האלבום הרביעי

YuvalJones

New member
OMG

זה פשוט הדבר היחיד שיש לי לומר. זה נשמע לי כמו אלבום שהולך להפציץ את אנגליה, ועוד הרבה ארצות אחרות
נשמע אלבום ממש טוב, כמו שמתאים למקפליי
האם אני אתאהב בהם נואשות עודפעם כמו כל פעם שהם נושמים?

Charley XD

New member
אני מתה

מתה לשמוע אותו כבר ! הוא נשמע מעולה ... ביצ' בויז, בלינק, וקולדפליי והכל מעורבב יחד יחד עם עוד להקות לא פחות טובות .. זה נראה לי כיוון שאני ממש אוהב. וכן הארי, מאי דיר, אני מקווה שהוא שר, למרות שזה דיי צפוי שהוא כן ישיר עם כל ההתבלטות שלו לאחרונה. אני מקווה שזה יגיע גם לארץ !

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע*&^%$#@*

אומייגד אומייגד אומייגד אומייגד אומייגד. שלמות. אני כבר מאוהבת
*מולקולות סיווניות מרחפות באויר* אעעאעאאעעאאעאע השיר של דנייייייייייייייי
fairytale nightmare אחחחחחחחחחחחחחאיזה שםםםםםם וזה נשמע מדהים!!!!! השני הכי טוב
lust in a lonely city. זה פאקינג 13 דקות וזה הכי טוב שלהם [לפי מה שהוא אומר]. גאד. ישלי מערבולות בכל מקום אפשרי בגוף ואני אשכרה מרגישה את הדם שלי זורם. מקפליי, וולקאם באק.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gif+++תודה רבבההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|סוגד|

Charley XD

New member
אני מתה

מתה לשמוע נשמע סגנון מעולה ! כל הלהקות שהזכירו ועוד מעורבבות ביחד, יאמי יאמי. והארי מיי דיר, אני חושבת שסוף סוף נפתחת, למרות שזה היה דיי ברור שלפחות שיהיה משהו שלך, וכן קטע שורה זה מעולה ! אני מרוצה .. ואני מתה לשמוע את זה. רק שזה יהיה נכון ושזה יגיע לארץ

יאוו זה נשמע מדהים! אני כל כך מחכה לזה!

ממש בא לי כבר לשמוע את השירים האלה! במיוחד את השיר שבו דאגי שר,את השיר עם הסולו תופים של הארי ואת השיר האחרון שנשמע כמו bohemian raphsody של קווין! אומייגאד האלבום נשמע כל כך מושלםםם! אני כבר לא יכולה לחכות!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגד

אומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגדאומייגד תירו בי עכשיו. אני בחירפון. טוטאלי. אומייגד.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ושכחתי לומר לך תודה ענקית!../images/Emo47.gif

יואואואואו די זה יהיה אלבום מטורףףףףףףףףףףףףףףף

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאומייגאששש

זה צריך להיות אלבום כזה מדהייים, רק אני מקווה שזה באמת נכון |: היום כתבו בראש אחד שהאלבום של מקפליי יקרא רדיואקטיב O: מישהו ראה את זה? דיי זה הולך להיות אלבום כזה מושלםםם
שיצא כבר

purple floyd

New member
עאעאעאעאעאעאעאע

אומיגאאאאאאאאאאאאד אני ממש מתרגשת!!! תודה לך (:)

Dirty wings2

New member
OMGGGGGGGGGGG

דבר ראשון..היי כולן XD חח שנים נטשתי :( אעאע חזרתי רק בגלל סיווני! חחחחח שיעו שיעו אני מתה לשמוע את השיר של דני *________* ולא רק את השיר שלו! את כל השירים!!!!!!! יאייי איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףD::::::::::::::::::::::::::::: חחח אושר עילאי XD

just orr

New member
אעאע../images/Emo99.gif

אומגד זה נשמע כ"כ טוווווווב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~מתה~ אני לא יכולה לחכות שנשמע את זה. יאווו איך אני מתרגשת XDDDDD יופי-דו, שיר לדני ^^ וגם לטום ^^ ולדאגי ^^ ולהארי DDDDDD:
תודהתודהתודהתודהההההההה מיההההה DDDDDD:

Yu vi

New member
אעאעאעא זה נשמע מושלם!!!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

אני מתה כבר לשמוע! DDDD:: וואאאה ולהארי יש סולו תופים ושומעים אותו שר@#$ תודה!! DDD:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifOMG חייבת לשמוע../images/Emo70.gif

זה הולך להיות אלבום כ"כ טוב
תודה רבה לך מלכה

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif אומגאומגאומגאומג !!!

נשמע טוב !! R^ *$%#@!@@%#$&**(&*%$#@#^)
מתה לשמוע
ותודה רבה רבה רבה את נסדת !

למעלה