../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפייייי טירווף../images/Emo70.gif השקעתי אז....
איך הכרתי את מקפליי- אממ את מקפליי את האמת שהכרתי מפורום אחר שהייתי בו, ג'סי מקרטני. הייתה שם מישהי שהיא כבר לא בפורום הזה, מאי ואני והיא עדיין חברות טובות והיא ממש העריצה את
דאגי ואז שמעתי מס' שירים ואהבתי!
השיר האהוב עליי- אוקיי תראו, יש 3, לא יכול להיות לי רק אחד מכיוון שכל אחד מהם מסמל משהו אחר בשבילי:
Don't know Why- מכיוון שהוא מאוד קרוב לליבי.
Ultraviolet- כי הוא פשוט שיר מקסים וכיפי ומוזר שכזה בדרכו המיוחדת, אני חולה עליו.
Too Close For Comfort- כי אני כל כך גאה בהם על השיר הזה, שהם יכלו ליצור שיר כל כך עמוק שעבר איתי כל כך הרבה תקופות
האלבום הכי אהוב עליי- כאילו שאתן לא יודעות, אחרי כללל הויכוחים חחח ברור ש
Wonderland אין אלבום יותר טוב מזה בקריירה שלהם, באמת... אני באמת ובתמים חושבת ככה, תסתכלו על המילים ועל כל אופן הביצוע של האלבום, הלחן והקליפים ופשוט הם שלא היו יותר מדיי ממוסחרים כמו עכשיו שאני לא סובלת את זה! אבל תמיד אוהבת את האלבום הזה ואת התקופה הזו שלהם. הם פשוט היו בשלב של מוזיקה גאונית, לא יותר מדיי רוקנרול ולא יותר מדיי פופ, אלא משהו מושלם באמצע.
פשוט
סגידה לאלבום הזה! [ואוו זוכרות שהיינו עושות שרשורי סגידה??
] [אה וגם, הם נראו מ-ו-ש-ל-מ-י-ם באותה תקופה
] כי עכשיו הם יותר מדיי פופים, כאילו ב- that's the truth אני פשוט שומעת ביטים כאלה ולא גיטרות כמו ברגיל זה פשוט כמו כל דבר רגיל שזמרים עושים היום ולא כמו פעם שהם היו מיוחדים, מנגנים רק בכלים שלהם...
חבר להקה אהוב- אני חושבת שכל מי שהייתה איתי בפורום עד היום ונשארה תוכל להגיד
ברור שזה יהיה
דני- הוא היה אהבת חיי, האובססיה שלי כלא רציתי להודות שיש לי אחת אפילו חח הפיקים שלי הכל היה הוא במרכז, תמיד, אני והוא, מיקי ודני- הזוג המושלם.
תמונה של דני שאני צילמתי מה-DVD של וונדי המושלם שלי
מתי הכרתי את מקפליי וכמה שנים אני מעריצה ובכן בואו נראה... אמצע 2005 נראה לי, זאת אומרת שאני מעריצה כבר 6 שנים