הקורבןD:

ריהותם

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo222.gifהקורבןD:

למי שלא יודעת: כל שבוע תיחר בת והיא הקורבן,מה שאומר-שואלים אותה שאלות שעליהן היא צריכה לענות. אין הגבלה של שאלות. אז הקורבן שלנו השבוע היא... אריאל(
baril)
קדימה בנות,תפציצו
שבוע טוב:)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלון:)

על עצמך
תאריך לידה: מזל: עדה: מאכל אהוב: מאכל שנוא: מקצוע לחיים: להקה אהובה: להקה שנואה: סרט אהוב: סדרה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: חייה מועדפת:
על הפורום
כינויים: מאומצים: פורומים שאת נמצאת בהם: אייקון מועדף: אייקון שנוא: כמה זמן את בפורום?
על מקפלי
פייבורט: שיר מועדף: שיר פחות מועדף: אלבום מועדף: תקופה מועדפת: יש לך דיסקים\DVD שלהם? אם כן מה? מאיזה גיל התחלת להאזין למקפלי? תמונה שלך:)
תהני

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוי איזה כיף להיות ראשונה<: עונה

איזה כיף להיות ראשונה חח ואני מתה על שאלונים D: תאריך לידה: 9.6.93 מזל: תאומים
עדה:חצי מרוקאית חצי טוניסאית. תיזהרו, אני עצבנית חחחחח מאכל אהוב:פסטה בולונז מאכל שנוא:טונה ופופקורן מתוק XD מקצוע לחיים:שחקנית בע"ה\פסיכולוגית להקה אהובה:מקפליי, סימפל פלאן, באסטד, בלינק 182, ביטלס ולאחרונה גם הג'ונאס בראד'רס
להקה שנואה:לא חושבת שיש כזו חח סרט אהוב:אבא בא-לגן חחחחחחחח מתה על זה
סדרה אהובה:בוורלי הילס 90210, חברים, הפיג'מות שחקן אהוב:ממ וואו יש הרבה.. אבל הכי זה אדי מרפי חח <: שחקנית אהובה:ניקול קידמן 3> חייה מועדפת:כלבים\חתולים על הפורום כינויים:baril מאומצים:
כפרה עליהם פורומים שאת נמצאת בהם:אני כותבת רק כאן אבל אני סמויה באופנה, אופנה אלטרנטיבית, ג'וני דפ, אדם למברט ופאנפיקים ופאנארטים אייקון מועדף:
,
,
,
אייקון שנוא:ממ אין ממש חח כמה זמן את בפורום?אני חושבת שזאת השנה השלישית על מקפלי פייבורט:טומי
שיר מועדף:Hypnotised
שיר פחות מועדף:Lonely חחח אלבום מועדף:ROT3F תקופה מועדפת:של מושן
יש לך דיסקים\\DVD שלהם?בהחלט אם כן מה?אז ככה- Room On The 3rd Floor Wonderland Just My Luck Motion In The Ocean + DVD Greatest Hits DVD Wonderland DVD מאיזה גיל התחלת להאזין למקפלי?אמצע סוף ח' כזה תמונה שלך:) צירפתי, בכיף חחחח (לפני העלייה למטוס לפולין) היה מגניב לגמרי <:

sweet shir

New member
יא איזה חמודה את בתמונה ../images/Emo23.gif

ואיך את מסוגלת להיות בפורום אדם בלי שזה יעלה לך את הסעיף?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודוש ../images/Emo23.gif

ואני רק מתעדכנת שם במה שקורה איתו ושומרת תמונות שלו, אני לא באמת קוראת את התגובות של הבנות שם XD

../images/Emo34.gifנמנמנ אריאלוש ../images/Emo23.gif

אני אהיה מקורית ואשאל שאלות שבאלי לשאול ולא שאלונים מסכנים וחפרניים :) אז נמנמנמנ ספרי לי הכלללללללל על מגמת משחק :) סתם מעניין אותי לשמוע

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחח כפרה עליך שנינוש../images/Emo23.gif

