שאלון

TlovesD

New member
עונהה

1.שחור/לבן/ורוד? לבן 2.מה אתם עושים כרגע? שומעת את השיר החדש של אמינם ומדמיינת איך זה לראות אותו בהופעה 3. יש לכם שקל? כן יש לי 20 חח 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אממ...חשבתי שאני אוכלת כריך עם סלמון ואז הרגשתי שזה מגעל וכשהסתכלתי זה היה כריך עם סרטנים! בעעעעעעעעעעעעעע....זה היה במסעדה בלונדון! איככ חחח החזקתי את עצמי ולא צעקתי..רק כי הייתי במסעדה בלונדון! 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא.. נראה לך?! 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שהם פאקצות מגעילות שחשות את עצמן יותר מידי 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם?אממ כיתה ה אולי 8.מה הלהקה האהובה עלייכם?MCFLY 9.שיר?TCTC 10.זמרת? אממ...כריסטינה אגילרה 11.זמר? לא יודעת...אמינם?...אין לי מישו 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן
14. יש לכם חבר/חברה?לא אבל בקרוב 15.שיעור אהוב? חלק 16. אתם פריקים? לא ...הלוואי 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? אממ ....חנונית 18.בני כמה אתם? 15 וחצי 19. כלב או חתול? חתול 20.חתול או כלב? חתול 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ?קיץץץץץ 23.שחור או לבן? לבן 24.מה השם שלכם? תילי 25. איך הגעתם לניק שלכם? אממ T -תילי LOVES -חח אוהבת D- דאגי 26.חיה אהובה?חתול 27.כיתה?י 28.ספר אהוב? הארי פוטר 3 29.סרט אהוב? סיפור אהבה בילתי נשכח גלדיאטור וטרויה 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? יש כזה ערוץ?! 31.אתם רואים ארץ נהדרת?לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם?OC 33.מיקצוע אהוב?אנגלית 34. יס או הוט?HOT 35.מזל? הלוואי

may90

New member
פםפםפםפםפםפםפם

1.שחור/לבן/ורוד? תלוי במה. 2.מה אתם עושים כרגע? רואה גרהם נורטון ועונה 3. יש לכם שקל? כן 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? המ הרבה 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לצערי. מחוסר ברירה 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? וונאביז 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? הממ כתה ג'? [תמיד הלכתי מכות עם אחים שלי ובני דודים שלי] 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? יש כמה. בלינק, סאמ, אינקובאס, פו פייטרס. 9.שיר? יותר מידיי 10.זמרת? כריסטינה אגילרה ואלאניס מוריסט 11.זמר? זמר... אין 12.רואים אנימה? הממ נורא אהבתי פוקימון ^^ 13. יודעים מה זה אנימה? כע 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? אומנות 16. אתם פריקים? אע תקראו לי איך שבא לכם. [למרות שאני לא ^_^] 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים 18.בני כמה אתם?15 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב?מה ההבדל? 21. לילה או יום? שניהם 22.חורף או קיץ?חורף
23.שחור או לבן? תלוי במה 24.מה השם שלכם? מאי 25. איך הגעתם לניק שלכם? מאי. ו90-השנה שנולדתי 26.חיה אהובה? כלב 27.כיתה? י' 28.ספר אהוב? אני, כריסטיאנה פ. ונערת החלום האמריקאי 29.סרט אהוב? אפקט הפרפר, ג'יי ובוב השקט, הילרי וג'קי וגריינד 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? say what? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? רוב התוכניות ביס+ ויס וויקנד [לא, לא כולל האוסי ומגרש ביתי.] 33.מיקצוע אהוב? שאלתם כבר. 34. יס או הוט? יש
35.מזל? תיאומים

../images/Emo3.gifאני..

