רעיון לגיבוש הפורום

Another Girl

New member
../images/Emo13.gif

מה את חושבת על התפתחות הפורום עד עתה? לפי דעתי יש לנו הרבה במה להתגאות,יחסית ללהקה שלא פעילה כבר 34 שנים אנחנו די פעילים...מלבד זה שהפורום הוא מקור לא אכזב מבחינה תוכנית ובכלל קטעים כאן. קשה להאמין שבמאי כבר תהיה שנה...
מיהם המרואיינים בפרוייקט? עוד תגלו,לא שכחתי... איך התחלת עם כל פרוייקט שהיה? אממ...אני מניחה שכל רעיון צץ לי במוח איכשהו,אם בהשראה של מישהו או איזה קיבוע שתמיד היה לי במוח
בכל מקרה,אני גאה בכך שכל פרוייקט שרציתי עד עכשיו הוצאתי לפועל. ויש עוד בתכנון. למה את חושבת ויתרנו על העצומה להביא את פול ארצה? הממ...כי זה באמת עסק מייאש,אה? אבל לא אבדה תקוותנו! פול עוד ידרוך על אדמת ארץ הקודש...

John LennonS

New member
הנה כמה דברים תמיד רציתי לדעת

ואף פעם לא העזתי לשאול... בתיה - האם יש סיבה מיוחדת שאת לא שומעת הרבה דברים חוץ מהביטלס? מה שמעת לפני הביטלס? מה עדיף חבר תותחן או חבר צנחן?:) מה הדבר שהכי מאפיין את האישיות שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? מה הדבר שהכי היית רוצה לעשות בזמן הקרוב עם החיים שלך? מה אף פעם לא העזת לעשות והיית רוצה לעשות...? באיזה מקום אין סיכוי שנמצא אותך? מה החלום האחרון שהיה לך ואיזה חלום את הכי זכור לך שחלמת אי פעם...? אני מקווה להתייחסות בהתאם להשקעה שנעשתה בכתיבת השאלות...סתאאאם :)

Another Girl

New member
../images/Emo168.gif

האם יש סיבה מיוחדת שאת לא שומעת הרבה דברים חוץ מהביטלס? לא ממש...זו פשוט תקופה בחיים שלי שאני מעדיפה להתמקד בהם.אבל אני בהחלט שומעת גם דברים אחרים ומתחילה להיפתח אליהם,ע"ע התשובה שנתתי לטלי ואחרים. מה שמעת לפני הביטלס? בעיקר ג'ון וויליאמס ופסי קול של סרטים...
מה עדיף חבר תותחן או חבר צנחן?:) חחחח...שניהם תותחים
מה הדבר שהכי מאפיין את האישיות שלך? קשה להגיד. אולי שאני בחורה מתוסבכת למדי. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? אני לא עושה דברים מטורפים בכללי, מה הדבר שהכי היית רוצה לעשות בזמן הקרוב עם החיים שלך? ללמוד. מה אף פעם לא העזת לעשות והיית רוצה לעשות...? דברים מטורפים לגמרי,בניגוד לאופי שלי
שזה בערך...הכל! יותר לדבר,לעמוד על שלי,לענות כשצריך. באיזה מקום אין סיכוי שנמצא אותך? הממ...בערב הסעודית?
סתם,במסעות כאלו שכוללים שינה על שיח ורחצה בשלולית.אני מפונקת
מה החלום האחרון שהיה לך ואיזה חלום את הכי זכור לך שחלמת אי פעם...? וואו.האחרון שאני זוכרת היה סיוט שאני לא מאחלת לאף אחד: שאני כלואה בחדר ע"י פסיכופת שרוצה לרצוח אותי. זה ממש כמו פרק של "24". בעע. היה ממש מפחיד. גם היה לי לפני כן חלום על התגלמות הרוע שמשתלט על בית ואני מצליחה לברוח ממנו בנס,אבל הוא תופס אותי אח"כ כשהוא משתלט על אנשים... זה שהכי זכור לי...אין אחד,כי אני זוכרת המון חלומות וגם רושמת אותם. גם את החלום על ג'ורג' ועל פול.בד"כ לחלומות שלי יש מוטיב חוזר של חרדת נטישה ומקומות גדולים ומבהילים. החלום הראשון שאני זוכרת אי פעם היה על אבנר מרחוב סומסום שכולאת אותו מכשפה בבקבוק של אלאדין
טוב,הייתי פיצי...וגם אחד החלומות הכי מפחידים שהיו לי היה על זה שאני מחליקה על מסלול קרח ענקי וחשוך..התעוררתי ממנו בוכה
ועוד כמה,אתם מבינים את הקו...*מצטערת על ההסחפות*

oh-da

New member
שאלה/מסר לבתיה../images/Emo99.gif

[COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>אפילו כתבתי באדום![/COLOR] מתי רואים אותך?
לאב יו

גרמה

New member
שאלות לבתיה..ברגע האחרון!

1. מה היית משנה בך? 2. השלימי : דנה קמה. בתיה ____ ? 3. מה דעתך על המעריצים שלך? ועם מי תתחתני בסוף? 4. מה יותר חשוב: לחן או מילים? 5. קרטיב או סקס? 6. הספר הכי טוב שקראת? 7. האם גם לך סינתיה אמרה: "לכי חבקי עץ"? 8. אחת ולתמיד...האם את וסינתיה תהיו מוכנות להתאבקות בוץ בביקיני? ברגשת מעורבים גרמה.

Another Girl

New member
יו ../images/Emo9.gif

1. את הפה,האף,הגבות,הסנטר,עור הפנים,שאר הגוף,ואת חוסר הביטחון העצמי שלי
2. אמבטיה?
רשע. 3. אממ...חמודים.שימשיכו כך
לא ברור..עם מי שהכי ישקיע
4. שניהם,מין הסתם. אין בסופו של דבר אי אפשר לאהוב שיר בלי לאהוב את הלחן. 5. אפשר לשלב ביניהם?
6. אממ...100 שנים של בדידות..ורוב ספרי סטיבן קינג. 7. לא,וכיף לי!
8. הממ...תלוי מה תציע לי בתמורה
ואם סין שלי תסכים

למעלה