שאלון

Love Bem

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

1.שחור/לבן/ורוד? 2.מה אתם עושים כרגע? 3. יש לכם שקל? 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? 9.שיר? 10.זמרת? 11.זמר? 12.רואים אנימה? 13. יודעים מה זה אנימה? 14. יש לכם חבר/חברה? 15.שיעור אהוב? 16. אתם פריקים? 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? 18.בני כמה אתם? 19. כלב או חתול? 20.חתול או כלב? 21. לילה או יום? 22.חורף או קיץ? 23.שחור או לבן? 24.מה השם שלכם? 25. איך הגעתם לניק שלכם? 26.חיה אהובה? 27.כיתה? 28.ספר אהוב? 29.סרט אהוב? 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? 32. מה התכנית האהובה עלייכם? 33.מיקצוע אהוב? 34. יס או הוט? 35.מזל?

עונה...

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? כותבים 3. יש לכם שקל? יש ליח חצי שקל מספיק? 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אמ... לא זוכרת 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? עם איזה 2 3 4 5 6 מקסימום.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? דוחות... פשוט זונו_ת 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אמ.. לפני חודש!? 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? מקפליי מין הסתם.. 9.שיר? יש המון.. 10.זמרת? לא יודעת.. 11.זמר? יובל לוריא.. 12.רואים אנימה? אנימציה?! 13. יודעים מה זה אנימה? אנימציה לא? 14. יש לכם חבר/חברה? היה לפני חצי שנה ניפרדנו בפבח שנה שעברה... מאז אז אין כלום 15.שיעור אהוב? היסטוריה 16. אתם פריקים? לא ידוע.. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים... 18.בני כמה אתם? שנתיים מדאגי (כלומר קטנה מימנו בשנתיים) 19. כלב או חתול? כלבבב 20.חתול או כלב? כלבבב 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורפפ 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? אליבבה ו40 השודדים! ליטל.. 25. איך הגעתם לניק שלכם? מה זה!? תזכירו לי.. 26.חיה אהובה? כלב.. 27.כיתה? ט.6. 28.ספר אהוב? יומני הנסיכה 29.סרט אהוב? תעביר את זה הלאה 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? חביב 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לאאאאאאא אוהבת את התוכנית הזאת ובחיים גם לא אראה אותה רק עם תיתקעו אותי באיזה חדר אטום וטלויזיה שכל הזמן משדרת את התוכנית המיזדיינ_ת הזאת אז אני אראה 32. מה התכנית האהובה עלייכם? לא ידועע 33.מיקצוע אהוב? גם לא ידועע 34. יס או הוט? כבלים חחחחחחח היה לי גם את זה וגם את זה ואניי מעדיפה אין לי מושג.. 35.מזל? אריה השאלון הזה קצר מידי....

sap sapir

New member
עונההה

1.שחור/לבן/ורוד? שחור וורוד 2.מה אתם עושים כרגע? עונים על השאלון הזה 3. יש לכם שקל? כן רוצה? 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהם סנוביות ומתלהבות ומעצבנותתתת 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? בכיתה ב 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? מקפליייי 9.שיר? הרבהה 10.זמרת? קלי קארלסון איך שלא רושמים 11.זמר? ג'סי 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לא
15. שיעור אהוב? מתמטיקה וספורט 16. אתם פריקים? לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונית 18.בני כמה אתם? 15 וחצי 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? כלב 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? קיץ 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? ספיר נראלי
25. איך הגעתם לניק שלכם? לא זוכרת 26.חיה אהובה? כלב ודולפין 27.כיתה? י 28.ספר אהוב? אין 29.סרט אהוב? מלא..הצלצול 1+2 סיפור סינדרלה ילדות רעות... 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? מזה? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לפעמים 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אפקט הפחד חברים ארתור.. 33.מיקצוע אהוב? לא שאלתם את זה כבר? 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? תאומים