1.שחור/לבן/ורוד? ורוד
2.מה אתם עושים כרגע? שומעת מוסיקה.. 3. יש לכם שקל? אממ..לא..
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? מרק קטשופ (אל תשאלו..
) 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לפעמים.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? מגעילות..
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לפי שנה בערך.. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? McFly
9.שיר? too close to comfort.. 10.זמרת? קלי קלרקסון.. 11.זמר? Jesse McCartney.. 12.רואים אנימה? לאא..
13. יודעים מה זה אנימה? ניראה לי שכן..
14. יש לכם חבר/חברה? לא.. 15.שיעור אהוב? אין..
16. אתם פריקים? לאאא!! 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? אם כבר אז פקאצות..לפחות יש להן נוחכות.. 18.בני כמה אתם? 13 וקצת.. 19. כלב או חתול? חתול
20.חתול או כלב? מזה משנה?! 21. לילה או יום? לילה.. 22.חורף או קיץ? חורץ
23.שחור או לבן? לבן.. 24.מה השם שלכם? שני.. 25. איך הגעתם לניק שלכם? אני אוהבת את דיסני..
26.חיה אהובה? אני אוהבת הרבה חיות..
27.כיתה? ח.. 28.ספר אהוב? הרפתקאות האקלברי פין.. 29.סרט אהוב? איש האש+אפקט הפרפר.. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? איזה ערוץ?! 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לפעמים.. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אוורווד.. 33.מיקצוע אהוב? עיצוב.. 34. יס או הוט? יס..זה מה יש.. 35.מזל? עקרב..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo70.gifעונה נה נה נה נה../images/Emo70.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע?שומעים מוזיקה 3. יש לכם שקל? כן 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?לא יודעת..כי אני לא אוכלת כלום וגם לא מנסה 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? לא ממש ראיתי כאלה..לא יודעת 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? היום..אח שלי המעצבן הזה
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? סימפל פלאן, מקפליי, יילוכארד, פול אאוט בוי, ויש עוד 9.שיר?fall out boy-dance dance,the strokes-reptilia, simple plan-jump 10.זמרת? הילארי דאף..בגלל שיש לי יותר שירים שלה מאשר של זמרות אחרות..ואני לא פקאצה בגלל שאני שומעת אותה 11.זמר? ג'סי מקרטני= שולט
מהת עליו..
12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן 14. יש לכם חבר/חברה? לא 15.שיעור אהוב? אנגלית והיסטוריה 16. אתם פריקים? תלוי בדיוק מה זה פריק.. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? לא יודעת.. לא רוצה זה ולא זה 18.בני כמה אתם? 15 19. כלב או חתול? גם וגם 20.חתול או כלב? גם וגם 21. לילה או יום?יום 22.חורף או קיץ? קיץ 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם?מיכל 25. איך הגעתם לניק שלכם? הכינוי שלי בבית זה מיקי ואני בת 15..חח 26.חיה אהובה? כלב, דולפין, אריה 27.כיתה?י'7 28.ספר אהוב? ''אהבה עד מוות'' 29.סרט אהוב?'' ספיידרמן'', ''זוג משמיים''(מומלץ),''אישה יפה''ועוד 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? יש כזה ערוץ
חח
31.אתם רואים ארץ נהדרת? כן 32. מה התכנית האהובה עלייכם?''מכושפות'', ''שנות ה-70'', ''חלום אמריקאי'', ''סאמרלנד'',''סמולוויל'' 33.מיקצוע אהוב?לא שאלתם כבר.. 34. יס או הוט?YES 35.מזל?אריה

PunK RocK 1o1

New member
בא לי גם../images/Emo3.gif

1.שחור/לבן/ורוד? תלוי 2.מה אתם עושים כרגע? עונים על שאלון?.. 3. יש לכם שקל? האמת שכן חחח 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? לא יודעת חחח 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? כן חחחח 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? אין לי בעיה איתן הן לא מזיקות..
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? בצחוק היום.. באמת לפני מלא זמן 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? באסטד (אחרי שהיה היום את רוב הקליפים.. אני מתגעגעת
), מקפליי, סאן אוף דורק, סימפל פלאן ועוד מלא 9.שיר? ברגע זה אני דיי תקועה על סאן אוף דורק ואואזיס.. 10.זמרת? קלי קלארקסון ונטשה בדינגפילד 11.זמר? ג'יימס בלאנט 12.רואים אנימה? לא.. 13. יודעים מה זה אנימה? ככה ככה 14. יש לכם חבר/חברה? לא.. 15.שיעור אהוב? אינגליש 16. אתם פריקים? פריקים? לא חחח 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים.. 18.בני כמה אתם? 16 וחצי 19. כלב או חתול? כלב
20.חתול או כלב? כלב:| 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורףףףףףףף
23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? 25. איך הגעתם לניק שלכם? מג'יימס הגעתי לBFS ומBFS הגעתי לכינוי 26.חיה אהובה?כלב
27.כיתה? י"א 28.ספר אהוב? אמממ יש כמה חח 29.סרט אהוב? לא יכולה לבחור! 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? הא? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? כבר לא.. 32. מה התכנית האהובה עלייכם? אמממ ברגע זה CSI, יס דיר, ככה זה בחיים ו4400 נראה לי שאלו בינתיים חח 33.מיקצוע אהוב? שאלתם כבר.. אינגליש 34. יס או הוט? הוט 35.מזל?סרטן

D4Ever

New member
אויש הניק שלך..