ממ מגמת תיאטרון? מה אני יכולה לספר? זה בערך בין הדברים הכי טובים שקרו לי בתיכון ואני ממש שמחה שבחרתי בזה. אני אוהבת את זה קודם כל בגלל האנשים, שכל המגמה שלי כישרונית בטירוף וזה כיף להיות עם כאלה אנשים ולחלוק איתם את הכישרון שלך ושהם יחלקו את הכישרון שלהם איתך. כולם אנרגטים והיפרים חחחחח אז כיף בשיעורים כאלה להיות עם אנשים שהם כמוך ואוהבים את מה שאתה אוהב. דבר שני זה פשוט להיות בן אדם אחר וברגע שנכנסים לחדר תיאטרון לפני שיעור או משהו כזה, כל האווירה אחרת ואתה יודע שבשעה וחצי שעתיים הקרובות אתה לא תהיה אתה, אלא מישהו אחר, כל מי שתרצה, ואתה יכול לעשות אותו איך שאתה רוצה ואיך שאתה רואה לנכון וזה דבר מדהים בעיניי - ניראה לי שזו הסיבה העיקרית שאני אוהבת תיאטרון. דבר שלישי לומדים כל כך הרבה הרבה הרבה דברים על תיאטרון והמון דברים על עצמך. באמת! ודבר אחרון שהוא מדהים זה השלבים של ההפקות. המונולוגים דיאלוגים שעשינו השנה וההפקות בגרות שזה ממש הצגה שלמה שנה הבאה. זה תהליך קשה, ארוך ומייגע אבל בנוסף להכל הוא הכי כיף בעולםםםםםם! מתגבשים כולם ונהיים כמו משפחה, באמת, בתקופה הזו היו לי 25 אחים (כל המגמה חחחח). כל אחד עוזר לשני, לומדים כלכך הרבה דברים, לומדים להכיר את האנשים יותר לעומק ובאמת אני כל כך שמחה שיצא לי להכיר את האנשים האלה. אז לכל אחת שחושבת ללכת לתיאטרון - אם אתן אוהבות את זה, אני ממליצה בחום. גם אם יש פחד במה או משהו כזה, כל כך מתגברים על זה ולהופיע מול קהל ולקבל את המחיאות כפיים או את הצחוק שלהם זה הדבר הכי כיף בעולם. חפרתי, סליחה. וצירפתי תמונה של כל המגמה המהממת שלי 3>

../images/Emo204.gifאוקי... *חושבת*

למה את אוהבת את בברלי הילס הישן? (הסדרה) ואם הייתי יכולה להחליף חיים ל-24 שעות עם כל דמות שהיא - פיקציונלית, סלב, וכו' - במי היית בוחרת ולמה? פיה טובה הגשימה לך משאלה ואת יכולה לבלות 24 שעות עם סלב לבחירתך/דמות פיקציונלית/אחר. מי זה יהיה ומה תעשו? הי, הרווחת עוד משאלה! זכית בשבוע נופש בחו"ל. לאן תיסעי? איזה הרגל מגונה יש לך? איך את אוהבת את הקפה שלך?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתשובותיי <:

למה את אוהבת את בברלי הילס הישן? (הסדרה) האמת שאין כל כך סיבה, פשוט כמו שאני אוהבת כל סדרה חח יש בה הכל וכמה שהיא ישנה היא עדיין עדכנית, והאמת שלא היה פרק אחד ששיעמם אותי. וכמובן - ברנדון ודילן
חחחח
ואם הייתי יכולה להחליף חיים ל-24 שעות עם כל דמות שהיא - פיקציונלית, סלב, וכו' - במי היית בוחרת ולמה?אני חושבת שעם הארי פוטר XD כי גם לי בא להיות ברת מזל כמוהו חחחחחחחחח טוב שעד הסוף של הספר ה-7 הוא לא עשה כלום
פיה טובה הגשימה לך משאלה ואת יכולה לבלות 24 שעות עם סלב לבחירתך/דמות פיקציונלית/אחר. מי זה יהיה ומה תעשו?אוי פיה מקסימה. הסלב יהיה אדם למברט, ללא ספק. אנחנו נצא למסע שופינג מטורף, ואז פדיקור מניקור, ואז הוא יעשה לי הופעה פרטית - מבחינתי היום המושלם חחח הי, הרווחת עוד משאלה! זכית בשבוע נופש בחו"ל. לאן תיסעי? ניו יורק!
איזה הרגל מגונה יש לך? אני כותבת רק עם עטים של פיילוט 0.4 ועפרונות. אם זה לא עטים כאלה ולא עפרון אני לא כותבת. חחחחחחח פתטי, נכון?
איך את אוהבת את הקפה שלך? חצי חלב חצי מים, 2 סוכר <:

