מן... לא יודעת איך

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo141.gif../images/Emo34.gif../images/Emo13.gifמן... לא יודעת איך

לקרוא לזה... אז חשבתי וחשבתי מה אפשר לעשות כדי לנשות להפיח עוד רוח חיים בפורום. חשבתי על משחק, אבל לא מצאתי משחק, אז חשבתי על רעיון אחר. מה דעתכן שכל אחת תספר על עצמה: 1) איך היא הכירה את מקפליי 2) מה השיר האהוב עליה שלהם 3) האלבום האהוב 4) חבר הלהקה האהוב 5) מתי היא הכירה את מקפליי וכמה שנים היא מעריצה מה דעתכן? לאישור אתן יכולות לענות על השאלות... אני מקווה שזה יצליח

Serena16

New member
עונה ../images/Emo8.gif

איך הכרתי את מקפליי? חברה אמרה לי על "להקה של חתיכים" והראתה לי את הקליפ של טרנסילבניה, אחרי רבע שעה השיר מצא את עצמו בתור הצלצול שלי והתחלתי לחפור עליהם
השיר האהוב עליי של מקפליי... ממש ממש קשה לבחור.. הייתי אומרתTransylvania, Iv'e Got You, POV, The Heart Never Lies C האלבום האהוב.. לגמרי RADIO:ACTIVE מיי פייבוריט מקפליי: פעם דאגי היה פייב לבדו, היום הוא מתחלק עם הארי
הכרתי את מקפליי לפני... שלוש שנים בערך.. אבל התאהבתי בהם רשמית לפני שנה וחצי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifעונננה. D:

1) הכרתי את מקפליי דרך שכנה שלי, שפעם הייתה בפורום הזה (היא פשוט נטשה
), שהיא בגיל של אח שלי, והם חברים טובים, ואז היא אמרה לי שיש להקה שכדאי לי לשמוע - כי הם טובים, נראים טוב והכי חשוב -- אח שלי שונא אותם!
אז כמובן שהייתי חייבת לשמוע אותם, אחרי הכל - לעצבן את אח שלי ולאהוב את מה שאני עושה באותו רגע?! זה פשוט גאוני
ומשם כבר הכל היסטוריה
2) השיר הכי אהוב עלי של מקפליי זה - The Heart Never Lies.
למרות שתמיד יש לי התלבטות בינו ובין טרנסילבניה. אני אוהבת את שניהם מאוד
3) האלבום האהוב עלי זה רדיו:אקטיב
הוא פשוט מושלם
מכל בחינה אפשרית, ואין שיר שאני לא אוהבת באלבום הזה.
4) חבר הלהקה האהוב עלי זה הארי, אבל זה רק לאחרונה. דאגי היה הפייב שלי מכיתה ז' (או החופש הגדול של כיתה ו' - יותר מדויק) עד השנה.
ולאחרונה הוא חוזר להיות הפייב שלי עם הארי~
5) הכרתי את מקפליי בחופש הגדול של כיתה ו' (למרות שכבר השכנה שלי סיפרה לי כמה פעמים עליהם לפני. אבל עד ששמעתי שירים והכל זה היה רק בחופש הגדול) פשוט היא הייתה המדריכה בקייטנה שיש לנו בקיבוץ, אז היא התחילה לספר לי עליהם. וטוב, מאז אני מאוהבת
ואני חושבת שזה אומר שאני מעריצה אותם מעל 3 שנים, בחופש זה יהיה 4. D:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיחי דאגי אהובי הנצחי ../images/Emo99.gif

אוף! כולן מעריצות כבר הרבה זמן... אני רק שנה - שנה וחצי ככה...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבכיף../images/Emo13.gif