MayLuvsDoug

New member
ממש ממש משעמם לי../images/Emo98.gif

1.שחור/לבן/ורוד? כולם
2.מה אתם עושים כרגע? מדברת עם מאאאאאאאי
במסנ ועם עוד אנשים XD 3. יש לכם שקל? ויותר
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לודעת
5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לצערי, עדיין כן. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שיהיה להן בכיף, רק שיצאו לי מהחיים.
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? כל הזמן מרביצים לי
הו נמנמ נראה לי שאמממ.. לפני יומיים
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? כרגע funeral for a friend 9.שיר? Juneau שלהם 10.זמרת? אפרת גוווש 11.זמר? נמ לודעת, דני? XD 12.רואים אנימה? נואפ 13. יודעים מה זה אנימה? כה 14. יש לכם חבר/חברה? בערך
15.שיעור אהוב? מתמטיקה (סיקולני באבנים, ואז תמותו.) 16. אתם פריקים? ככה אנשים טוענים
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? אני חושבת שגיקים הם פשוט עם חמוד בטירוף. 18.בני כמה אתם? 14 ו9 חודשים עוד מעט 19. כלב או חתול? כלבבבבב 20.חתול או כלב? כלב
21. לילה או יום? לילהההההה 22.חורף או קיץ? קיץ
23.שחור או לבן? שניהם נו כבר. 24.מה השם שלכם? מיי. 25. איך הגעתם לניק שלכם? דרך חיפה
נו מה לודעת :( 26.חיה אהובה? כלב 27.כיתה? ט1 28.ספר אהוב? נמ שני ירחים (walk two moons) 29.סרט אהוב? אלמוסט פיימוס \ גריינד 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שלא ידעתי שיש כזה. 31.אתם רואים ארץ נהדרת? כה 32. מה התכנית האהובה עלייכם? נמ או.סי... ואמממ חח לודעת MTV2 33.מיקצוע אהוב? כבר שאלתם קקות 34. יס או הוט? יס 35.מזל? טלה

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif

1.שחור/לבן/ורוד? לחלוטין שלושתם!
2.מה אתם עושים כרגע? עונה על השאלון, מדברת עם אנשים ושומעת מוזיקה.... 3. יש לכם שקל? 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אבוקדו!:-{ 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? חחחחחח לאאאא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהן קרציות וצריך להשמיד אותן!!!!!!11 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אתמול.... אני וחברות שלי הלכנו מכות! XD אל תנסו להבין.... 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? באסטד, פייטסטאר, סאן אוף דורק, מקפליי, אול אמריקן רג'קטס, בלינק 182, גרין דיי והרשימה לא נגמרת.... 9.שיר? Fightstar- Lost Like Tears In Rain
ו- Fightstar- Grand Unification Pt. 1
10.זמרת? קלי קלארקסון המלכה!
11.זמר? אין זמר ספציפי שאני מעדיפה.... 12.רואים אנימה? לא.... 13. יודעים מה זה אנימה? יאפ 14. יש לכם חבר/חברה? לא כרגע 15.שיעור אהוב? אין.... 16. אתם פריקים? נופ 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? לא זה ולא זה! 18.בני כמה אתם? 16 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? כלב 21. לילה או יום? יום 22.חורף או קיץ? חורף!!!!
23.שחור או לבן? שניהם! 24.מה השם שלכם? שירןןןן 25. איך הגעתם לניק שלכם? אממממ בהשראה של השיר של גרין דיי!
26.חיה אהובה? פרות!
|סגידה| 27.כיתה?
נושא רגיש! 28.ספר אהוב? אין.... 29.סרט אהוב? סינדרלה!
ובכלל הסרטים של דיסני, מעודדות צמודות, פרל הארבור, סיפור אהבה בלתי נשכח וכו' וכו'.... 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? ערוץ נסגד! XD 31.אתם רואים ארץ נהדרת? יאפ
32. מה התכנית האהובה עלייכם? או.סי!
|סגידה| 33.מיקצוע אהוב? אין.... 34.יס או הוט? הוט! 35.מזל? גדי!

