משטרת האופנה

לא.. הבנתי מה הבעיה שלי XD

הסתכלי הרי על התמונה בקטן, אז הכתוביות וזה בילבלו אותי, בגלל זה גם חשבתי שדני מתולתל XD נ.ב - החולצה של טום עדיין מפחידה אותי. בו. אמא.

LironPoynter

New member
הממ, אניD:

ננסה, פירסט טיים.
דני- חולצה: פשוטה וחמודהD: יפה לו כחול. 8 מכנס: חמוד, אהבתי:) 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לא אהבתי את החגורה, אהבתי את השרשרת והצמידים. 9 שיער: אעע
10 הערות: דני היה ונשאר חתיך.^^ ציון סופי: 9 (חע נו המחשבון לידי.)
דאגי- חולצה: חמודה. 8 מכנס: אני אוהבת חאקי, קיל מי^^" 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: הוא לא ממש שם הפעם-_-' אבל אני ממש אוהבת תכובע שהוא מחזיק, 9 שיער: הווו השיערר3>__3> 10 הערות: דו מייייי
ציון סופי: 9
הארי- חולצה: צהוב בננה צהוב בננה!D: אהבתי, 10 מכנס: וואעה הוא יפה. 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: החגורה מזעזעת>< הכובע חמוד, השרשרת סבבה, אהבתי תצמידים. 8 שיער: זו אחת התקופות שלו. 10 הערות: הוא נראה פה פשוט מעולה. ציון סופי: 9.5
טום- חולצה: אומגאד. יש דברים שצריך לחשוב פעמיים לפני שיוצאים איתם מהבית.. 5 מכנס: הממ, לא מדהים. 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: עוד לא הצלחתי להבין מה זו השרשרת הזו.. 7 שיער: כלכך אהבתי אותו ככה! 10 הערות: תעשה טובה לאנושות כולה ותזרוק את החולצה הזו. ציון סופי: 7.25 מתלבש השבוע: הארי
תסרוקת השבוע: וואי, כולם:) המתלבש הגרוע: טום. דפנטלי -_-' התסרוקת הגרועה: אף אחד^,^ הערות: חתיכים כלכךD:

אניייייייי=]]!!!!!

-דני- חולצה:9 מכנס:9 נעליים:לא רואים אותן!!!
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:השרשרת הנצחית שלו...אבל אהבתי את הצמידים...9 שיער:10-תמיד 10 הערות:על מה אתה מסתכל בדיוק?! ציון סופי:9 מה לעשות... היו לו תמונות יותר טובות...
-דאגי- חולצה:7 למרות שהיא זוועתית
מכנס:נחמד...8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:מה זאת החגורה הזאת???-7 שיער:חמוד...8 הערות:אתה יכול יותר מזה!!!! ציון סופי:7.5 -הארי- חולצה:9 מכנס:7-למה הוא כל הזמן עם אותו ג'ינס??? אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:חגורה נוראית אבל כל השאר מושלם אז...-7 שיער:אהבתי יותר את הקרחת אבל גם זה יפה...-8 הערות:למה אף אחד לא מסתכל למצלמה?!
(חוץ מטום...) ציון סופי:8 -טום- חולצה:אהבתי
-10 מכנס:חמוד...-8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:שרשרת חמודה..אבל אין יותר מזה...
-8 שיער:תמיד יפה...10 הערות:סופסוף מישו מסתכל למצלמה!!! ציון סופי:9 מתלבש השבוע:דני...(נראלי תמיד זה ככה...) תסרוקת השבוע:דני (נראלי שגם זה תמיד ככה...
) המתלבש הגרוע:דאגי..(סורי דאגי...
) התסרוקת הגרועה:אין לי מישו.. כולם בסדר בתמונה הזאת... הערות:אהבתי את התמונה מאוד מאוד מאוד!!!

tzuf jones

New member
אני .. :)

