מוכנה לפרט?
X Xx Haley xX New member 2/5/10 #21 ../images/Emo17.gifניסיתי.. לפתוח זה או זה אבל הפורום לא נתן לי! בכול מקרה צריך להפעיל את הפורום! ויש לי שאלה, איפה המשחק הזה שמבקשים איזה סוג תמונות של ט"ה והכול ואז כולם צריך לשרשר חמש תמונות נגיד ואז מי שפתח בוחר מנצח ואז המנצח פותח את זה? בוא נחזיר את זה!
../images/Emo17.gifניסיתי.. לפתוח זה או זה אבל הפורום לא נתן לי! בכול מקרה צריך להפעיל את הפורום! ויש לי שאלה, איפה המשחק הזה שמבקשים איזה סוג תמונות של ט"ה והכול ואז כולם צריך לשרשר חמש תמונות נגיד ואז מי שפתח בוחר מנצח ואז המנצח פותח את זה? בוא נחזיר את זה!
M Mrs Kaulitz 89 New member 2/5/10 #23 ../images/Emo105.gif נראה לי שאני עומדת להפתיע החודש XD ולעקוף את כולכן!!!!!111 *מתחנגל2* דני תודה שאתה מודה לי! אני גאה D: יאללה, החודש אני אצליח!
../images/Emo105.gif נראה לי שאני עומדת להפתיע החודש XD ולעקוף את כולכן!!!!!111 *מתחנגל2* דני תודה שאתה מודה לי! אני גאה D: יאללה, החודש אני אצליח!
A animfanatic New member 2/5/10 #24 ../images/Emo83.gif כיף לראות שאת פה ../images/Emo24.gif התגעגעתי
E e t a New member 2/5/10 #25 כיף לראות אותך פה ../images/Emo9.gif יש לנו דיבור.. דברי איתי בפלאפון/מסנג'ר
X Xx Haley xX New member 2/5/10 #26 ../images/Emo17.gifאני רוצה לתקוע לך פומפה בתחת! נעלמתתתתתת, דברי איתי. ><"