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה אמילי!
.שחור/לבן/ורוד?שחור 2.מה אתם עושים כרגע?עונה על השאלון ושומעת פלייבקים 3. יש לכם שקל?כן 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?כריות עם חלב מקולקל 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?כן 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?קודם צריך להכיר אותן לפני ששופטים את המראה שלהן
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?לפניי יומיים.אחים,אתם יודעים..
8.מה הלהקה האהובה עלייכם?דסטניז צ'יילד!והצטרפו לרשימה גם גירזל אאלאוד רשמית!
9.שיר?בוטילישס 10.זמרת?ביונסה!
11.זמר?פיל קולינס 12.רואים אנימה?לא 13. יודעים מה זה אנימה?כן 14. יש לכם חבר/חברה?לא 15.שיעור אהוב?היסטוריה
16. אתם פריקים?לא 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונית 18.בני כמה אתם?14 וחצי 19. כלב או חתול?כלב 20.חתול או כלב?כלב 21. לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?קיץ 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?אלה 25. איך הגעתם לניק שלכם?שיר של ביונסה!
26.חיה אהובה?סוס 27.כיתה?ט' 28.ספר אהוב?..... 29.סרט אהוב?טיטניק 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?לא מכירה 31.אתם רואים ארץ נהדרת?לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם?כרגע ויוה לה באם 33.מיקצוע אהוב?היסטוריה 34. יס או הוט?הוט! 35.מזל?טלה

Humm Noa

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? עונים על השאלון
3. יש לכם שקל?כן 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?לשון של פרה
5.אתם מיודדים עם פאקאצות?לא ממש 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?תלוי איזה. אין לי משהו נגדם, פשוט לא הפקאצות שאני מכירה דוחות 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?שנה שעברה. ע"י אחי החמדמד 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?אין 9.שיר?-- 10.זמרת?אבריל 11.זמר?-- 12.רואים אנימה?לא 13. יודעים מה זה אנימה?כן 14. יש לכם חבר/חברה?לא 15.שיעור אהוב?מוזיקה/ספורט 16. אתם פריקים?לא ממש 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונים 18.בני כמה אתם?13 19. כלב או חתול?כלב 20.חתול או כלב?כלב
21. לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?חורף 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?נועה 25. איך הגעתם לניק שלכם? דרך שיעמום מוחלט 26.חיה אהובה?פינגווין 27.כיתה?ז' 28.ספר אהוב?הארי פוטר 29.סרט אהוב?שר הטבעות 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?שהוא עילג 31.אתם רואים ארץ נהדרת?כן 32. מה התכנית האהובה עלייכם?אין 33.מיקצוע אהוב?מוזיקה וספורט
34. יס או הוט?הוט 35.מזל?קשת

Love Bem

New member
עונה!!!!!!!!!!111111111111אחדאחדאחד

חחח...אני מפחידה את עצמי 1.שחור/לבן/ורוד?שחור ולבן 2.מה אתם עושים כרגע?עונים כאילו דההההה 3.יש לכם שקל?לא 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?חזיר *חיוךתמים* 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?ברור אני ממש ממש אוהבת אותם יש להם דם מעולה 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?שהם ממש ממש נחמדות *בתוךלחם* 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?אממ...אני הרבצתי! 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?HIM רולזז 9.שיר?יש מליון 10.זמרת?איימי לי מאוונסנס ושרון מוויט'ין 11.זמר?כרגע ווילה ואלו וג'רארד וואי אבל יש מליון 12.רואים אנימה?נופ 13.יודעים מה זה אנימה?ניראה לי 14.יש לכם חבר/חברה?נופ 15.שיעור אהוב?אנגלית הכי קל 16.אתם פריקים?אמש'ך 17.מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?חנונים רולזזז 18.בני כמה אתם?16 19.כלב או חתול?אממ... 20.חתול או כלב?אמממממממממ.... 21.לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?חורף 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?אמילי 25.איך הגעתם לניק שלכם?נמנמ... 26.חיה אהובה?אממ...יש הרבה 27.כיתה?י' 28.ספר אהוב?הארי פוטר 29.סרט אהוב?הארי פוטר 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?נחמד 31.אתם רואים ארץ נהדרת?נופ 32.מה התכנית האהובה עלייכם?מכושפות נחשב? 33.מיקצוע אהוב?אנגלית! 34.יס או הוט?הוט 35.מזל?קשת

