שתיים רבות - השלישית לוקחת ...The boy is mine
T The Fantasy New member 17/5/10 #42 הפ הפ הפ! אנחנו ביחד כבר מ2003 בערך אז אין סיכוי... סתם אמאלה אני מתחילה להפחיד את עצמי...אנחנו מתחילות להשמע כמו פאנגירל טפו טפו טפו איכסה פיכסהה...אני לא הולכת להזמין טאג במידה S שיכסה לי את הפטמות
הפ הפ הפ! אנחנו ביחד כבר מ2003 בערך אז אין סיכוי... סתם אמאלה אני מתחילה להפחיד את עצמי...אנחנו מתחילות להשמע כמו פאנגירל טפו טפו טפו איכסה פיכסהה...אני לא הולכת להזמין טאג במידה S שיכסה לי את הפטמות
R RenanaD New member 17/5/10 #45 ../images/Emo58.gif לפרק ששודר ביום חמישי היה את The Boy Is Mine השבוע! איך התרגשתי! השיר הזה יצא כשהייתי בת 10 בערך וכ"כ אהבתי אותו ואני מתה על סנטנה. היה לה סולו נפלא ב-Like A Virgin, ודווקא The Boy Is Mine היה חלש
../images/Emo58.gif לפרק ששודר ביום חמישי היה את The Boy Is Mine השבוע! איך התרגשתי! השיר הזה יצא כשהייתי בת 10 בערך וכ"כ אהבתי אותו ואני מתה על סנטנה. היה לה סולו נפלא ב-Like A Virgin, ודווקא The Boy Is Mine היה חלש
I I AM7 New member 17/5/10 #47 רגע רגע את מתכוונת לשיר שהיא אומרת שם I'm sorry that you Seem to be confused, He belongs to me ,The boy is mine ?
רגע רגע את מתכוונת לשיר שהיא אומרת שם I'm sorry that you Seem to be confused, He belongs to me ,The boy is mine ?
T The Fantasy New member 17/5/10 #51 חחחחחח חשבתי עלייך כשראיתי את הקטע הזה!../images/Emo6.gif כי ראיתי את זה רק אתמול, סופסוף, וזה אחרי שקראתי שרשמת את המשפט פה [ ]
חחחחחח חשבתי עלייך כשראיתי את הקטע הזה!../images/Emo6.gif כי ראיתי את זה רק אתמול, סופסוף, וזה אחרי שקראתי שרשמת את המשפט פה [ ]
R RenanaD New member 20/5/10 #56 ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif ובקשר להודעה השניה שלך, אני מתעצלת להגיב פעמיים - לקח לי די הרבה זמן להבין שאת מתכוונת לפאק הדמות מהסדרה ולא ל-fuck
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif ובקשר להודעה השניה שלך, אני מתעצלת להגיב פעמיים - לקח לי די הרבה זמן להבין שאת מתכוונת לפאק הדמות מהסדרה ולא ל-fuck