החידון השבועי

עוף (בתנור או בגריל, תחליטו אתם)

1. במקום שאין בעלי חיים. 2. ע"י שימוש במסטיק. 3. המשטרה. 4. תאונת דרכים. 5. שהיא בעצם מלאכית ולא מלאך. 6. הרבה כסף. 7. במקום שבו האהבה שאתה לוקח שווה לאהבה שאתה עושה. או שמא על השמש? 8. נושמת, שותה מים לפעמים, אוכלת... 9. כדי שיהיה מקום בכלוב למישהי אחרת. 10. לא יודע, אבל בהחלט לא פול.

../images/Emo6.gif גדול!

אגב, אלרוס וויליאם - בפעם הבאה של החידון אתם יכולים לרשום את השאלות ואחרי זה את התשובות? (לדוגמא - 1.בלה בלה בלה בלה.. תשובה - בלה בלה בלה בלה.. 2.בךמחודן וכולי...

המממ...

באמת זה די בעייתי לקרוא ככה את העוף. לקחתי לתשומת ליבי, ואחל ליישם משבוע הבא.

לא יודעת מה קרה לי, סליחה ../images/Emo13.gif

אני תמיד כותבת את השמות של השירים גם.. פשוט הייתי עייפה ומיהרתי לתפוס איזו רכבת

Miss CB

New member
עוד שלושה חבר'ה!!

עוד שלושה, חבר'ה כמובן, ולא עוד שלושה חבר'ה. כי יש די הרבה חבר'ה.

Miss CB

New member
מקה, תודה על היוזמה

של לכתוב על איזה שיר מדובר כל פעם, אכן נחמד מצידך ואני מודה לך רק - פעם הבאה, שלא יהיה כתוב בנושא אלא בתוכן טוב? כי יש אנשים שבאים מאוחר ורוצים לנסות לפתור וזה מקלקל אם התשובה קופצת להם לעיניים...
!

Miss CB

New member
דבר ראשון,

לא נורא
דבר שני, לא יודעת לא אני העלתי השבוע אם שמת
וגם אם כן - נו אז מה? אין כל כל כך הרבה בחירה כרגע, עובדים על עוד שאלות למאגר, ובכל זאת... קבלו את זה בסבלנות, כבר היו איזה 14 או 15 חידונים לפי החישוב שלי (כולל הסבב הקודם של חידונים שהעלתי לבד, וכולל הסבב השני עם מאיה ולנונס) וזה טיפטיפה קשה...! תתחשב בבקשה.

בסדר...

לא באתי בטענות, שאלתי שאלה, ומתברר שיש לה הסבר די פשוט שגם אני אשם בו בין השאר. בקרוב אטרח קצת ואשלח לך כמה שאלות (אולי).

אלרוס

New member
מי אוהב עוף?

והפעם בנושא חזירים מעופפים: 1. בארץ החזירים המעופפים 2. על חזירים מעופפים 3. החזירה המעופפת 4. חזיר מעוףף 5. שהיא חזיר, ובגלל שהיא מלאך אז היא חזיר מעופף 6. חזיר מעופף 7. אצל החזיר המעופף 8. רוכבת על חזיר מעופף 9. כי אתה חזיר מעופף 10. אם הוא הבן של יוקו אז חזיר מעופף

למעלה