מה כבר חזרת?? נסעת רק לשני לילות?
X xXx Lilo xXx New member 4/12/07 #21 היה קצר XD../images/Emo29.gif זה מה שהיה. כאילו זה ה3 ימים של הכנס של דודה שלי, אז לקחנו אני ואחותי מזוודות ונסענו איתם. יותר נכון, דודה שלי הייתה בכנס שלה - ואנחנו (אני-אחותי בני דודים שלי ודוד שלי) היינו כל הזמן מחוץ למלון עשינו חיים יאאא היה גדול!
היה קצר XD../images/Emo29.gif זה מה שהיה. כאילו זה ה3 ימים של הכנס של דודה שלי, אז לקחנו אני ואחותי מזוודות ונסענו איתם. יותר נכון, דודה שלי הייתה בכנס שלה - ואנחנו (אני-אחותי בני דודים שלי ודוד שלי) היינו כל הזמן מחוץ למלון עשינו חיים יאאא היה גדול!
ש שיקי פריקי New member 4/12/07 #24 תמיד שאת בודקת לפני הפרסום, אני מובילה../images/Emo6.gif + ידעתי שאני שלישית וכמובןכמובן שברי ראשונה ואני חושבת שבהחלט מגיע לה את האדום ואיזה הפרש ביני לבין ליאת ושחר, תהני ותצלמי ותחזרי אלינו בריאה ושלמה ותודה מוקדמת לנועה שתשמור לנו על הפורום ותנהל אותו כששחר לא תהיה
תמיד שאת בודקת לפני הפרסום, אני מובילה../images/Emo6.gif + ידעתי שאני שלישית וכמובןכמובן שברי ראשונה ואני חושבת שבהחלט מגיע לה את האדום ואיזה הפרש ביני לבין ליאת ושחר, תהני ותצלמי ותחזרי אלינו בריאה ושלמה ותודה מוקדמת לנועה שתשמור לנו על הפורום ותנהל אותו כששחר לא תהיה
X xXx Lilo xXx New member 5/12/07 #33 זה כי את חופרת.../images/Emo29.gif וגם שירז, וברי! חופרות אני לא חופרת ^^^
F FullyAlive New member 5/12/07 #40 ../images/Emo29.gifהולי קאו O:: מקום שישי@! פעם ראשונה שלי *מתרגש* ברי האני, שתדעי שתמיד האמנתי בך [באמת XD] מזל טוב!
../images/Emo29.gifהולי קאו O:: מקום שישי@! פעם ראשונה שלי *מתרגש* ברי האני, שתדעי שתמיד האמנתי בך [באמת XD] מזל טוב!
F Fade To Black x3 New member 5/12/07 #43 גמלי יש יומולדת החודש!! ../images/Emo3.gif |פרצוףנעלב|. ב25.12, למקרה שלא ידעתם. D: חח אני במקום 18.
B BeautifulGarbage New member 5/12/07 #47 זה עלוב ../images/Emo11.gif. טוב נו, בהתחשב בזה שאת נוטשת וחוזרת
F Fade To Black x3 New member 6/12/07 #51 חח נכון! אני חושבת שכל ההודעות שצברתי פה הם מאז הקאמבק המטורף הזה שלי. |פרצוףגאה| D:
B BeautifulGarbage New member 6/12/07 #52 ../images/Emo6.gif כן. אבל היי, אם היא לא הייתה שמה את טופ 20, לא היית נמצאת שם בכלל. קדימה מרי, אני יודעת שאת יכולה להגיע לטופ 10/5! גו מרי, גו! סלחי לי יקירה, עבר עליי לילה קשה.
../images/Emo6.gif כן. אבל היי, אם היא לא הייתה שמה את טופ 20, לא היית נמצאת שם בכלל. קדימה מרי, אני יודעת שאת יכולה להגיע לטופ 10/5! גו מרי, גו! סלחי לי יקירה, עבר עליי לילה קשה.
F Fade To Black x3 New member 6/12/07 #55 חחחחחח אני אשתדל להגיב יותר. ../images/Emo6.gif כדי שתהיה גאה בי. DD:
M mili2828 New member 10/12/07 #57 למה אני מקום 10 ../images/Emo12.gif .? ../images/Emo210.gif ~קמה לתחייה בפורום~ חייחיחיי חוחוו חהחהחה ~נחנקת~
למה אני מקום 10 ../images/Emo12.gif .? ../images/Emo210.gif ~קמה לתחייה בפורום~ חייחיחיי חוחוו חהחהחה ~נחנקת~