D4Ever

New member
עונה

1.שחור/לבן/ורוד?שחור 2.מה אתם עושים כרגע?עונה על השאלון
3. יש לכם שקל?אפילו שניים 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?לא יודעת..על טעם ועל ריח 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?גם.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?תלוי עד כמה הן גרועות..סך הכל כולנו בני אדם.. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?חחח לא מזמן.. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?מקפליי,באסטד,SOD,גרין דיי,סימפל פלאן,מיי כימיקל רומנס,ריליינט קיי,בלינק 182 9.שיר?יש המון.. 10.זמרת?קלי קלארקסון 11.זמר?אין ממש.. 12.רואים אנימה?לא 13. יודעים מה זה אנימה?כן 14. יש לכם חבר/חברה?לא 15.שיעור אהוב?תקשורת 16. אתם פריקים?וונאבי 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות?באמצע.. 18.בני כמה אתם?16 ושבעה חודשים 19. כלב או חתול?לא זה ולא זה 20.חתול או כלב?ראה שאלה קודמת 21. לילה או יום?צהריים 22.חורף או קיץ?חורף 23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?דניאל 25. איך הגעתם לניק שלכם?D זה אני (דניאל..) וה4Ever פשוט נכנס..אני אשנה בקרוב.. 26.חיה אהובה?איגואנה! הייתה לי פעם..
27.כיתה?יא 28.ספר אהוב?אני כריסטיאנה פ 29.סרט אהוב?יש המוווווון.. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?מה? 31.אתם רואים ארץ נהדרת?פעם ביובל..למה זה ביום שישי?! 32. מה התכנית האהובה עלייכם?אבודים,ורוניקה מארס,4400,האו.סי,מגרש ביתי,בנות גילמור.. 33.מיקצוע אהוב?תקשורת 34. יס או הוט?HOT 35.מזל?שור

shircherry

New member
שליייי

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע? מנסים להרגיע את המוח מכמות ההיסטוריה שלמדתי היום 3.יש לכם שקל? לא... קניתי בו סוכריית לב 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? בשר 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא נראה לי 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? קבוצה סוציאלית ששווה לחקור (כמו החיות האלו שחוקרים את ההתנהגות שלהן... שמשדרים עליהן תוכניות שלמות בנשיונל ג'יאוגרפיק) 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אממממממ תמיד מרביצים לי... 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? נראה לי שמקפליי... 9.שיר? shy girl- o town אבל זה משתנה כל הזמן 10.זמרת? קלי קלארקסון 11.זמר? אין 12.רואים אנימה? סאקורה... אני יודעת שזה לא מחשב כל כך אנימה אבל מבחינתי זה אנימה 13. יודעים מה זה אנימה? ברור!!! 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? תנ"ך 16. אתם פריקים? לא... אוהבת אותם
אבל לצערי לא... 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונית 18.בני כמה אתם? 17 19. כלב או חתול? כלבבבבבבבבבבבב
20.חתול או כלב? כלבבבבבבבבבבבב
21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? קיץ... 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? שירלי 25. איך הגעתם לניק שלכם? חיבור של שיר מהשם שלי וצ'רי (דובדבן) שזה הפרי שאני הכי אוהבת והכיתה קורא לי ככה 26.חיה אהובה? הכלבים שלייייייייייייייייי 27.כיתה? יב 28.ספר אהוב? רוומיאו ויליה או שלושת המוסקיטרים... 29.סרט אהוב? לפגוש את טוני הוק 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? על מה??!?!?!?!?! 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? או. סי? בנות גילמור? לא יודעת... 33.מיקצוע אהוב? אממממממ תנ"ך? 34. יס או הוט? הוט 35.מזל? מאזניים מה זהו!?!?!?!?!?! דורשת עוד! בבקשה? אני לאהוב שאלונים!!!