-דני- חולצה: יפהה :] 10 מכנס: מתה מתה מתה על הג'ינס הזה שלו :) 10 !! נעליים: לא רואים אותןן !!!!!!!!!! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: ממ.. 10 :) איןן איןן איןן על השרשרת והצמידים והחגורה של דנניי P: איןן עלייייוו !! שיער: 10 !! מ ד ה י ם ! הערות: אאאאייןן עלל הלוק שלל דניי שלי D= א י ן ן ן ן ן !! 3 > > > ציון סופי: ממ .. מה הממוצע של 10 10 10 10 10 ?! חחח תחשבו לבדד :] [למוגבלים שבנינו , זה 10 ] -דאגי- חולצה: 9 ? אדום עושה לי כאב ראש.. מכנס: 10 :] יפה !! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה ?! נחמדה .. 8 :/ מעדיפה את של דני 3> ומה הכובע הזה שביד שלו ?! שיער: יפהה.. כרגיל !! 10 .. הערות: ממ.. דאגיייי הוא חתיךך עלל !! אני מתה גם על הלוק שלוו.. !! 3 > > > ציון סופי: 9.5 ? חח משהו כזהה.. -הארי- חולצה: 8.. נחמד :/ מכנס: 10 :) אהבתי .. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אביזרים מדהימיםם !! אני מתה על האביזרים שלו! הוא יודע להתאים אותם ללבוש המדהיםם שלוו .. :] 10 אלא מהה !?! שיער: זה יפהה יחסית לקראחנה שהוא עשה לעצמו הדבילל הקטניי , 10 !! אהבתי 3 > הערות: חמודד ביותרר ! א ה ב ת י !! ציון סופי: 9.5 גם.. כי יש רק 8 אחד , כל השאר מושלםם .. -טום- חולצה: 6 ! ג ו ע ל -נפש- !! מכנס: יפהה !! 10 - בכבוד רב!! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: מממ.. יש אביזרים בכלל ? אני חושבת שיש לו שרשרת וחגורה אין לי מושג לא רואים .. שיער: 10.. חמוד לו !! הערות: אוליי דיי עם הפרצופיםם טומיי ?! אנחנו לא בגן נכון חמודי ?! יופיי !! לוק ?! יפה , אבלל מה החולצה הזוועתית אמורה להביע ?!?!?!?!? ציון סופי: ממ.. 8.5 ?! החולצה דוחה ... הרסה לו את הכלל חח .. מתלבש השבוע: ד נ י 3 > > > אלאא מהה ?! תסרוקת השבוע: דני .. חח מתה על התסרוקת שלווו.. המתלבש הגרוע: טום.. ממוצע נמוך [בגלל החולצה המגעילהה שבצבעים של פיג'מה] השאר בסדר אצלוו.. התסרוקת הגרועה: איייייןן !! תסרוקות מושלמוווווותת כתמידד , הערות: דדדדניי תעשהה לי -ילדים- חח P: מתה מתה מתה על החתיכוסס הזזהה אאאאחחח' !! :))))))))))

talosh1234

New member
חח...

החולצה של דאגי כתומה
ולא שירשת נכון :/ את צריכה להגיב להודעה הראשונה ולא למה שאת רואה שהוא אחרון... אני אומרת כי זה חוזר על עצמו.. (לא כדי להיות ביצ'ית) :// מקווה שעזרתי 3>