טוב לראות שלעוד בנות כאן אכפת
1.איך הכרת את מקפליי? את מקפליי הכרתי כשראיתי את הקליפ של 5 Colours In Her Hair ומייד התאהבתי בהם!
2.מהו השיר האהוב עלייך של מקפליי? עד RADIO:Active זה היה 5 Colours In Her Hair,אבל אחרי ששמעתי את האלבום המדהים הזה והייתי באחת ההופעות של סיבוב ההוםעות עם האלבום הזה התאהבתי בו,ויש בו המון שירים מדהימים,ככה שכרגע אין לי שיר אהוב של מקפליי. 3.מהו האלבום האהוב עלייך של מקפליי? RADIO:Active!!!פשוט אלבום מדהים,כיוון רוקיסטי שאני אוהבת,מאוד מבגר,מפתח,אלבום מדהים,צד של מקפליי שלא הכרתי בצורה כזו ואני מאוד אוהבת,שירים מפציצים ועמוקים ממקומות שבאים עם הרבה רגש. 4.מיהו חבר הלהקה האהוב עלייך? אין לי חבר להקה מועדף,אני מעריכה את כולם בתור מוסיקאים.אני לא יכולה לומר שאני אוהבת אותם כי אני לא מרגישה שאני מכירה אותם באמת,נכון שהכל מיני טוויטים וסדרות כמו Up Close And Personal(שבזמנו הייתי מכורה לדבר הזה,הייית הולכת מבית לבית כדי לראות שידורים שכבר ראיתי
) אבל אני לא יכולה לומר שאני אוהבת אותם ושיש מישהו מועדף עלי.אני מכירה אותם בתור מוסיקאים ובתור מוסיקאים כולם טובים. 5.מתי הכרת את מקפליי וכמה שנים את מעריצה? את מקפליי הכרתי בסוף כיתה ח',לפני 4 שנים.בזמן הזה הספקתי להתאהב בהם עד הגג,לשמוע שירים שלהם,לראות את הUp Close And Personal המון פעמים ולהתלהב כל פעם מחדש,להיות בפורום הזה,ללכת להופעה שלהם ברוצ'סטר ובעיקר להעביר איתם תקופה.אני לא שומעת אותם באדיקות 24\7 ואם להיות כנה אני לא שומעת אותם הרבה,אבל הם מסמלים בשבילי משהו שזה לא פחות חשוב,הם מסמלים נעורים,התבגרות,כל מיני שירי בנות קיטשים וחמודים שכיף לשמוע ומחזירים אותך אחורה בחיוך,גם אם המצב לא היה מזהיר
מקפליי מהווים תקופה בחיים,ועכשיו כשאני חושבת על זה,כשאי שאני אחזיר את החברה בהילוך גבוהה לפלייליסט!
לילה טוב לכולן

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני בטוחה שיש עוד הרבה שאכפת להן!

לי אישית אכפת כי הפורום מסמל בשבילי את זה שלמרות שהחברות שלי וכל מי שמסביבי לא אוהב אותם ושונא כשאני מדברת עליהם, עדיין יש כאלה שכן אוהבים אותם... ואני רוצה לשמור על הפורום פעיל ומתפקד... אני לא אוהבת את זה שיש שני שרשורים של מקוויקנד באותו דף ושהם ריקים... R:A באמת אדיר - הוא היה הרבה יותר רוקיסטי מהאחרים וחבל לי שהם לא המשיכו בכיוון הזה... אני אוהבת גם את ATN, אבל אני מקווה שהם יחזרו לסגנון הזה...

litey

New member
../images/Emo215.gif עונה:):)

1) איך היא הכירה את מקפליי יום משעמם ביוטוב נגלה אליי 5 קולורס:) 2) מה השיר האהוב עלי שלהם ממממ...וואי קשה לבחור הייתי אומרת DKY וממממ..כל וונדרלנד האמת:):) 3) האלבום האהוב וונדרלנדדדדדדדדדד ברור!! התקופה הכי טובהההה 4) חבר הלהקה האהוב דני מאז ומתמיד:) 5) מתי היא הכירה את מקפליי וכמה שנים היא מעריצה וואו הכרתי את מקפליי באמצע כיתה ז'...ואני ביב' עכשיו...זה יוצא משהו כמו 5 שנים לא... והספקתי לאהוב אותם לרדת מהם לחזור אליהם יותר חזק, לקנות כל שטות אפשרית שרק מוזכר בה הנחיר השמאלי של דאגי, הקיצר אהבה כיפית ויקרה כזאת:)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחח הרגת אותי עם הנחיר של דאגי ../images/Emo6.gif

../images/Emo204.gifהה.

איך הכרתי את מקפליי אר. חיפשתי ב-IMDB את הסרט JUST MY LUCK, אני אפילו לא זוכרת למה, ובטעות נכנסתי לאתר הרשמי של הסרט (המ. מעניין אם הוא עדיין קיים. *תוהה*) ושם שמעתי את השירים. וראיתי קליפ. או משהו. אני מתארת לעצמי שרציתי לדעת מי הם. וככה הכל התחיל.
השיר האהוב עליי TCFC.
האלבום האהוב עליי וונדרלנד. דה. (ועכשיו גם האלבום החדש שלהם הופך להיות אחד האהובים עליי.) חבר הלהקה האהוב שלושה ניחושים. ולא טום, הארי או דני.
מתי הכרתי את מקפליי וכמה שנים אני מעריצה ב-2006. אני חושבת. אז זה חמש שנים עם הפסקה של כמה חודשים באמצע.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifסוף סוף מישהי שמבינה שTCFC שיר מעולה!

