עונה
1.שחור/לבן/ורוד? לבן.. מי אמר אופטימית?
2.מה אתם עושים כרגע? עבודה במורשת..
3. יש לכם שקל? כן!
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אמ... ברוקולי? אה, בעצם לא אכלתי. לא יודעת.
5.אתם מיודדים עם פאקאצות? חלקן. יש אחת שאני בריב איתה כבר שנה.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שיש כאלו ויש כאלו 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? חח אממ.. היום נראלי. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? מקפליי.. אופקורס
9.שיר? wondering של ג"ש 10.זמרת? איימי לי 11.זמר? ג'סי מקרטני 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן, זה החיים של אח שלי 14. יש לכם חבר/חברה? כן 15.שיעור אהוב? היסטוריה, והיה ג"ג לפני שהחליפו מורה 16. אתם פריקים? לא יודעת אם אפשר להגדיר אותי. נראלי שלא!
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים 18.בני כמה אתם? 12 וחצי 19. כלב או חתול? חתול 20.חתול או כלב? חתול
21. לילה או יום? יום. לילה מפחיד אותי... 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? לבן 24.מה השם שלכם? אוריאן 25. איך הגעתם לניק שלכם? זה הניק של האימייל שלי.. לא בחרתי אותו ואני לא מצליחה לשנות
26.חיה אהובה? חתול 27.כיתה? ז' 28.ספר אהוב? אחוות המכנסיים נודדים, מעבר ליערעבות ועוד מלייןן 29.סרט אהוב? אין כרגע.. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שהוא ערוץ לעילגים.
31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? רוקדים עם כוכבים וסיינפלד 33.מיקצוע אהוב? היסטוריה וג"ג, לא אמרתי כבר? 34. יס או הוט? כן וחם
35.מזל? דגים שולטטטט תודה על השאלון! היה לי ממש משעמם