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo11.gif XDDD

-דני- חולצה: 8 מכנס: 6 (ממה שרואים
) נעליים: לא רואים =/ אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 (אני חולה על השרשרת שלו! ) שיער: 10000000!! ! הערות: אין אין אין אין אין אין אין אין אין פשוט אין מה להגיד עליו
חחחח XDD סתם
הוא מושלם
ציון סופי: 9 וחצי -דאגי- חולצה: 5 מכנס: לא רואים /= אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 (עגילים
) שיער: 9 הערות: איזה חתיך הוא פה
ציון סופי: 9 -הארי- חולצה: 8 מכנס: 6 (ממה שרואים) אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות: הוא כל כך שווה פה! ציון סופי: 10 -טום- חולצה: 3 (מה הוא התלבש בחושך או משו? ) מכנס: לא רואים אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין שיער:10 הערות: הוא כזה חמוד פה
אבל עכשיו הוא יותר יפה
ציון סופי:9 מתלבש השבוע: דני
תסרוקת השבוע: דני/הארי המתלבש הגרוע: טום :( התסרוקת הגרועה: אממממ אין הפעם הערות: מקפליי..... אמרתי את זה הרבה פעמים אבל אף פעם לא התכוונתי לזה באמת.... תעשו לי פאקינג גדוד!!!!!

tzuf jones

New member
חח צודקתת החולצהה של טום זוועתיתת !!

גם אני חושבתת ככה !! רציניי הואא התלבשש בחושךך .. אשכרהה חח , או שהוא עשה אנדן-דינו בעניים עצומותת P: חח

m i c k e y 15

New member
אני דווקא חושבת שהיא מגניבה כזאתי

טוב נו אולי קצת מכוערת..אבל מגניב..וכזה זועקק... יוצא דופן...מתאים לו.. לא סתם הם אמרו כשאלו אותם למי יש את הטעם הכי רע בבגדים כולם אמרו טום.. ואז הוא אמר OK! i admit

JuSt My LuCk

New member
כן באמת מתאימות לו חולצות כאלה

אבל זאתי.... איכסה
אבל אני חייבת להגיד שחולצת הכסף שלו הרבה יותר גרועה
(איפה הוא אמר את זה?)

Simple Girl 182

New member
אני עונה נה בננה../images/Emo94.gif

דני
חולצה:|סלינק|אהבתי את ההדפס 9 מכנס:|סלינק| 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:|סלינק|9 שיער:|סלינק |8 ההערות:|סלינק|ממש אהבתי את החולצה ציון סופי:|סלינק| 9
דאגי
חולצה:|סלינק| 8 מכנס:|סלינק| 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:|סלינק| בקושי, רק כובע 5 שיער:|סלינק| 8 הערות:|סלינק| פעם הבא תחליט מה אתה רוצה לעשות עם התחתונים ציון סופי:|סלינק| 8
הארי
חולצה:|סלינק| צבע יפה, 8 מכנס:|סלינק| 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:|סלינק| 10 שיער:|סלינק| עם היה אפשר לראות אותו, 8 הערות:|סלינק| הבנדנות על הידיים.. יפה ציון סופי:|סלינק| 9
טום
חולצה:|סלינק| מה זה הדבר הזה..?! מכנס:|סלינק| ג'ינס שחור זה מיושן, 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:|סלינק| 6 שיער:|סלינק| 8 הערות:|סלינק| תשכור סטייליסט ציון סופי:|סלינק| 6 וחצי מתלבש השבוע:|סלינק| דני תסרוקת השבוע:|סלינק| טום המתלבש הגרוע:|סלינק| טום התסרוקת הגרועה:|סלינק| הארי הערות:|סלינק| לא משנה מה תלבשו, אתם תמיד תהיו מושלמים בשבילי

The Psycho Girl

New member
החלטות ועדת וינוגרט קובעות ...

-דני- חולצה: מגניבה 9 מכנס: בקושי רואים 8 נעליים: איזה נעליים ? אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 10 הערות: אין ציון סופי:9 -דאגי- חולצה: היא אדומה אז 10 מכנס: לא אוהבת את הצבע 8 אביזרים[חגורה, שרשרת , צמידים וכ'ו]: non אה בעצם ישלו עגילים אבל אני לא רואה שיער: 9 הערות: חמוד ציון סופי: 9 -הארי- חולצה:9 מכנס:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 אני אוהבת את הצמידים שיער: 9 בעיקר כי קשה לראות את השער הערות: אין מה להוסיף ציון סופי: 9.5 -טום- חולצה: מזעזעת 4 מכנס:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שאלה . הלשון נחשבת אביזר ? שיער: 9 הערות: נא להחליף חולצה ציון סופי: 7 מתלבש השבוע: הארי תסרוקת השבוע:דאגי/ הארי המתלבש הגרוע: טום ! למה לבחור כזאת חולצה אני מאוכזבת התסרוקת הגרועה: טום הערות: התמונה לא ממש ברורה כי אי אפשר לראו את הרגליים שלהם חוץ מיזה = תמונה יפה