ומדהים! והכי טוב שאי פעם היה להם! כי הוא כל כך מושלם
חלק גדול ממני אוהב אותם בגלל השיר הזה.. אוקי שלושה ניחושים: 1) טום 2) דני 3) הארי (ניסיון עלוב להיות מטומטמת)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפייייי טירווף../images/Emo70.gif השקעתי אז....

איך הכרתי את מקפליי- אממ את מקפליי את האמת שהכרתי מפורום אחר שהייתי בו, ג'סי מקרטני. הייתה שם מישהי שהיא כבר לא בפורום הזה, מאי ואני והיא עדיין חברות טובות והיא ממש העריצה את דאגי ואז שמעתי מס' שירים ואהבתי!
השיר האהוב עליי- אוקיי תראו, יש 3, לא יכול להיות לי רק אחד מכיוון שכל אחד מהם מסמל משהו אחר בשבילי: Don't know Why- מכיוון שהוא מאוד קרוב לליבי. Ultraviolet- כי הוא פשוט שיר מקסים וכיפי ומוזר שכזה בדרכו המיוחדת, אני חולה עליו. Too Close For Comfort- כי אני כל כך גאה בהם על השיר הזה, שהם יכלו ליצור שיר כל כך עמוק שעבר איתי כל כך הרבה תקופות
האלבום הכי אהוב עליי- כאילו שאתן לא יודעות, אחרי כללל הויכוחים חחח ברור שWonderland אין אלבום יותר טוב מזה בקריירה שלהם, באמת... אני באמת ובתמים חושבת ככה, תסתכלו על המילים ועל כל אופן הביצוע של האלבום, הלחן והקליפים ופשוט הם שלא היו יותר מדיי ממוסחרים כמו עכשיו שאני לא סובלת את זה! אבל תמיד אוהבת את האלבום הזה ואת התקופה הזו שלהם. הם פשוט היו בשלב של מוזיקה גאונית, לא יותר מדיי רוקנרול ולא יותר מדיי פופ, אלא משהו מושלם באמצע.
פשוט
סגידה לאלבום הזה! [ואוו זוכרות שהיינו עושות שרשורי סגידה??
] [אה וגם, הם נראו מ-ו-ש-ל-מ-י-ם באותה תקופה
] כי עכשיו הם יותר מדיי פופים, כאילו ב- that's the truth אני פשוט שומעת ביטים כאלה ולא גיטרות כמו ברגיל זה פשוט כמו כל דבר רגיל שזמרים עושים היום ולא כמו פעם שהם היו מיוחדים, מנגנים רק בכלים שלהם...
חבר להקה אהוב- אני חושבת שכל מי שהייתה איתי בפורום עד היום ונשארה תוכל להגיד
ברור שזה יהיה דני- הוא היה אהבת חיי, האובססיה שלי כלא רציתי להודות שיש לי אחת אפילו חח הפיקים שלי הכל היה הוא במרכז, תמיד, אני והוא, מיקי ודני- הזוג המושלם.
תמונה של דני שאני צילמתי מה-DVD של וונדי המושלם שלי
מתי הכרתי את מקפליי וכמה שנים אני מעריצה ובכן בואו נראה... אמצע 2005 נראה לי, זאת אומרת שאני מעריצה כבר 6 שנים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמה זה שרשור סגידה?

