התפקדות חודש אוקטובר

busted4ever

New member
here i am

קלייר 30 למאי 1989 חולון THE USED אמא בהריון אמא כבר לא בהריון כן

Hey Kid

New member
O:

מה? אמא שלך בהריון והיא עשתה הפלה או משהו?? [ אני לא מבינה את הקטע של מבוגרים להיות פוריים+ כאילו, הבנו. עשיתם ילדים. אתם אמורים להפסיק בשלב מסויים, לא? וגם להחביא את הקונדומים שלכם יותר עמוק במגירה
]

busted4ever

New member
LOLLLL

לגמרי... גם היא מבוגרת כבר [45] ויש לה כבר 3 ילדים.. די ... נסגר הבאסטה.

Hey Kid

New member
אהההההה

לא שמעתם על קונדומים? באמת? תשאלי אותם, יש לי כמה להביא להם מההורים שלי

may90

New member
עזבי עזבי, זה כלום

אני וחברות השוונו סיפורים אחת תפסה אותם במקלחת, אחת מצאה קונדומים, לי אמא אמרה ככה סתם שהם עוד פעילים. איכשהו אני ניצחתי שם

Bartal j

New member
קצתבאיחור

שם:ברטל תאריך לידה:22.8.1987 כבר בת 19 וחודש.. מגורים: כרגע טבריה חח בתכנון לונדון בעזאת ה' אחרי הצבא אמן! להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד? אממ באסטד סוד חח מקפליי בלינק 182 גרין דיי ויש כמובן את אוונסנס וBSB המיתולוגים. משהו טוב שקרה החודש: היו כמה דברים אבל לא הכי זוכרת בעיקרון קנו לי פלא חדש עם מצלמה , והייתי בחגים בבית..
אתן צמות? צמתי כמו כל כיפור משהו לומר לסיום? לגבי הצום זה כבר לא אקטואלי אז יום מקסים לכולםם.
בר

Rowdy Girl

New member
בדיליי, כמובן

שם: קורללל תאריך לידה: 6.3.92 מקום מגורים: הוד השרון להקה אהובה חוץ מבאסטד וסוד: פאניק, הוק נלסון
, ווסטלייף [נו מה
] ואממ מקפליי חח... ויש עוד מלא אבל אינלי כח לכתוב חחח משהו טוב שקרה החודש?: נבחרתי ללכת לסמינר בתיכון [יאי] ואני הולכת להתרים לאגודה למלחמה בסרטן
אה וכמובן שהייתי באמריקה איך שכחתי חחח משהו פחות טוב שקרה החודש?: דווקא אחלה חודש! אבל חברה שלי שעברה לקנדה כבר לא הייתה בקשר חודשיים
אתן צמות?? צמתי משהו שאת רוצה לומר לסיום: have a nice day guys

למעלה