sweet shir

New member
אומיגד תשובה כ"כ טובה!

גם אני הייתי מחליפה עם הארי, אבל מסיבה אחרת חחחחח (אהמ, דראקוש
) ולמה שאדם לא יקח אותך לדירה שלו ויראה לך את התוכי שלו?XDDDDD הוא בכלל הביא לך צו הרחקה אז מה זה חיה בסרט
(אומייגד התוכי נשמע גס חחחחחחחחחחחח אבל את יודעת מה הכוונה.)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDD

אני מוכנה שהוא יראה לי את התוכי הפצפון וגם את התוכי הגס
סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ואבוי שיר מה את עושה לי והצו הרחקה בוטל אתמול!

sweet shir

New member
התוכי הפצפון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

AS IF! ביג רוב לא כזה וותרן

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאו שכחתי בכלל שזה היה ביג רוב

שנתן לי את הצו XDD לא זה פשוט החלום הכי קורע בעולם!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ביג רוב ../images/Emo47.gif

לפחות אם אדם מגיש לך צו הרחקה אז שזה יהיה בקלאסה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDD

זה בטח נראה כזה הזוי אבל לי זה דווקא נשמע הגיוני הכל הגיוני אחרי החלום של שיר!

Serena16

New member
מממ

בתור מעריצת אדם (לשעבר
) איזה שיר של אדם את הכי אוהבת? איזה שיר של אדם את הכי אוהבת מאמריקן איידול ? ובתור מעריצת מקפליי בהווה D: איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת ? איזה דיסק שלהם הכי טוב לדעתך ? מי הפייב שלך ? באיזה תקופה הם הכי חתיכים לדעתך *~* ? איסי או מסן ? דאורדורנט - ספריי או רגיל? סימפל או פאראמור ? אולסטאר או עקבים ? פופ או רוק? שחורה או מזרחית ? מגמת תאטרון או ריקוד? צילום או ציור?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמשיבה D:

איזה שיר של אדם את הכי אוהבת?קשה ממש! אבל Pick You Up כרגע במקום הראשון
איזה שיר של אדם את הכי אוהבת מאמריקן איידול ?Mad World
אבל בעיקרון אני מאוהבת בכולם ובתור מעריצת מקפליי בהווה D: חחחחחחחחחח איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת ?Hypnotised איזה דיסק שלהם הכי טוב לדעתך ?ROT3F מי הפייב שלך ?טומי3> באיזה תקופה הם הכי חתיכים לדעתך *~* ? מושן <: ~איזה כיף לענות על אותן שאלות וויפטידיD:~ איסי או מסן ? מסנג'ר אפקורס דאורדורנט - ספריי או רגיל?ספריי סימפל או פאראמור ?סימפל פלאן
אולסטאר או עקבים ?אולסטאר לנצח! חחח פופ או רוק?תלוי במצברוח חחחח אני ילדה של הכל. תמצאי אצלי באייפוד גם מוזיקה קלאסית לצד שירים של מטאליקה XD שחורה או מזרחית ?שוב, תלוי במצברוח XD מגמת תאטרון או ריקוד?תאטרון דהה צילום או ציור?צילום3> הלוואי שיכולתי להשקיע בזה זמן

למעלה