talosh1234

New member
אניי

-דני-
-חולצה: 9.5
-מכנס: 10
-נעליים: לא רואים.. אלה כמו שאני מכירה את דני זה 10
-אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שרשרת, חגורה ובמיוחד הצמידים :]
-שיער: 10
-הערות: מושלםם :]
-ציון סופי:10
-דאגי-
-חולצה:7 הצבע מעצבן אותי :/
-מכנס:9.5 אני אוהבת את המכנס שלו :]
-אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 אחלה חגורה :]
-שיער:10 מדהיםם
-הערות:בסדר :]
-ציון סופי:9
-הארי-
-חולצה:10 אהבתי :]
-מכנס:10
-אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 הכובע :]]
-שיער:9.9
-הערות: יפהה :]]
-ציון סופי:9.9
-טום-
-חולצה:4
-מכנס:10
-אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין פהה
-שיער:10
-הערות:החולצה
-ציון סופי:8
מתלבש השבוע:הארי
תסרוקת השבוע: דני
המתלבש הגרוע:טום
התסרוקת הגרועה:אפ'חד :]
הערות:ממדהימים

מאיושSP

New member
נאמ. =]

-דני- חולצה: 10 מכנס: 10 נעליים: אין P: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: אני אוהבת יותר תלתלים אוווף.
אזז 8 הערות: חתיך ומתוק כמו תמיד
ציון סופי: 9.5 -דאגי- חולצה: 9 מכנס: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 6. אני אוהבת כשהוא מושך הצידה כזה או שהוא עושה פן קרשים D: הערות: קושקושון =] ציון סופי: 8 -הארי- חולצה: 10 מכנס: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: נאמ.. 9 הערות: תוריד את הכובע
ציון סופי: 9 -טום- חולצה: 5 מכנס: 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: אני אוהבת כשהוא עם חום. 7 הערות: כבר אמרתי שאני אוהבת את הגומה שלו? ציון סופי: 7 מתלבש השבוע: הארי תסרוקת השבוע: דני המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה: טום ודאגי הערות: מושלמיםם.. אבל תמונה ישנה, הם כבר לא ממש מתלבשים ככה עכשיו.

butbut

New member
@_@..איך שדני נראה טוב..חבל שהוא לא ביקר אף

פעם בארץ כשהוא היה צעיר..הוא אפילו לא נתן צ'אנס לבנות כאן חח=]

rox love BSM

New member
me

-דני- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:__ אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 אני אוהבת את השרשרת הזאת... שיער:10|חלק| הערות:
ציון סופי:10 -דאגי- חולצה:10 מכנס:9.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:___ שיער:10
הערות:אממ הוא כל כך יפה פה
,האמת שגם עכשיו הוא נראה מעולה.. ציון סופי:10 -הארי- חולצה:10 מכנס:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:3 לא אהבתי את החגורה שיער:אממ אני לא כל כך רואה אותו מתחת לכובע הערות:הוא נראה טוב ציון סופי: -טום- חולצה:7 מכנס:7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אממ צדף? שיער:6 הערות:להשאיר את הלשון בפנים ציון סופי:7 מתלבש השבוע:דני+דאגי תסרוקת השבוע:גני+דאגי המתלבש הגרוע:אממ טומי? התסרוקת הגרועה:___ הערות:i love them

Lex 1

New member
אהמ, Mine.. ../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif

