שת''ב!!

שירלי317

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo202.gifשת''ב!!../images/Emo180.gif

שרשור תמונות ברכיבה יפתח כל אמצע חודש. כידוע לכם, כל אחד יכול להעלות עד שתי תמונות ברכיבה, ברורות, לא קטנות מדי ולא חשוכות. זכותו של כל משתמש להגיב על איזו תמונה שהוא רוצה. רק אנא מכם בבקשה, לשמור על שפה נאותה ונעימה, ולא לרדת לפסים אישיים. כדי שלכולם יהיה נעים להגיב ולקרוא. תהנו!

stary1

New member
....

את צריכה בעיקר להוריד את העקבים, כלומר- לשים עליהם את רוב המשקל בקפיצה. את ממש לא משתמשת בהם בתמונה, ולכן כל האיזון שלך נשבר ואת עושה כמה טעויות בנסיון לייצב את עצמך. את ממש "מחבקת" את האוכף עם הברכיים. דבר שמביא לכך שאת חייבת להשען מעט קדימה. את נשענת לא רק קדימה, אלא גם על צוואר הסוס עצמו..ואז גם משתמשת בידיים בכדי לייצב את עצמך ושמה עליהן את המשקל שלך, ואותן על...הסוסP: . מבט מעולה, רק להחליף קסדה בכדי שלא תצטרכי להתאמץ כ"כ לראות משהו מבעדה

netapet2

New member
אני חוסכת כסף

למשהו יותר טוב, ושעוד ישאר כסף אחרי זה... אני באמת צריכה מידה יותר קטנה... גם נקרע לי משהו בקסדה ככה שיש לי כל הזמן חלק מהקסדה מול הפנים... ובדרך כלל אם אני אביא תמונותאחרות לדוגמא [אם המחשב כמובן היה נותן לי לראות את שאר התמונות שלי] אז הייתי מראה שדווקא העקבים שלי למטה רק נורא אחורה ואני מנסה לעבוד על זה... יש לי נראה לי תמונה אחת אבל מטושטשת אני אחפש אותה ואעלה. תודה בכל מקרה ! נטע

netapet2

New member
לא מוצאת תמונה,

כאילו, יש תמונות, אבל ברמה כזאת מטושטשת, או שאני נראית בהם שונה לגמרי [כאילו שזה אותו הדבר רק שבמקום שהישיבת קפיצות שלי תהיה נורמאלית רק הרגליים שלי נורמאליות שם] אבל סה"כ המשקל בעקב שלי הוא 90%, לעומת תמונות מלפני שנה או אפילו חצי שנה... רואים הבדל... נטע

PinkHorse

New member
מה שיותר חשוב ברכיבה שלך מאשר עקבית למטה

זה שתחכי לסוס, זה נראה כאילו את נזרקת קדימה (אולי מלחץ?) ונשענת עליו.. את צריכה להיות סבלנית ולחכות שהסוס יתחיל לקפוץ ורק אז לקום (וגם לא כ"כ הרבה), אם תורידי את המשקל לחלק התחתון של הגוף מהחלק העליון שאת מנצלת להשען על הסוס עם הידיים והחזה יהיה לך הרבה יותר שווי משקל, רגליים יציבות וגם-תוכלי להוריד עקבים
. ואז גם הסיכויים שאם הקפיצה משתבשת שתזרקי קדימה יפחתו.. =]].

stary1

New member
זה העניין..

העקבים לא יורדים ברגע ששמים משקל על הפלג גוף התחתון, אלא ברגע ששמים עליהם משקל- הם מאזנים את הגוף ומביאים אותה אחורנית יותר. לכן נראה שהיא נשנעת עליו, כי אין לה משקל שם..

PinkHorse

New member
שטיות עד כמה שזה לא נכון,

הם לא יורדים, אבל מה שהיא צריכה עכשיו זה לייצב את הגוף ורק אח"כ העקבים. חוץ מזה שאני לא מסכימה על עצמי כי אני יודעת שעד כמה שאני יכולה להוריד עקבים זה לא בהכרח מביא את הגוף אחורנית..

stary1

New member
את יכולה גם לשים את המשקל שלך על העקבים

וגם להשען קדימה?ולהרגיש בכך בנוח? אם כן את באמת מיוחדת- אבל אני למשל- לא:)

PinkHorse

New member
אני יודעת שאני מיוחדת=].

וכן אני יכולה.... אם לא היו מוחקים לי את כל התמונות במחשב הייתי מראה לך אבל הנה אחת להמחשה.. בעמוד הזה יש תמונה שלי עם רעם תראי לבד. ממש פה.

stary1

New member
אין לי ממש מושג מי זה רעם ואיפה את

אם זה כ"כ חשוב לך, את מוזמנת להעלות תמונה של רוכב שיושב כך..

PinkHorse

New member
אני אוותר כדי לא לפגוע באף אחד,

אבל בכ"ז אני לא מסכימה איתך לגביי התגובה שלך על הישיבה של נטע..

שירלי317

New member
ידיים קדימה, מלפני האוכף

ולהוריד עקבים. חוצמזה זה נראה די טוב.

netapet2

New member
אם היא תיתן ידיים קדימה

לא יהיה לה קשר, היא צריכה קודם לקצר מושכות ואז לתת יותר את היד קדימה. אני לא יודעת מה היא ניסתה לעשות באותו שיעור ככה שזה קשה, אולי היא בכלל לא רצתה את הקשר.

גולע

New member
.....

ככה אני באמת צריכה לקצר את המשכות :)) ואז לתת יד קדימה.. ואני רציתי קשר עם הפה של הסוס.:))

למעלה