עונה נה נה...../images/Emo9.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור... 2.מה אתם עושים כרגע? עונה על השאלון הזה ושומעת Not Alone...
3.יש לכם שקל? האמת שמ... יש עשרים... הולך טוב?... 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?ממ..... בשר (*צמחונית גאה*) 5.אתם מיודדים עם פאקאצות?מ... יש כאלה שיגדירו אותה פאקצה ויש כאלה שלא... 6.מה אתם חושבים על פאקאצות?ממ.... לא יודעת.... הן בכל זאת בני אדם אז.... יש לי רק דבר אחד להגיד... כשאתן חושבות אל תחשבו בקול רעם.. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?חחחח בכיתה ג' אני יודעת משו בסגנון כשהלכתי מכות עם מישו...לא רגע הלכתי מכות עם אחותי לפני שבועיים... 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?מקפלייי (-אופקורס-) ומ....גרין דיי... וכשאני אזכר בעוד אני אודיע לכם... 9.שיר? Car Wash חח...ומ..... Not Alone...ומ.... זה בדרך כלל מתחלף.. וגם "חם ויפת"....ו"לפלף"...של הקומדיסטור.. 10.זמרת?מממ....גוון סטפאני,קלי קלארקסון..ומ...זהו אני חושבת.. 11.זמר?טום...
...בילי ג'ו...
ומ...חמי רודנר....
!!! 12.רואים אנימה?לא יודעת מזה... 13.יודעים מה זה אנימה?לא... 14.יש לכם חבר/חברה?נאפ.... *בוכיה* 15.שיעור אהוב?אנגלית....
16.אתם פריקים?יש כאלה שיגדירו אותי ככה ויש כאלה שלא... העיקר בסופו של דבר אני עצמי(!) לא?!.. 17.מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חננה... כי לפחות אני ארוויח משהו....(-חנונים לפחות לומדים-) 18.בני כמה אתם? במדויק אני עוד שלושה חודשים פחות 6 ימים בת 14..!!! (-סוויט פורטין-).. 19. כלב או חתול? כלב.... אופקורס.. 20.חתול או כלב? ממ..... עכשיו חתול?.. 21. לילה או יום? יום.. 22.חורף או קיץ?חורף....כי אז אני נהיית לבנה..(-העור שלי נהייה לבן-).. 23.שחור או לבן? שחור.. 24.מה השם שלכם?תאיר.. 25. איך הגעתם לניק שלכם? כי ככה קוראים לי.. תאירושקה (אבל שמתחת ל ק' יהיה הניקוד צרה...(שלוש נקודות מתחת לק')...) 26.חיה אהובה?כלב..ומ...סוס.. 27.כיתה?ח (8) 28.ספר אהוב?"הארי פוטר"(-מתחילה את הכל באנגלית...קניתי את הראשון באנגלית-) "שר הטבעות"(-חייבת להתקדם דאמ..-) וקדרים באים..(-סתם ספר מדהים... אני מכורה אליו..-)... 29.סרט אהוב?"שר הטבעות"
..."שודדי הקאריביים"(-אופקורס ג'וני דפ ואורלנדו בלום שם
) ומ...."שחקי אותה מותק".. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? מזה?.. 31.אתם רואים ארץ נהדרת? בטח.. 32. מה התכנית האהובה עלייכם?ממ.... נולד לקרוד...חחח אני אוהבת לרקוד 33.מיקצוע אהוב?אנגלית...(-יש לי דה ז'ה וואו עצבני עכשיו) 34. יס או הוט? יס! (Say YES.. Say YES.. Say YES).. 35.מזל?דגים!!..

may90

New member
OMG!!!!!!

