מן... לא יודעת איך

../images/Emo204.gif../images/Emo3.gif

אני שמחה לומר שהצלחתי לגרום לחברה שלי לשמוע את מקפליי אחרי שנתיים שחפרתי לה בשכל ועוד שנה שעשיתי הפסקה. מה שאומר, די לחפירות, אולי אז היא תסכים לראות על טבעי.
וזה בסדר להכיר אותם קצת זמן! עוד שלוש שנים, כשנבוא לבקר בפורום, נוכל לומר, 'חהחה, אנחנו ותיקות'. XD

נוסטלגיהה!!!

איזה כיף זה לענות על זה! כל הכבוד על הרעיון :)
איך הכרתי את מקפליי: אוקיי, אז באמצע ח' חברה שלי השמיעה לי את פליז פליז וממש התלהבה, אבל לא הזיז לי. אז לא באמת היה לי אכפת. ואז התחלתי לאהוב את פאניק ובאותה תקופה היו גורי חתולים שהייתי מאכילה, וחברה אחרת שלי (ערבה) שמעה שאני שומעת פאניק ואמרה כזה "מה את שומעת אותם? הם גרועים T.T יש להקה ממש ממש טובה הרבה יותר טובה מזה!" ואז אחרי כמה ימים היא קראה לי לבית שלה והשמיעה לי שוב את פליז פליז, וממש אהבתי את זה! ואז היא הכירה לי את הבנים והלהבה מדני ואני מדאגי. ואז הגיעה התקופה המאושרת XDD כן, ועד עכשיו ערבה אומרת לי " אני מרגישה שהם ממש הבנים שלי, אני הבאתי אותם לערבה"
השיר האהוב: מאז ומתמיד זה too close for comfort אבל אני אוהבת גם את everybody knows, she fells a sleep, THNL, SAL,
האלבום האהוב: נראה לי מאז ומתמיד זה היה Wonderland אבל אני אוהבת את כולם!
חבר להקה אהוב: מכיתה ח' זה היה דאגי, רק לאחרונה הגעתי למסקנה שאין לי אחד, אני אוהבת את כולם, אבל כן יש לי העדפה למר פוינטר, אבל לא יותר מדיי
כמה זמן אני מכירה את מקפליי, ממתי ומה דעתי: עכשיו כשחושבים על זה אני מכירה אותם מסוף כיתה ח' ועכשיו אני בי"ב, אז זה יוצא.... ~סופרת עם האצבעות~ בסביבות החמש שנים ואני ממש אוהבת את הלהקה, גם כשהייתה לי הפוגה ולא שמעתי אותם עדיין היו לי תמונות שלהם וכאילו אני מרגישה שעמוק בלב אני אמשיך לאהוב אותם (כי טוב, בזכותם יש לי אחלה אנגלית ), ואמממ אני אוהבת כל אלבום ואלבום וכל שיר רק בגלל שהם כאלה יוניק :)

Little Ray

New member
../images/Emo83.gifMemory Lane ....

איך הכרתי את מקפליי חברה שלי הכירה לי אותם. היא פשוט חפרה עליהם ורציתי להכיר את הלהקה שהיא שומעת כל כך הרבה. אם אני זוכרת נכון, השיר הראשון שהיא השמיעה לי שלהם היה Obviously וזאת הייתה בין התמונות הראשונות שהיא הראתה לי שלהם, אם לא הראשונה
מה השיר האהוב עלי שלהם Friday Night השיר הזה תמיד ישמח אותי
האלבום האהוב לא רוצה לבחור! ולא רוצה לבחור! כולם טובים, כל אחד עם סגנון אחר וכל אחד שהם מדבר אליי בצורה שונה
חבר הלהקה האהוב טוםטוםטוםטוםטום מהפעם הראשונה שראיתי ושמעתי אותם
מתי הכרתי את מקפליי וכמה שנים אני מעריצה כשהייתי בכיתה ח', 5-6 שנים.. חודשיים שלושה אחרי הצטרפתי לפורום

That McGirl

New member
עונהה בחפירה D:

1) איך הכרת את מקפליי? אוקי.. זה היה אהבה ממבט ראשון .. ראיתי אני והמזל שלי סרט חמוד וזה.. עד ש.... נפל להארי המקלות .. אמאא איך התאהבתי בחתיכוס הזה .. ומשם הכרתי אותם P: 2) מה השיר האהוב עליה שלהם? יווו שאלה ממש קשהה אבל ניראליי TCFC 3) האלבום האהוב עכשיוו אני דיי מכורה לATN 4) חבר הלהקה האהוב כולם כולם כולם כולם כולם כולם 3>>>> 5) מתי הכרת את מקפליי וכמה שנים היא מעריצה הכרתי אותם בשביתה שהייתה אומיגדד יותר מ3 שנים

LovE BuSTeD

New member
עונה אחרי מיליון שנה שלא הגבתי פה

אבל אני עדיין מתעדכנת פה=] 1) איך היא הכירה את מקפליי הכרתי את מקפליי דרך באסטד....בהתחלה שנאתי אותם כי חשבתי שהם מנסים לחקות את באסטד חח אמ........ואז יצא לי לראות באם טי וי היטס את all about you וממש התאהבתי בשיר והתחלתי לאהוב אותם ככה... 2) מה השיר האהוב עליה שלהם all about you THNL 3) האלבום האהוב ROTTF כמובן.. 4) חבר הלהקה האהוב דני וטום 5) מתי היא הכירה את מקפליי וכמה שנים היא מעריצה הכרתי אותם מהתחלת דרכם עוד שאגי היה בן 15 16 נראה לי..התחלתי להעריץ ב2004 נראה לי 7 שנים

למעלה