איזה שילוב בכותרת.. טחחח
אוקיי היכונו לחפירה (
)..
-דני-
חולצה:
10.
מכנס:
אהמ, אכן הייתה חרישה על הג'ינס הזאת באותה תקופה והוא לא הכי אז.. 6.5
נעליים:
---
אביזרים [חגורה, שרשרת, צמידים וכו']:
חגורה-3, שרשרת+צמידים-7 אזזז.. 5
שיער:
9.
הערות:
אני אוהבת את השיער יותר כשהוא עושה פוני אימו
ציון סופי:
7.6 [מחשבון
].
-דאגי-
חולצה:
.10 אני אוהבת את החולצה הזאת.
מכנס:
.10 אני אוהבת את כל המכנסיים של דאג, בעצם אני אוהבת מכנסיים באורך הזה אצל בנים [אפילו לאבא יש דומה ואני לא ארחיב..
].
נעליים:
---
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:
הכבוע השחור של Hurley שהוא מחזיק [מה הוא מחזיק אותו ולא שם?]-8. העגילים-10. החגורה-9 (היא סבירה..). אז... לסיכום-9.
שיער:
10. נו באמת זה דאגי מתי השיער שלו היה מכוער?
הערות:
אין לי מה להעיר..
ציון סופי:
9.75 [
]
-הארי-
חולצה:
נתחשב בזה שזאת תמונה ישנה וייתכן שהחולצה הייתה באופנה.. אז.. 9.
מכנס:
6.
נעליים:
---
חגורה-4. כובע-3. צמידים+שרשרת-8. לסיכום.. 5.
שיער:
קצת לא רואים מתחת לכובע אבל נניח ש-9.
הערות:
אני אף פעם אל באמת יודעת מה לכתוב פה.
ציון סופי:
7.
-טום-
חולצה:
9. אני אוהבת את החולצות הווירדיות של טומי.
מכנס:
8. מכנס סתמי.
נעליים:
---
שרשרת-3. חגורה-7 (ממה שהצלחתי לראות..). לסיכום-5.
שיער:
10.
הערות:
None.
ציון סופי:
8
מתלבש השבוע:
דאגי. V|תסרוקת השבוע: דאגי+טום.
המתלבש הגרוע:
ממ.. אין לי ממש..
נגיד שהארי.
התסרוקת הגרועה:
אין. הערות: למה 'נעליים' הופיע רק אצל דני? חחח הוספתי לכולם ורק אז שמתי לב שלא רואים את הנעליים בתמונה..
בכל אופן צריך להוסיף ואממ אין לי הערות בונות במיוחד. לבלי אז אולוויז! טחח

הציונים שלי :]

-דני- חולצה: 9 מכנס: 8 נעליים: -_- לא רואים אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 9 הערות: ניראה טוב ואין לי מה לומר כי הוא כזה חמוד ♥ ציון סופי: 8.5 חחח משהו באמצע -דאגי- חולצה: 7 מכנס: ממה שאני רואה, 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 [רק חגורה+עגיל מדהים כפרעליו] שיער: 10 הערות: הוא כזה יפה שזה כואב
ורואים לו את התחתונים O.ס ציון סופי: 8 -הארי- חולצה: 9 מכנס: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7 שיער: 8 הערות: בלי להעליב את הארי אבל אני לא הכי מתה עליו אבל פה הוא ניראה פשוט מדהים ♥ ציון סופי: 8 -טום- חולצה: 4 מכנס: 7 ממה שאני רואה אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 5 [חגורה שבקושי רואים.. /= + שרשרת נחמדה] שיער: 9 הערות: נמ.. הוא צריך עזרה בבחירת חולצות? כי אני תמיד פה בשבילו :] ציון סופי: 7 אוף איזה רעה אני >< מתלבש השבוע: הארי תסרוקת השבוע: דאגי דאג המתלבש הגרוע: טומי התסרוקת הגרועה: אני אוהבת את של כולם P: הערות: חיחי הארי ממש השקיע במראה שלו איזה חבוד!

למעלה