לפלףףףףףףףףףףףף אני עד היום שרה את השיר הזה XDDDDD

bar jones

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif

1.שחור/לבן/ורוד? לבן
2.מה אתם עושים כרגע? קצת בארתרים, שומעת מוזיקה..בעקרון עונה על השאלון
. 3. יש לכם שקל? יאפ
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אמממ שומן של חזיר בעקרון, אבל הקאתי הכל,אז בסדר, פשוט לוידעתי.
5.אתם מיודדים עם פאקאצות? חחח כן...
6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שזה שלב בחיים שלהן שהן יהיו חייבות לעבור מתישהו..
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לא זכורה לי- זה די חיובי
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? מקפליייייייי ודורקקקקקקקק
9.שיר? יותר מדי...
10.זמרת? אני מתה על הקול של מריה, השירים של קלי, וביונסה מצויינת.
11.זמר? לא זכור לי שיש
12.רואים אנימה? נופ
13. יודעים מה זה אנימה? יאפ
14. יש לכם חבר/חברה? yeah right...
15.שיעור אהוב? כימיה!!!
16. אתם פריקים? של השיער שלי, נחשב?
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונית
18.בני כמה אתם? 17..+
19. כלב או חתול? כלב
20.חתול או כלב? כלב
21. לילה או יום? תלוי מתי, אבל שניהם בעקרון
22.חורף או קיץ? חורף
23.שחור או לבן? ע"ע שאלה מספר 1
24.מה השם שלכם? חחח טוב שנזכרת..מור
25. איך הגעתם לניק שלכם? חחח תסתכלי על החלק השני שלו, תסתכלי בראש העמוד באיזה פורום אנחנו... חחח מתחבר לך נכון?
26.חיה אהובה? פיקאצ'ו
27.כיתה? י"ב
28.ספר אהוב? ספר על פירוש חלומות, אהבה וכל אלה...
29.סרט אהוב? טרויה ומלך האריות
סגייידההההה 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? איזה ערוץ זה?
31.אתם רואים ארץ נהדרת? שולט!!
32. מה התכנית האהובה עלייכם? פעם היה "מה שבנים רוצים".. עכשיו אין משו מיוחד, פשוט ערוץ 92
33.מיקצוע אהוב? זה היה כבר... כ=י=מ=י=ה
34. יס או הוט? בסט שהוט..!!
35.מזל? דלי

vered131

New member
עונה

1.שחור/לבן/ורוד? שחור ולבן 2.מה אתם עושים כרגע? שומעים מוסיקה, מתכתבים 3.יש לכם שקל? יש לי 280 ככה.. רוצה?! 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? ברוקולי
5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא ממש
6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהם דפוקות, וגם שצריך מילון להבין מה הן כותבות אם כל הסימנים המוזרים שלהם
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אמ.. נראה לי שבוע שעבר שרבתי עם אחי
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? יש לי כמה.. מקפליי
גרין דיי, סאן אוף דורק, סימפל פלאן וגוד שארלוט. 9.שיר? יש מללא 10.זמרת? אמ.. אין ממש. 11.זמר? דני ג'ונס
12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? אהא 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? אין
16. אתם פריקים? איזה שאלה מפגרת.. ולא נראה לי. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים
:p 18.בני כמה אתם? 13 וחצי.. 19.כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? חתול 21.לילה או יום? יום 22.חורף או קיץ? גם וגם. 23.שחור או לבן? שניהם 24.מה השם שלכם? ורד, נעים להכיר
25. איך הגעתם לניק שלכם? ניק?! 26.חיה אהובה? ברלהה
27.כיתה? ח 28.ספר אהוב? אין ממש 29.סרט אהוב? יש הרבה 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? אתם אולי מדברים על ערוץ הילדים?! 31.אתם רואים ארץ נהדרת? בטחח!
הם טובים! 32. מה התכנית האהובה עלייכם? ארץ נהדרת! 33.מיקצוע אהוב? אין.. 34. יס או הוט? הוט
35.מזל? שור
תודה

למעלה