../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifסטטיסטיקות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif
טוב בנות, שוב הגיע הזמן לפרסם את הסטטיסטיקות שלכן, וכל הבנות שהקיעו יבואו על גמולן
חשוב לי מאוד להגיד משהו. בחודש שעבר הגענו ל707 הודעות חודשיות, שזה היה הרבה יותר מהחודשים שקדמו לו.. החודש לא האמנתי שנעמוד ברף הזה, אבל בנות - הצלחתן
החודש כתבתן 725 הודעות מאגניבות, מצחיקות, מעשירות, מעניינות - and I could'nt be prouder
אני רוצה מאוד מאוד להודות לכל מנהלות הפינות - אתן עושות עבודה נפלאה, ומגיע לכן קרדיט על הפעילות שחזרה לחיי הפורום. מגיע תודה מיוחדת לכרמל, היילי ומישל, וכמובן תודה ענקית ענקית לסגנית שלי, שבלעדיה הפורום לא היה מה שהוא היום (והאמת בנות, את רוב העבודה היא עושה מאחורי הקלעים) - תהילה! אני מזכיר שאני משתוקק מאוד מאוד להאדים עוד לפחות מישהי אחת. מצדי, הייתי יכול להאדים את כולכן - אבל זה משהו שצריך לעבוד קשה בשבילו
. תפעילו פינות, תציעו לי במסרים רעיונות, תיזמו פעילויות, תכתבו הרבה, תספרו מה עובר עליכן ביומיום, תביאו מידע מעניין ועדכני על טוקיו הוטל, ותוכלו להיות חלק מצוות האדומים של הפורום המפואר שלנו
וללא מילים מיותרות (חח), הרי לכן הססטיסטיקות
1. (167) animfanatic - ואני חייב לציין שהיא אפילו עקפה אותי! 2. (117) Tommy89 3. (116) Xx Haley xX - אחח היילי, תחשבי שעוד הודעה וחצי והיית עוקפת את תומי!! חח... שיעור חשוב לכולן, שכל הודעה נחשבת! 4. (71) HeelsOverHead 5. (41) דנדיצקה XP סך הכל עשינו עבודה ממש יפה החודש הזה - כולי תקוות שבחודש מאי נצליח לעבור אפילו את ה-1000 הודעות.. אבל בשביל זה אתן צריכות לכתוב, ליזום, להציע, לדון, לספר ולשתף את כל חברי הקהילה שלכן נונסטופ
מאוד גאה בכן בנות, ואתן צריכות לדעת שאני גאה להיות מנהל של קהילה כל כך מגובשת ואוהבת, שנותנת לכולם להרגיש כמו בבית. המשיכו כך
אוהב, דני
טוב בנות, שוב הגיע הזמן לפרסם את הסטטיסטיקות שלכן, וכל הבנות שהקיעו יבואו על גמולן