באסטד ביקשו את הקליפ של השיר הזה..ממה יפה:) (שידור חוזר ב22:00 נראה לחי היום בHITS..)

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחח

כן אני יודעת.. משם הכרתי אותו.. הTOP 5 הזה ושל מקפליי נורא ישן זה עוד מימי טאנדרבירדס

Rowdy Girl

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שלושתם!!!
2.מה אתם עושים כרגע? עונה על השאלון... ורואה אחיות או לא להיות
3. יש לכם שקל? יש לידי רק שטר של 50........ 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? נמממ... לוידעת 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? יאפ... 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? אמממממממממממממממ... שהן פקאצות
7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? לא נוהגים להרביץ לי כי יודעים שאני נוהגת להרביץ בחזרה.
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? באסטד... נו...
מקפליי 9.שיר? יש טונההההההההה 10.זמרת? קלי קלארקסון 11.זמר? ג'סי מקרטני 12.רואים אנימה? נופ 13. יודעים מה זה אנימה? יאפ 14. יש לכם חבר/חברה? נופ 15.שיעור אהוב? אינגליש 16. אתם פריקים? נופ 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? נמ... 18.בני כמה אתם? בקרוב 14 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? כלב 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? שחור 24.מה השם שלכם? קורל 25. איך הגעתם לניק שלכם? YEAR3000 -BUSTED
26.חיה אהובה? תוכים, פרות [ציונה
], כבשים וכלבים
27.כיתה? ח' 28.ספר אהוב? הארי פוטר
29.סרט אהוב? בחזרה לעתיד
30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? יש כזה??? 31.אתם רואים ארץ נהדרת? נופ. אני רוצה אבל אני תמיד או לא בבית או שוכחת
32. מה התכנית האהובה עלייכם? או.סי
33.מיקצוע אהוב? זה לא היה כבר?! אינגליש 34. יס או הוט? הוט [היטס
] 35.מזל? דגים

oriane0

New member
עונה:)

1.שחור/לבן/ורוד? לבן.. מי אמר אופטימית?
2.מה אתם עושים כרגע? עבודה במורשת..:( 3. יש לכם שקל? כן!:) 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? אמ... ברוקולי? אה, בעצם לא אכלתי. לא יודעת.
5.אתם מיודדים עם פאקאצות? חלקן. יש אחת שאני בריב איתה כבר שנה.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שיש כאלו ויש כאלו 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? חח אממ.. היום נראלי. 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? מקפליי.. אופקורס
9.שיר? wondering של ג"ש 10.זמרת? איימי לי 11.זמר? ג'סי מקרטני 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? כן, זה החיים של אח שלי 14. יש לכם חבר/חברה? כן 15.שיעור אהוב? היסטוריה, והיה ג"ג לפני שהחליפו מורה 16. אתם פריקים? לא יודעת אם אפשר להגדיר אותי. נראלי שלא!:) 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונים 18.בני כמה אתם? 12 וחצי 19. כלב או חתול? חתול 20.חתול או כלב? חתול
21. לילה או יום? יום. לילה מפחיד אותי... 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? לבן 24.מה השם שלכם? אוריאן 25. איך הגעתם לניק שלכם? זה הניק של האימייל שלי.. לא בחרתי אותו ואני לא מצליחה לשנות:( 26.חיה אהובה? חתול 27.כיתה? ז' 28.ספר אהוב? אחוות המכנסיים נודדים, מעבר ליערעבות ועוד מלייןן 29.סרט אהוב? אין כרגע.. 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? שהוא ערוץ לעילגים.
31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? רוקדים עם כוכבים וסיינפלד 33.מיקצוע אהוב? היסטוריה וג"ג, לא אמרתי כבר? 34. יס או הוט? כן וחם:) 35.מזל? דגים שולטטטט תודה על השאלון! היה לי ממש משעמם

