שת''ב!!

בא לי להגיב...../images/Emo3.gif

טוב אז הדבר הראשון שיש לי להגיד זה חבל שהתמונה קטנה
חחח סתם.. מה שהכי בולט פה בתמונה זה האורך של המושכות. כמו שהבנות אמרו, תקצרי אותן בערך בחצי ממה שהן ותשימי את הידיים קדימה. המושכות מובילות אותי לידיים. האחיזה שלך לא נכונה. את מקשה ומכווצת את כל השרירים בידיים שלך ובנוסף את הופכת את הידיים ומחזיקה את המושכות כמו שמחזיקים קידון (או כידון?!) של אופניים. בגלל שהמושכות ארוכות את יושבת אחורה מידי וזה לא מאפשר לך לשחרר את האגן והרגליים כי את לא משתלבת בתנועה של הסוס.. אין לי כח להכנס לפרטים... אז בקיצור, שתי הבעיות העיקריות היא המיקום והלחץ שלך.. תקצרי מושכות ובואי קדימה טיפה, תרגעי ותשתחררי והכל יהיה אחרת..

favory

New member
אהה...

המרפקים אחלה, אבל תקצרי פעם הבאה את המושכות שיהיה לך קשר יותר נכון עם הפה של הסוס. יותר משקל על העקבים ורגל יותר קדימה, תקני אותי אם אני טועה אבל רכבת שם דרסז'. בעיקרון נראה טוב

favory

New member
תמונה שניה...

גם, הסוסה שלי ואני. רק בגריד חימום...

SILVER LADY

New member
את התחבושות שימי מתחת למכנס

ותתאימי מגנים לשמיכה כי זה מציק לי
חחחח סתםסתם קוקי אני אוהבת אותךך =]] הממ פחות צ'רלי[הייתי כותבת גם את השם משפחה אבל זה ייצא לא כמו שאני יתכנן
] ולסובב את הכף רגל פנימה ותחת יותר אחורה תמונה יפה קוקי =] אתן יפות יחד

SILVER LADY

New member
אוקי יצאתי מפגרת חחחח

התבלבלתי עם מישו אחר
לצ'רלי אחר חחחחחחחח אז צ'רלי צ'פלין
וגם מרפקים קצת יותר צמודים
שירקה אני בסוף יהיה דיסלקטית

ניסיתייי!! חחח זה לא עובד!!

זה כואב בטירוף..חחח אני מתעצלת ללכת לרופא כדי שיביא לי תחבושות נורמאליות שבאמת עוזרות..חחחח ובקשר לשמיכה ניסיתי אבל גנבו לי את כל הבורדו!!
אניוואי יש עוד הרבה טעויות אבל אני ממש מנסה לעבוד על זה.. ואני אוהבת אותך גם אם את דיסלקטית!!! חחחחחח

שירלי317

New member
אמאלה!

איך את מסוגלת לרכב עם הארכובות האלו?!? כל כך קצר. או שאני סתם דרסז'ניקית חולנית פשוט. מפחיד. בכל אופן, סביר להניח שזה גם בגלל שהארכובות נורא קצרות וזה מוציא אותך מהאוכף, אבל באמת לא יזיק אם תשבי קצת יותר על עצמון הישבן שלך, כלומר, יותר במרכז האוכף, טיפה יותר אחורה. זה יגרום לך להביא את המרפקים יותר צמוד לגוף. ואז הסוסה גם לא תשען לך על הידיים ותעבוד יותר מהגב. חוצמזה את רוכבת ממש יפה, לפחות על פי התמונות. :]

The Bitter End

New member
כי כעיקרון זה לא דרסז'.

זה העבודת קרקע שהג'אמפרים עושים בימים שהסוס לא קופץ
אף אחד לא טורח להאריך את הארכובות

Ontario R Z Y H

New member
ההפסד כולו שלכם,

זה לא הכי נוח לעבוד עם ארכובות כאלה קצרות... החלטה שלכם, לי זה ממש לא נוח

שירלי317

New member
כן, תיארתי לעצמי...

למרות שזה לא משנה את זה שאת צריכה לשבת יותר אחורה ומרפקים ליד הגוף. ואנא בקשי מהסוסון את סליחתי :] משום מה הייתי בטוחה שיש לך סוסה :|

למעלה