רעיון לגיבוש הפורום

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifרעיון לגיבוש הפורום../images/Emo41.gif

אוקיי "גנבתי" את הרעיון הזה מפורום ברי סחרוף ופורום ירושלים, הרעיון הוא למעשה ראיונות עם חברי הפורום, הנה הסבר: (נא לקרוא בעיון...) ראיונות בפורום נועדו להיכרות טובה יותר בין החברים. זו דרך לבנות קהילה ידידותית, וכמובן ליצור עוד קצת כיף לכולם. בכל בערך שבוע או קצת יותר יפתח ראיון חדש עם חבר פורום אחר. כל חבר פורום רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואין. אם אתם מעונינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פיתחו על כך שרשור חדש. אם אתם מעונינים לשאול שאלה על מהות הראיונות, או לברר פרט טכני כלשהו, עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. אנא שימרו על הראיונות חיובים. אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, אבקש להתייחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תיווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא חבר שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. מומלץ לפנות לחברים שאינכם מכירים על מנת להפיק יותר מהראיון איתם, וכדי שנגיע לכמה שיותר אנשים. נא לא לפנות לחברים שכבר התראינו. לא יתקיים ראיון עם חבר שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון: (כמובן שגם הן, כמו כל שאלה, אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים: אוקיי אז אני אישית הייתי ממליץ להתחיל עם הבנאדם שבזכותו הפורום הזה חי וקיים- אתם מוזמנים לשאול שאלות את מנהלת הפורום-הלא היא בתיה!

דיתוּש

New member
Questions questions...../images/Emo140.gif

ממתי את אוהבת את הביטלס?
היית פעם באנגליה?
את אוהבת חצילים?
כיף לך לנהל את הפורום? טוב זה מה שעולה לי בראש עכשיו...

Another Girl

New member
הממממ...

אפשר להגיד שבערך שנתיים...
לא-ולצערי!
רק במיונז
כן...נהייתי רגשי עכשיו

Another Girl

New member
../images/Emo9.gif

תודה,תודה,לא היית צריך... שם: בתיה גיל: 21 איזור מגורים: חיפה

דיר בתיה.../images/Emo11.gif

תה או קפה?
אוטובוס או מונית? (או מכונית?)
רינגו או ג'ורג'?
יוקו או סוהא? (סורי מאור
)
חתול או כלב?
אוכל מועדף? זהו...(לבינתים)

מאור 87

New member
חחח.. ../images/Emo6.gif

מצחיק אותי שתמיד כשמישהו אומר משהו רע על יוקו, מבקשים ממני סליחה.. כאילו אני הנציג שלה או משהו..
ואגב, אהבתי ת'רעיון של הראיון..

Another Girl

New member
../images/Emo12.gif

תה או קפה? אממ...ללא ספק קפה,עדיף אייס
אוטובוס או מונית? (או מכונית?) אממ אממ..אישית אני מעדיפה לימוזינה פרטית,אבל מכונית זה גם בסדר
רינגו או ג'ורג'? רינגו חמוד,אבל...ג'ורג'
יוקו או סוהא? הממ...ובכן,נכון שאני לא מעריצתה הגדולה ביותר של יוקו, אבל אם כבר אעדיף מישהי שעשתה ילד לג'ון ולא ליאסר
חתול או כלב? כלב! אבל גם חתולים מתוקים... אוכל מועדף? גלידה,ובכלל כל דבר שיקפיא את הפה..אני ילדת קיץ

מאור 87

New member
שאלות לבתיה.. ../images/Emo99.gif

[URL='target=_blank']שאלות לבתיה[/URL]
(אפילו השקעתי וכתבתי בכחול..
)
מה המצב
מהו ה- your all time favorite song של הביטלס
נכון שבסתר ליבך גם את אוהבת את יוקו'לה
האם פול מת
ואחרונה חביבה..
ראית אתמול "24"
איזו מדהימה נינה.. הא

Another Girl

New member
../images/Emo13.gif

סחטיין על הכחול
מה המצב? בסדר,אני מניחה...ככה ככה. מהו ה- your all time favorite song של הביטלס? כמה שלא שואלים אותי תמיד איאלץ להגיד שאין אחד...לא רק שזה משתנה,הוא גם אף פעם לא לבד ויש כמה איתו.
אבל בעיקר real love,cry baby cry,long long long,things we said today,blackbird,dig a pony,across the universe וכן,אתם רואים מה קורה כשאני מנסה... נכון שבסתר ליבך גם את אוהבת את יוקו'לה? אממ...בשבילך מאור,נגיד שכן
האם פול מת? שאלת השאלות,לא כך? ובכן למרות שהראיות לכאורה משכנעות למדי וקוטנר באמת העביר בי צמרמורת עם התכנית הזו,איאלץ להגיד שאף כפיל לא יכול לשיר ככה את Oh! Darling ו-Why don't we do it in the road. נקודה. ואחרונה חביבה.. ראית אתמול "24" איזו מדהימה נינה.. הא? חחח מאור,שתהיה בריא...כבר הבנתי שיש לך משיכה לנשים ביצ'יות במיוחד ב-"24" (ע"ע שרי-אגב מה קורה איתה? לא רואים,לא שומעים?) בכל מקרה אתמול היא באמת הייתה מלכה ושיחקה אותה לגמרי...

