני מנסה לרמוז

שפיונה אפל מושלמת לתוכנית הזאת. לא שזה משנה, הרי דורי יבחר לנו כמה שירים בסלאבית ואנחנו נהנהן ונתחבא מתחת לשטיח. אז רעות רעות, את עוברת התמוטטות עצבים? לחילופין, איזה שירים את מציעה?

רעוּת

New member
ברור שפיונה אפל ../images/Emo46.gif

וטורי איימוס, ואפרת גוש...וכו'
כשאני חושבת על זה....האם לרונה יש שיר שנשמע כמו התמוטטות עצבים בכלל?
אמג....האם היא....שפויה?

רעוּת

New member
זאת לא התמוטטות עצבים ../images/Emo46.gif

כאילו, כמה שהיא נסערת בשיר הזה- במילים ובלחן שלו- הוא עדיין מאוד שפוי. אין בשירים שלה בכלל נוירוטיות, פסיכוטיות, ניתוק מהמציאות, או התמוטטות. כאילו, כמה שיכול להיות טרגי או כואב- היא עדיין מאוד...מחזיקה את עצמה בחתיכה אחת
. רונה היא אי של שפיות בין נשים פסיכוטיות
.

הדר 0

New member
את חצופה!!!! ../images/Emo46.gif

איך העזת להציע לדורי לשים את איי וואנט יו של אלביס אחרי שהמניאק ביטל?!?! היו לי מקומות כל כך טובים
אנחנו מחרימים אותו! ברור??

Marlene G

New member
ציפורי לילה מבשלות

זה הטרנד החדש אצלי בבית. אבל אני מוכרחה להודות שאני בערך היחידה שמבשלת אצלי בבית (ורוב הזמן אני בכלל אופה)..... וכיוון שהכנת אוכל טעים ומגניב הפך להיות אצלי כלי תרפיוטי על בסיס יומיומי, החלטתי לשלב את זה עם תוכנית הרדיו החביבה עלינו. לא תאמינו איזה תענוג
עד כאן חפירות. אתן תשנאו אותי, אבל הצעתי בקבוצה בפייסבוק שיר בגרמנית

Marlene G

New member
תיזהרי, אה?

כבר מזמן לא ראינו פה את יהוא והקונטרבס
ואני מוכנה להוסיף גם רות דולורס וייס

רעוּת

New member
רות דולורס וייס אכן מתבקש ../images/Emo46.gif

ואם הוא ביקש זמרים זכרים, אני מוסיפה גם את יהוא

רעוּת

New member
אני לא מפחדת מרות |סנוב|

הבנאדם היחיד שהיא מסוגלת לפגוע בו הוא עצמה. באקט אובדני

Marlene G

New member
אכן כן ../images/Emo6.gif

תהיתי אם יש מינוח לאנשים שגורמים לאנשים אחרים להתאבד (כי צריך למצוא הגדרה גם למי שעושה מוזיקת חיתוך ורידים, אהמ), ותראי במה נתקלתי: 1. (את תאהבי את זה) http://lifegard.tripod.com/index-2.html 2. (ותצחקי מזה) http://www.wordinfo.info/words/index/info/view_unit/2782/ (יוליה, בהקשר לאיזו שיחה שלנו, זה עשוי לעניין גם אותך :))

Marlene G

New member
גדול ../images/Emo6.gif

לתושמת לבך:
hiricide = Killing goats. (!) socrucide, socrucidal = The act of killing the mother of one’s spouse. (איך מתבקש לתת לזה שם..) vaticide = The killing of a prophet. (הא?) temporicide = Killing time.

למעלה