כולם לקרוא

rocket

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo36.gif כולם לקרוא ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

עכשיו כשההופעה מאחורינו (
) הגיע זמן לעשות נשימה עמוקה ולעשות סדר בפורום. הפורום מאוד מאוד פעיל ויש בו חברים רבים, שזה טוב ומבורך! אבל בכל פורום, ובמיוחד בפורום פעיל כמו שלנו צריך להיות סדר וכל אחד מאיתנו, כותבי הפורום, צריכים לעצור לכמה שניות ולחשוב האם אתם משרשרים למקום הנכון! אני ושחף יכולים כמובן לעשות סדר אבל גם ידינו מוגבלות ולכן צריך את שיתוף הפעולה של כולם כדי שהפורום יהיה ברור ונוח לקריאה. אז מה עושים?
לא כותבים בכותרת ההודעה "דחוף"
יש מעט מאוד דברים שהם באמת "דחופים". מכירים את המשל על הילדה שצעקה "הנה בא זאב" בצחוק והקפיצה את כל הכפר שלה וכשהזאב האמיתי בא, אף אחד כבר לא האמין לה ולא בא לעזרה? אז בואו נסכם שאת המילה "דחוף" בכותרת כותבים רק שזה באמת משהו דחוף, אוקיי? לא נעים להיכנס לפורום שכל ההודעות שלו, הכותרת שלהן היא "דחוף".
שוכחים את המילה "נצל"ש"
זה נשכון שניצולשי שרשורים כאילו עוזרים לפורום בכל שלא נפתחות הודעות חדשות כל הזמן אבל בגלל שאתם פשוט מנצלש"ים כל דבר בלי לחשוב פעמיים זה יוצר עוד יותר בלגן ופשוט מיותר. פשוט תזכרו אחת ולתמיד - לא מנצל"שים אני ושחף נדאג כל מספר ימים לשרשור "דברים קצרים" כדי שאת כל מה שרציתם לנצל"ש, תכתבו אך ורק שם! בבקשה תקפידו על זה כדי שלא נצתרך למחוק הודעות.
חייה ותן לחיות
כל אדם זכאי לדעה משל עצמו. אני מבינה כמה זה מתסכל שמישהו בא וכותב הודעות נגד הלהקה, אבל חבל להתחיל לקלל או להיפך, להשקיע בכתיבת הסבר ארוך למה הם טועים - הודעות נאצה חסרות בסיס ימחקו וחבל על המאמץ שלכם. חוץ מזה, בזה שלא תגיבו אתם תראו יותר בגרות מכל אלה שבאו להשמיץ ולא תרדו לרמה שלהם.
שרשורי תמונות/משחקי תמונות
כמו ששחף כבר ביקש בעבר, תמונות אתם יותר ממוזמנים להעלות לאלבומי הפורום. להעלות אותן לפורום זה מיותר וזאת סתם עבודה כפולה אחר כך להעלות אותן שוב לאלבומים. לגבי משחקי תמונות - אין לנו בעיה עם קיום המשחקים אבל יש בעיה גדולה עם זה שהמשחקים מתקיימים כל יום. זה מאוד מעמיס על הפורום ומקשה על הקריאה השוטפת של ההודעות ולכן - משחק תמונות יתקיים פעם אחת בשבוע (ביום שתבחרו ותשלחו לי במסר)
פינות קבועות בפורום
בעבר היו מספר פינות קבועות שפעלו בפורום ורובן הפסיקו את פעילותן מסיבה זו או אחרת, אם אתם אחראים על פינה קבועה כל שהיא או רוצים לפתוח אחת, תשלחו לי מסר.
שרשורי
לפורום יש אופי של קהילה ולכן שרשור
זה נחמד ומבורך. בואו נחליט שבכל יום ראשון יפתח שרשור
בו תוכלו לדבר על כל מה שלא קשור ללהקה. כל מה שנכתב כאן נועד להפוך את הפורום למקום נוח, נעים ומסודר שכייף להיות בו! מצפב לשיתוף פעולה
בעתיד יוספו סעיפים נוספים, וכשהתקנון שלנו יושלם הוא יעלה כמאמר כדי שכל אחד יוכל לעיין בו ולשמור עליו למען פורום נעים ונוח לקריאה. סופ"ש נעים לכולם

Rukia nik

New member
אוי ../images/Emo122.gif

קצת זנחתי באמת את הפינה שלי אבל אני אדאג שזה לא יקרה שוב.
אז כדי להזכיר לכולם הפינה שלי היא: ראש בראש והיא נפתחת כל יום רביעי אז לא לגנוב לי אותה!

מסכימה ,

ובהקשר זה .. אפשר לעשות פינה קבועה משלי ? פינה של "מה הם חשבו באותו רגע" ולהראות תמונה של הבנים עושים משהו וכולם יעלו את מה הם חושבים שהבנים יכולים לחשוב עליו באותם רגעים .. מקווה שהבנתם (-; אני יעלה אותה כל שבוע בערך .. אפשר ?

3has3

New member
אצלינו זה נקרא דובבו את התמונה ../images/Emo9.gif

ואני חושבת שזה של מישהי

3has3

New member
אממ ככה..

טוקיוטיוב זאת פינה שבכל שבוע אנחנו ממליצות על שלושה סרטונים
הפאזלים זה משחק כזה שכל שבוע יש פאזל חדש של תמונה אחרת ומי שמסיים מקבל מס' נקודות כל פעם
את כבר תראי

3has3

New member
אוי. לא שרשרתי לנכון ../images/Emo11.gif

בקיצור, הפינות שלי רשומות למטה יותר XDD אז זה לשם

3has3

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif בקשר לפינות שלי ../images/Emo9.gif

יש לי שתיים בעיקרון. הבעיה שטוקיוטיוב לא יצא לפועל המון זמן! אני לא ממש דיברתי בזמן האחרון עם נועה אבל אני מקווה שמהשבוע הבא אנחנו נחזיר את הפינה
*כבר שולחת לה הודעה
* יש לי גם הפאזלים, אבל בגלל שזה לא היה כל כך פעיל אז די הפסקתי עם זה
אם תרצו, אני אחזיר את זה בשמחה

Rukia nik

New member
הו, כן!

חנה תחזירי את הפאזלים וגם את טוקיוטוב שניהם פינות מדהימות!

הא ,הקטע של ה"דחוף"

היה לי קטע עם זה כשהייתי מלפני כמעט שנתיים או יותר בפורום של סימס . וואי חסמו מליון אנשים על זה ,ואת האמת ,בצדק .

LiHiLuSh

New member
אוקי ואינ יכולה פינה אממ כנסי ../images/Emo9.gif

אני ממש ישתדל וכול מילה נכונה אבל יש בעיה אחת יעני עים ניפתח רק שירשור אחד שכולם יחלו לדבר והוכל זה ירד בטוח יום ואז כבר לא נוכל אז אני יכולה ליפתוח פינה יומית ששם זה ניכרה איתי וחברי הפורום ששם נוכל לדבר ולעלות תמונות ושהיה צחוקים וכיך ולדבר על הבנים וכול מיני דברים אב ובעצם במקום בכול יום פשוט מתי שאני יראה שהיא עדין קיימת באותו דף אז אני לא יפתח ואחרי שאני פותחת אחד אני יחקה יום ולא יום אחר יום אלה נגיד ראשון ואז שלישי וככה אפשר?

למעלה