Miss CB

New member
(לגמרי!) בתי'לה...

(היה פרק חזק!) בכולופן, שאלות לבתיה, מקווה שעוד לא נשאלו:
את מנגנת על משו? אם כן, מה?
אלו עוד אמנים את אוהבת חוץ מהביטלס? תני ככה שניים שלושה שמות של כמה שאת הכי אוהבת..

Another Girl

New member
טלינק'ה ../images/Emo13.gif

הלוואי,כרגע הכי קרוב זה הפתיחה של blackbird על גיטרה,ואני מניחה שאני יכולה לנגן כל שיר אבל בלי אקורדים.כן,בשלב מסויים בחיי בהחלט ארצה להשקיע בלימוד נגינה על גיטרה.אני גם מתאמנת במפוחית ואפילו יודעת כמה צלילים מ-Please please me (האלבום,לא השיר)
סה"כ אפשר להגיד שחוץ מהביטלס אני לא מעריצה של להקות, אלא יותר של שירים,אבל אפשר בהחלט להזכיר את הפינק פלוידים שאני הולכת ומתאהבת בהם,הקינקס,האימהות והאבות, את המוסיקה של המלחין המדהים ג'ון וויליאמס (מי לא מכיר?) ועוד כמה בודדים של הביץ' בויז,המודי בלוז,הדורז וכו' וכו' (רק בגלל שאני לא מכירה מספיק טוב,לא שום סיבה אחרת.)

בתיה!!!

1. מה הלהקה השנייה שאת הכי אוהבת? 2. האם גם את חובבת חתולים שעירים? 3. כמה פעמים ספרת עד 10 ושום דבר לא קרה? 4. מה טוטק'ה אומר על מועדון המעריצים שלך? 5. מה המאכל האהוב עליך? 6. מה את רוצה להיות שתהיי "גדולה"?

Another Girl

New member
סין יקירתי ../images/Emo13.gif

1. מה הלהקה השנייה שאת הכי אוהבת? אממ...פינק פלויד,ככל הנראה. 2. האם גם את חובבת חתולים שעירים? בוודאי,בין השאר.
3. כמה פעמים ספרת עד 10 ושום דבר לא קרה? יותר מדי. 4. מה טוטק'ה אומר על מועדון המעריצים שלך? לא הכי מרוצה,יש להניח. צריך לשאול אותו...
5. מה המאכל האהוב עליך? גלידה ובכלל כל מה שמקפיא בפה....ילדת קיץ שכמוני.
6. מה את רוצה להיות שתהיי "גדולה"? מה הייתי רוצה או מה אני יכולה בפועל?...הייתי רוצה להיות אמנית עצמאית,או לפחות בעלת חנות לחומרי אמנות מגניבה כזו בה אוכל לשבת ולצייר וליצור כל היום...
בפועל,כנראה שאצטרך לתעל את האמנות לכיוון פרקטי יותר שעדיין אני לא סגורה עליו-אולי עיצוב גרפי.

אלרוס

New member
בתיה!!!

כמה שאלות: מה את חושבת על התפתחות הפורום עד עתה? מיהם המרואיינים בפרוייקט? איך התחלת עם כל פרוייקט שהיה? למה את חושבת ויתרנו על העצומה להביא את פול ארצה?

i am lucy

New member
שאלות לבתיוש!

- אם היית יכולה ליהיות עם מישהו מהביטלס, במי היית בוחרת? - איזה שיר של הביטלס את הכי לא אוהבת דווקא...? - איזה שיר של הביטלס הכי פסיכודלי בעינייך? - מה גורם לך להרגיש טוב שאת עצובה? - מה מעצבן אותך? - מה הדבר שהכי משמח אותך? זהו להיום!

Another Girl

New member
../images/Emo39.gif

אם היית יכולה ליהיות עם מישהו מהביטלס, במי היית בוחרת? בהנחה שאת מתכוונת מבחינה רומנטית,אלך על...הממ....ג'ורג'..אבל גם פול זה בסדר
- איזה שיר של הביטלס את הכי לא אוהבת דווקא...? Obla di Obla da.בעע. - איזה שיר של הביטלס הכי פסיכודלי בעינייך? Tomorrow never knows. אין יותר מזה. - מה גורם לך להרגיש טוב שאת עצובה? אממ...שום דבר. ברגע שאני נהיית עצובה,מאוד קשה לי להתנתק ואני פשוט נכנסת עמוק לעצב..אבל מוסיקה קצת עוזרת להסיח את דעתי לפעמים. - מה מעצבן אותך? אנשים רעים, שקרנים, אטומים,צבועים ובכלל מעצבנים
- מה הדבר שהכי משמח אותך? אממ...שאני עושה דברים שאני אוהבת בלי הפרעה...לבלות זמן עם אנשים שאני אוהבת...כשאנשים נותנים לי צומי בלי לבקש

למעלה