~~
~ס~ק~ר~

MyImmortal

New member
o_O

הוא *לא* דןמה לציפור. עכבר עכבר עכברררררררררררררררררררררררר רגע. יש קטעים שהוא דומה לציפור. חכי, אני אמצא לך. או! הנה.

SoundsOfSilence

New member
מכרסמים שולטים!!!

אני כל כך אוהבת מכרסמים! הם כאלה רכים וקטנים וחמודים! יש לי אוגר. קוראים לו ספייק. והוא רצחני. נ.ב. שמתם לב כמה דימויים יש לנו פה לאדוארד? אפרוח פלומתי, עכבר שיכור, ציפור נאצית רוצחת... מעניין מה הוא היה אומר על זה....

מיצי007

New member
לאאא

הציפור נאצית רוצחת זה לא אליו. כי זה חרא של דימוי. פשוט שהיא הביאה את התמונה הזאת זה מזכיר לי את אמריקה X אוטומטית ככה שאין משהו אחר לקרוא לזה,חוץ מציפור נאצית...כי היא אמרה שבתמונה הוא דומה לציפור

MyImmortal

New member
שאנחנו מקוריות...?

אני מקווה לפחות חחח... לא נורא, מקסימום הוא יזרוק עלינו נעל.

MyImmortal

New member
שיזרוק...

עלינו את כל הבגדים שהוא רוצה, העיקר שהם היו קודם עליו. ;)

מיצי007

New member
אהההה לא יודעת.

תראי,אני לא יודעת מה אני ארצה לעשות עכשיו- אז בטח ובטח שלא בעתיד
יש לי נטיות אמנותיות,אבל לא בקטע של ציור. אלא יותר בקטע של משחק,של בימוי אולי... לא יודעת. אני מתוסבכת ומעדיפה להגיב לשאלה הזאת בתשובה: אין תגובה.

swirrrly

New member
לא הבנתי... ../images/Emo118.gif

אולי לא עשית מספיק סימני פיסוק במשפט הזה? אותך מוביל השכל, שבשבילך השכל הוא: החיים ? כי זה מה שאני הבנתי...

מיצי007

New member
לא.

אותו מוביל השכל בשבילי החיים שבילי החיים=דרכי החיים מה שאומר שהוא הולך עם המוח ולא עם התשוקה והדחף-צודקת וולבי

VVolverine

New member
כן, בערך

לתשוקה זה כבר לא קשור... זה לא שאני חושק במשחק, אני דווקא חושק במדע. אני פשוט יותר ריאלי, חוץ מהאהבה שלי.... שהיא הרסה לי את כל ההיגיון בחיים... זאת הייתה החתימה שלי (בערך) זמן מסויים, לפני שחזרתי לפורום: "למה אתה מחייך כל היום?" "אין לי סיבה להיות עצוב, אני מתעורר כל בוקר וציפורים מעירות אותי, ציפורים שרוטות מעירות אותי!!! אף פעם לא חשבתי כמה זה יפה. אני קם, זריחה בחלון אחד, יער בחלון השני, יש לי חברה, היא הילדה הכי מדהימה בעולם, אני מאוהב, אני מאוהב! החיים יפים" "היא עוד תזרוק אותך, ואז תיהיה בדיכאון של החיים שלך עוד פעם" "אני מקווה שלא, שמע, אנחנו כבר מדברים על שמות לילדים שלנו. זאת התקופםה הכי יפה של החיים שלי" - חלק משיחה שלי עם חבר שלי דיי מזמן

swirrrly

New member
אוקי, הבנתי אותך.. ../images/Emo118.gif

כי יעני מי צריך שלמות אם יש לך שקט נפשי?

למעלה