וואו אני מרגישה יותר מדי חדשה בפורום כשאתן מעלות נוסטלגיות מלפני כמה שנים...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשרשור סגידה

שרשור שנוצר למטרה אחת בלבד, להלל את הלהקה או משהו שהם עשו.. וכל מיני כאלה באמצעות... תמונות! והרבה! דוגמה:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=64822871&FlagSybase=1 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=66710216 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=72310429 ^^כמה שהשקעתי בזה ואוו, היה לי יותר מדיי זמן חופשי

litey

New member
../images/Emo215.gif חח מיקי אתך אי אפשר לשכוח

את ודני זה היה משהו מטורף XD וואאו שירשורי סגידה:O ישןןןןן

rachel malasa

New member
מממ.. מרגישה צורך עז לענות ../images/Emo152.gif

וואוו.. שנים!!!! כ"כ התגעגתי לפורום הזהה!!! (למרות שבסתר אני נכנסת כללל הזמןןן!! חיחחי) אז אניוואיי, המטרה שלשמה אנחנו פה!: איך הכרתי את מקפליי? חברתי החביבה ביותר השמיעה לי אותם בהפסקה בין שתי שיעורי אנגלית (זוכרת!!חח) והשמיעה לי קודם את טרנסי.. לא כ"כ התבלהתי ממנו.. כי לא הייתי בקטע של רוק (וטרנסי ידוע בגיטרות שלו), ואז השמיע לי את סטאר גירל.. ואז התלהבתי..
.... אח"כ התחברתי גם לטרנסי... ורק אחרי כמה ימים של הורדות שירים שלהנם.. נזכרתי לראות איך הם נראים!! חחחח
שיר אהוב: פוראבר וייל בי TCFC.
. האלבום האהוב: אמממ... תמיד זה היה וונדרלנד, אבל(
אני ממש מתחילה לחבב את ATN ואת R:A... חבר להקה אהוב: פוראבר וויל בי... DOUGIE.
.
מתי הכרתי..וכמה זמן?: השיעור היה בכיתה ח' בסביבות ינואר.. אז הייתי אומרת כ-5 שנים (אני ב-י"ב). מישהו בכלל זוכר אותי?!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif איזו תמונה מדהימה שלו!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifטוב הרבה ענו אז אני לא מרגישה מוזר

גם לענות על השאלות שלי
איך הכרתי את מקפליי? לפני שנה וחצי בערך קראתי סיפור בהמשכים בישראבלוג (לא פאנפיק. סתם סיפור רגיל.) ואחרי כמה זמן קראתי אותו שוב מהתחלה ושמתי לב שכמה פעמים הכותבת מזכירה את מקפליי (למרות שהיא הזכירה רק את דני ואת דאגי ואת השם של הלהקה, ועכשיו כשאני מכירה אותם אני מבינה שהיא לא ממש מכירה אותם) אז כמו ילדה טובה הלכתי ליוטיוב וכתבתי McFLY ואז לא ידעתי מה לשמוע, אז החלתי לשמוד שיר במתחיל במילה The כי לכל להקה יש אחד כזה לפחות... ושמעתי את The Last Song ואז את Falling In Love ובמשך איזה חודשיים אהבתי את השירים האלה והתחלתי לקרוא מידע על הלהקה... וחברות שלי הביאו לי פוסטרים... ואז החלטתי להתחיל לשמוע את שאר השירים ופשוט ישבתי לפי הסדר וכל יום הוספתי עוד שיר עד שידעתי את שני האלבומים הראשונים בעל פה. ואז זה כבר התגלגל ויצא שעכשיו אני מכורה. השיר האהוב עליי שלהם: ברור בלי שום צל של ספק שToo Close For Comfort הוא פשוט מדהים! אני כל כך גאה בהם עליו ואני חולה עליו פשוט! אפילו הצלחתי להדביק חברות שלי (שממש לא אוהבת אותם) בשיר הזה מרוב שהוא מושלם! ויש גם את הרביעייה שתופסת את המקומות השני עד החמישי: Star Girl, The Heart Never Lies, Transylvania ו-The Last Song שתמיד יהיה לו מקום בלב שלי כשיר הראשון שלהם ששמעתי ואהבתי והוביל אחריו את ההתמכרות הכי טובה שהייתה לי בחיים! האלבום האהוב: Radio: Active כל כך! הוא מדהים ורוקיסטי יותר מהאחרים ויש בו שירים עם מילים אדירות! את Smile אני פחות אוהבת כי הוא זה צבוע... כאילו.. טום כתב את זה לבד אבל זה יחסית בסדר, אבל אני באמת לא אוהבת את המילים שלו... חבר להקה אהוב דאגי
מושלם שלי! (הוא אהובי הנצחי מספר 4!) מתי הכרתי את מקפליי? כיתה ט' (לפני שנה סך הכול) והוא איזה חודשיים בסביבות נובמבר-ינואר (לא זוכרת מתי בדיוק) שאהבתי רק שני שירים... אז זה משהו כמו שנה-שנה וחצי

למעלה