כולם לקרוא

אגנסקעXD

New member
../images/Emo189.gif. אמ..

הפינה שלך היא כמו פינת
שמספרים על דברים שלו קשורים לטוקיו הוטל.. כול מיני נושאים.. .. ---------------------------------- וואי היה ממש כיף עם מיכל ורוזה לוב יו סו מאצ'

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifקוקיייייייי../images/Emo23.gif גמלנוו היה ממש כייףף../images/Emo13.gif

תוסיפי אותי 370758085

אגנסקעXD

New member
טוב אבל לא עכשיו כי אין אצלי איסי בבית

רק אצל סבתא שלי.. היה ממש כיף.. וואי אתן הראשונות שאני מכירה מהפורום... וואי.. הפגישה היתה קצט מוזרה.. עמדנו בתור ואני רואה אותכן.. ואני מתלבטת לשאול אותכן אים אתן מהפורום או לא.. לקחתי ת'סיכון שאלתי.. וואי היה ממש כיף.. וכשחזרנו שאלתי את אח שלי.. אתה יודע שהן תאומות.. הוא היה בשוק.. יחיחחי. וואי היה כיף מוות.. דרך אגב אתן ממש קרייזי.. חיחיחי.. על הגלגל הענק ח.. וואי זה היה ממש כיף להכיר אותכן... נתתי לכן תמיספר פלפון שלי... תתקשרו מתי שבה לכן.. כמה דברים שאמרנו: "לה לה לה נה נה נה" "אימא" "רדי סט גו..." "רנינג טו זה מונסון.." "עוד הפעם" "טוקיו הוטל שליטה" אה...[אני צועקת]" "אגנסה תפסיקי לצרוח.." "איכס..[חטיף מגעיל.." וראיתן את אח שלי.. יותר נכון רק מיכל ראתה אותו.. לוב יו סו... מאצ'..

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחח=]] אוקייי

אח שלךך פשושששש:] והיה מש כייף בובה

never cry

New member
מסכימה..

ולגמרי שכחתי מהפינה שלי.. 'מילון גרמני'.. יחזור לפעול משבוע הבא..

fall out girll

New member
אני ממש מסכימה איתך../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

אוקי... אני עדיין לא ממש קשורה לפה אבל חשבתי להעתיק מפורום FOB ולעשות הקורבן השבועי... ס'תומרת שפעם בשבוע אני יבחר מישהי או מישהו מהפורום שיהיה הקורבן
ואז כל מי שירצה יוכל לישאול שאלות... (רצוי שאלון.. ארוך כזה
) מי שירצה ליהיות הקורבן שישלח לי מסר...
מובן..?! יש התגדות?! יש כבר פינה כזאת בפורום ?! :-| NOT

fall out girll

New member
כןן אנ יכולה ../images/Emo3.gif

סתומרת שמי שאני בוחרת שיהיה הקורבן.. אז שואלים אותו שאלונים... (ערוכים..) וזהו.. זה נחמד כזה..

Leb Die Sekunde

New member
מירית, ספיר.. אני מבקשת..

וגם לי אין מושג איפה היאXD היא לפעמים פה ולפעמים לא חחחח

Fall Out Liel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo168.gif

ואני רוצה לעשות את הפינה
הדיון
אני עושה את זה גם בפורום פו"ב. הפינה תיפתח כל שבוע ואני אתן נושא שעליו אנשים ייכתבו את דעותיהם וכ'ו וכ'ו..נקיים דיון..><

למעלה