יום חמישי- קבוצת פורום

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo45.gifכ''כ זההההה../images/Emo99.gifלמרות שהכל מהמם!

אפשר להצביע פעמיים?

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאם אפשר להצביע ליותר מאחד ../images/Emo45.gif

ואם לא אז הראשון שהצבעתי לו של סיוון

Little McMickey

New member
../images/Emo89.gifלוגו 9../images/Emo89.gif

את זה אני אקטין כמובן אז תחשבו בקטן
זה האחרון! עכשיו בחרו 2

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif גם מתאים שהכל כחול-לבן../images/Emo104.gif

just orr

New member
"אישה יפה" ../images/Emo99.gif

אני חולה על ג'וליה רוברטס חח במיוחד עם ריצ'רד גיר
אה ו... מי מי מי עשתה היום מעבדה בכימיה ומרחה על הידיים שלה מייקאפ והורידה את זה עם אצטון? XDDDDDDDD ><

m o r 1 0 2

New member
מיק,מיק../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

עדיין לא קראתי את הפיק
מבטיחה לך קוראת אותו בסופ"ש וכמובן את התגובות היישר אלייך אני שולחתD: הלוגואים ממש יפיםD: גם של סיוון^ שאלה יומית אני אצא כאפה,אם אני יגיד שאני לא ראיתי אף סרט... ואני עוד תולעת סרטים
,באמת
אבל כמובן שאני מכירה את הסרטים,ותמיד רציתי לראות אישה יפה,אבל אפעם לא יצא לי
טיטאניק,בכלל זה הסרט שאני הכי אוהבת
עם השחקן שאני הכי אוהבת בעולם!@#$%^& וואו,פורסט גאמפ
סרט פשוט מדהים,מעולה גאוני
אני אישית מטורפת עליו
, וטום הנקס הוא אחד ה-שחקנים
חח,אני גם מוכנה לחפירה שלך:D אני זוכרת את השנתיים עם חברה שלי שדיברנו הרוב רק על סרטים

Charley XD

New member
החתונה של החבר שלי ../images/Emo47.gif

אחד הטובים ! חהחה מי עשתה ניסוי בכימיה על איפור עם שני שהפכו פתאום לגיי שראו צלליות ומייקאפ ? המורה של למתמטיקה הולכת להרוג אותי מחר ><" למה אני לומדת מחר תזכירו לי ?

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif מיק כנסי רגע >_<"...

'קיי...אז נכנסתי לאתר ונירשמתי וזה ואז נכנסתי לפורום וראריתי שיש קבוצה של ישראל שיש באה 3 בנות O_O. חחח אז שילי שתי שאלות על שתי דברי םשלא משמ הבנתי >_<.. 1.את רוצה כאילו לפתוח קבוצה חדשה?..ובגלל זה את בוחרת תמונה?ואת רוצה שכאילו נכתוב שם ונראה נוכחות ?>__<.. 2. איך לעזאזל כותבים הודעות ושמים תמונה בפרופיל שלי |חבול |
? אה ועוד שאלה... למה את אף פעם לא מתחברת למסן XD ?
.

למעלה