התפקדות חודש אוקטובר

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo18.gifהתפקדות חודש אוקטובר

שם:
תאריך לידה:
מקום מגורים:
להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד:
משהו טוב שקרה החודש?:
משהו פחות טוב שקרה החודש?:
אתן צמות??
משהו שאת רוצה לומר לסיום:
צום קל וגמר חתימה טובה לכולן!!

m i c k e y 15

New member
ואאאאאאאאאאא

שם: מיכל תאריך לידה:9.8.90 מקום מגורים:קרית ביאליק להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: פוב,סימפל פלאן,AAR,פאניק,TBS ועוד מלא משהו טוב שקרה החודש?: כל העניינים עם הבנים..ואחד במיוחד
משהו פחות טוב שקרה החודש?: שאני צריכה לעשות שוב ת'בגרות בלשון. אתן צמות?? אופכורססס משהו שאת רוצה לומר לסיום: אני מאושרתתתתת..PEACE OUT

LovE BuSTeD

New member
שלי

שם: חיה תאריך לידה:7.7.87 מקום מגורים:טבריה להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: מקפליי משהו טוב שקרה החודש?: לא קרה משהו פחות טוב שקרה החודש?: שאני מתאכזבתכלפעם מחדש אתן צמות?? כה משהו שאת רוצה לומר לסיום: אני רוצהלונדון

hooba

New member
...נוכחת!!../images/Emo9.gif

שם:נועה תאריך לידה:30/10/90 מקום מגורים:באר שבע להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד:מקפליי
משהו טוב שקרה החודש?:סלקום ווליום..אביבי מגניבי!!
משהו פחות טוב שקרה החודש?:בצפר!!
אתן צמות??אכן כן
משהו שאת רוצה לומר לסיום:צום קל... עוד מעט מומולדת לי!!!!
צום קל וגמר חתימה טובה לכולן!!

לושהה

New member
אני פה!:)

שם: יובל :) תאריך לידה: 29.9.93 מקום מגורים: ביל''ו להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: מקפליי, הוק נלסון, גוד שארלוט. משהו טוב שקרה החודש?: יומולדת והופעה של מקפליי ^^" משהו פחות טוב שקרה החודש?: התחילו הלימודים.. למרות שזה לא כזה רע!
אתן צמות?? נשברתי.
משהו שאת רוצה לומר לסיום: חודש נעים ^^"

shanibu

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo195.gifאני פה!

שם: שני
תאריך לידה: 8.12.1992
מקום מגורים: רמת השרון...
להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: לוסטפרופטס, פול אאו בוי, פאניק ויש עוד כ"כ הרבה
משהו טוב שקרה החודש?: הממ... קוקה קולה לייב!! עברי
משהו פחות טוב שקרה החודש?: התחיל בצפר...
אתן צמות?? לא, כי אמא שלי לא מסכימה בגלל מחר וזה... משהו שאת רוצה לומר לסיום: אני טסה ליפן מחר בערב!!!! D:
צום קל, וגמר חתימה טובה לכולםםםםםםם

אני פה! לשם שינוי../images/Emo4.gif

לא הייתי פה שניםםם! סופסוף מצאתי זמן להכנס
שם: שני תאריך לידה: 24.10.1992 מקום מגורים: בית אריה להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: MCFLY
משהו טוב שקרה החודש?: הייתי באילת והיה ממש כיףףף!
משהו פחות טוב שקרה החודש?: רופא שיניים אמר לי שאולי אני אצטרך גשר
אתן צמות?? כבר עבר הצום אבל כה
משהו שאת רוצה לומר לסיום: גמר חתימה טובה לכולםם!

DesertRose7

New member
אני נוכחת../images/Emo127.gif

שם:שחר תאריך לידה: 8/7/88 מקום מגורים:גבעת שמואל להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: מקפליי ופייב משהו טוב שקרה החודש?: לונדון+מקפליי+פייב+דה קליק פייב
משהו פחות טוב שקרה החודש?: הוא היה יותר מדי טוב אתן צמות?? צמתי!! משהו שאת רוצה לומר לסיום: אמממ... אם יהיה פורום לפייב, מי יבוא??

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

אבל תתחילה בקטנה-בקומונה..אם יהיו אנשים תעברי לפורום

DesertRose7

New member
שונאת קומונות

אף אחד גם ככה לא מתייחס אליהן ממש ברצינות וזה יוצא מעפן שתוך כמה ימים הן מתייבשות. אבל כבר יש לנו פורום בהיידפאקר שפעיל כבר מלא שנים
ודיברתי עם רינת על זה אל תדאגי

Bleed for Me

New member
תפוזבל../images/Emo46.gif

-המשך- אני לא צריכה ללכת שוב לראיון נכון?? והלכת כבר לקחת את השי?

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gif הומואים../images/Emo3.gif

ששכחתי לענות
שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 מקום מגורים:ר"ג להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד:מקפליי,פאניק,פוב ועוד משהו טוב שקרה החודש?:היו חופשים חח משהו פחות טוב שקרה החודש?:פסטיבל דימונה..הוא פשוט היה מעפן אתן צמות??לא משהו שאת רוצה לומר לסיום:עוד מעט סוכות!!!

bsn199

New member
אני..

שם: נוי תאריך לידה: 31.12.90 מקום מגורים: מושב ינוב להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: פאניק,מקפליי,פייטסטאר,יוזלס,דה יוזד ועודדד.. משהו טוב שקרה החודש?: קוקה קולה לייב משהו פחות טוב שקרה החודש?: בלע אתן צמות?? אכן..צמתי משהו שאת רוצה לומר לסיום: שיהיה אחלה שבוע.. דאגי,דני,מאט,סטיב,דני(הול)

S H I R 147

New member
אני פה

שם: שיר תאריך לידה: 4.7.93 מקום מגורים: ראשל"צ להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: מקפליי, סאם 41, בלינק 182, בולט פור מיי ואלנטיין, פייטסטאר, ויש עוד... משהו טוב שקרה החודש?: לא זוכרת.. משהו פחות טוב שקרה החודש?: הפיצוץ בראשון...הייתי ממש שם! וזה היה כ"כ מפחיד! אתן צמות?? צמתי... משהו שאת רוצה לומר לסיום: -

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאני פה:D

שם:גני תאריך לידה: 27.5.90 מקום מגורים: חדרה להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: מקפליי וכ'ו.. משהו טוב שקרה החודש?: סופסוף קניתי כאבל לאיפוד אע וכל העניין עם פייב
XD משהו פחות טוב שקרה החודש?:מצבי רוח לא משו=\ אתן צמות?? כע, צמתי והצלחתי
משהו שאת רוצה לומר לסיום: תעריכו טוב את החברים שלכם! הם שווים המון! [רגע פילוסופי מפיה של גני חחח] יום טוב
.

מותק13

New member
../images/Emo80.gifואיי הרבה זמן לא הייתי פה

אבל הנני כאןן D:: שם: ירדנה תאריך לידה: 20.9 מקום מגורים: מרכז להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: פאניק3> משהו טוב שקרה החודש?: לאזוכרת
משהו פחות טוב שקרה החודש?: לאזוכרת
אתן צמות?? צמתי ושרדתי D: משהו שאת רוצה לומר לסיום: אין

למעלה