הקורבןD:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחחח איזה קטע!

גם לי יש רק פירס אחד וזה אינסטריאל(אבל אני רוצה עוד,עודעודעוד!)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני מתה על העגיל הזה, הוא מהמם

והאמת שפעם רציתי עוד ועכשיו פחות חח כאב לך לעשות?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהכי יפה!

לא,אני עדיין רוצה עוד.לא יודעת,לפני שעושים פירסינג אומרים מ"כן רק אחד וגמרנו" ויש כאלו אצלהם שזה באמת רק אחד אבל זה או אחד או מלא,זה תמיד ככה. אני נגיד רוצה עוד 3 פירסינגים בנוסף,נראה לי אחרי הבגרות בהיסטוריה אני אעשה. אם כאב לי לעשות?כן,כאב לי לעשות,אבל זה היה כאב נסבל כזה,לא בכיתי. אבל הטיפול באינדסטריאל מזעזע,היו לי 2 אינפקציות(אחת בכל חור הכוונה) והיה מציק לטפל בו,אבל שווה את זה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשאלון. D:

טוב אני לא משהו בלשאול, אז תסלחי לי?
מה קורה? בת כמה את? מאיפה? כמה זמן את אוהבת מקפליי? כמה זמן את בפורום? מיי הפייב שלך? זמר אהוב? להקה אהובה? זמרת אהובה? שיר אהוב? דיסק אהוב? קליפ אהוב? פריק או אימו? ארה"ב או אנגליה? גרמניה או צרפת? דאגי או דני? טום או הארי? דאגי או טום? דאגי או הארי? דני או טום? דני או הארי? קולה או ספרייט? קפה או שוקו? ~מקווה שזה מספיק חיחיחי.
~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתשובון :]

טוב אני לא משהו בלשאול, אז תסלחי לי? בארור 3> מה קורה?הכל בסדר\ לאור העובדה שהרגע קמתי והשעה שלוש ורבע בצהריים
בת כמה את?עוד פחות מחודש 17 מאיפה?הרצליה כמה זמן את אוהבת מקפליי?סוף כיתה ח' כמה זמן את בפורום?אני חושבת שזו השנה השלישית מיי הפייב שלך?טומי3> זמר אהוב?אדם למברט להקה אהובה?מקפליי, באסטד, בלינק 182, ביטלס, ג'ונאס בראד'רס, סימפל פלאן זמרת אהובה?פינק שיר אהוב?אמרתי שכל יום זה מתחלף XD אז היום זה Gives You Hell - Glee Cast דיסק אהוב?Abbey Road של הביטלס
קליפ אהוב?Fireflies
זה פשוט הקליפ הכי משמח בעולם D: פריק או אימו?לא אוהבת להגדיר ארה"ב או אנגליה?ארה"ב333333> גרמניה או צרפת?צרפת
דאגי או דני?דאגי טום או הארי?טומי דאגי או טום?טומי דאגי או הארי?דאגי דני או טום?טומיי דני או הארי?דניל'ה. אם היית שואלת אותי את זה לפני שלושה חודשים הייתי אומרת לך איכס דני, אבל יש לי פרץ אהבה אליו בזמן האחרון. קולה או ספרייט?קולוש
קפה או שוקו?שוקו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכןןןןןן

עשו את זה מהמם!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבכלל, הם מבצעים שירים מהמם33>חול

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיאוווווווו#$#%@#$#@%$

ראיתי עכשיו את הפרק שהם שרו את זה, איזה מדהייייייים הם עשו את זה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלגמרי מדהים../images/Emo99.gif

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif רייצ'ל עשתה את זה מהמם!

טוב היא שרה כל שיר מהמם

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתכל'ס רייצ'ל כזאת מעצבנת#^%@#

למעלה