lollipop1

New member
ME

1.שחור/לבן/ורוד? לבן 2.מה אתם עושים כרגע? מציירת את ג'יימס 3. יש לכם שקל? אפילו 2! 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? צלופח 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? לא ממש.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? שבט מוזר! להכחיד 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? חחח זו אני שמרביצה! 8.מה הלהקה האהובה עלייכם? McFLY 9.שיר? TCFC 10.זמרת? :\ לאדעת 11.זמר? רובי ווליאמס 12.רואים אנימה? לא 13. יודעים מה זה אנימה? חח לא 14. יש לכם חבר/חברה? לא :\ 15.שיעור אהוב? ספרות
16. אתם פריקים? אני הכל 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? באמצע? לא סתם... אממ חנונים 18.בני כמה אתם? 15 וחצי עוד מעט 19. כלב או חתול? כלב 20.חתול או כלב? XDD כלב 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורף 23.שחור או לבן? לבן! 24.מה השם שלכם? עינב 25. איך הגעתם לניק שלכם? לא אני בחרתי אותו :\ 26.חיה אהובה? נמר 27.כיתה? י 28.ספר אהוב? לא קוראת ספרררררררררררררררים 29.סרט אהוב? פרל הארבור, סיפור אהבה בלתי נשכח
30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים? חחחח אני צריכה לככב בו! 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? בוב ספוג
33.מיקצוע אהוב? בביצפר? ספרות! בעבודה.. אדריכלות 34. יס או הוט? יס זונות! 35.מזל?בתולה

בטלקאפ

New member
נהנה

1.שחור/לבן/ורוד?שחור 2.מה אתם עושים כרגע?מוזיקה 3. יש לכם שקל?כן
4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם? המ,לא זוכרת. 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? פאקצות מתכחשות.. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? זן מוזר 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אתמול
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? הרבה 9.שיר?הרבה 10.זמרת?אבריל 11.זמר? המהמהמהמ..Damien Rice 12.רואים אנימה?כן! 13. יודעים מה זה אנימה?בטח 14. יש לכם חבר/חברה?כן 15.שיעור אהוב?לאחרונה שומדבר 16. אתם פריקים?
17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? להיות אני 18.בני כמה אתם?15 19. כלב או חתול?חתול 20.חתול או כלב?
21. לילה או יום?לילה 22.חורף או קיץ?חורף 23.שחור או לבן?שחוק 24.מה השם שלכם?בת-אל 25. איך הגעתם לניק שלכם? איך שהו:D 26.חיה אהובה?חתול 27.כיתה?ט' 28.ספר אהוב?"מישהו לרות איתו"
29.סרט אהוב?הרבה 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?
31.אתם רואים ארץ נהדרת?לא 32. מה התכנית האהובה עלייכם? מכושפות 33.מיקצוע אהוב?בלעט נו 34. יס או הוט?הוט 35.מזל?

My Bunny

New member
../images/Emo3.gif

1.שחור/לבן/ורוד? שחור 2.מה אתם עושים כרגע?עונה על השאלון? 3. יש לכם שקל? בטח 4.מה הדבר הכי מגעיל שאכלתם?גבינה צהובה עם דבש [סיפור ארוך] 5.אתם מיודדים עם פאקאצות? בטח. 6.מה אתם חושבים על פאקאצות? יש ידידותיות ויש לא.. 7.מתי הייתה הפעם האחרונה שהרביצו לכם? אולייהיום?
8.מה הלהקה האהובה עלייכם? אל תעשו לי את זה בבקשה 9.שיר? כנ"ל 10.זמרת? איימי לי הנסגדת 11.זמר? לא משהו מיוחד 12.רואים אנימה?לא 13. יודעים מה זה אנימה?כע 14. יש לכם חבר/חברה? לא רוצה 15.שיעור אהוב? פעם זה היה אנגלית אבל החליפו לי מורה 16. אתם פריקים? לא. אני שיר. 17. מה אתם מעדיפים ליהיות? חנונים או פאקאצות? חנונית
18.בני כמה אתם? 14.5 19. כלב או חתול?חתול! חתולע שחורה! 20.חתול או כלב? חתוללללללללללללללל 21. לילה או יום? לילה 22.חורף או קיץ? חורףףףףףףףף
23.שחור או לבן?שחור 24.מה השם שלכם?שיר 25. איך הגעתם לניק שלכם?סיפור ארוך 26.חיה אהובה?חתולתולים 27.כיתה?ט' 28.ספר אהוב?הארי פוטר 29.סרט אהוב?יש הרבה.. בבקשה לא 30.מה אתם חושבים על ערוץ העילגים?אני צכה לראותותו 31.אתם רואים ארץ נהדרת? לפעמים 32. מה התכנית האהובה עלייכם?ניפ\טאק 33.מיקצוע אהוב? אנגלית 34. יס או הוט?יס 35.מזל?אריה :))

למעלה