אני בוחר כמובן ב... Since I've Been Loving You שיר מעולה. אחד מאלה שאני הכי אוהב.
Y yoyoyud New member 5/7/04 #5 אני בוחר כמובן ב... Since I've Been Loving You שיר מעולה. אחד מאלה שאני הכי אוהב.
T ThE RhythM New member 5/7/04 #7 Since I've Been Loving You מה לעשות....אם הייתי צריך לבחור את שלושת שירי הזפ האהובים עליי הוא ללא ספק היה אחד מהם. למרות שחבל לי על כלב שחור
Since I've Been Loving You מה לעשות....אם הייתי צריך לבחור את שלושת שירי הזפ האהובים עליי הוא ללא ספק היה אחד מהם. למרות שחבל לי על כלב שחור
R Rusty Cage New member 5/7/04 #9 Black Dog ! Since I've Been Loving You גם שיר מעולה,אבל לא יודעת הוא ארוך מדי... מעצבן באיזשהו שלב=\
H Hedillon New member 5/7/04 #15 Since I've Been Loving You אין מה להשוות! עם כל הכבוד לכלב שחור (ויש כבוד) סיינס אייב בין לובינג יו זה פשוט נותן את לדזפלין בשיא המגניבות שלהם.
Since I've Been Loving You אין מה להשוות! עם כל הכבוד לכלב שחור (ויש כבוד) סיינס אייב בין לובינג יו זה פשוט נותן את לדזפלין בשיא המגניבות שלהם.
P P o M i K i New member 5/7/04 #16 Since I've Been Loving You אין פה בכלל תחרות.. בלאק דוג יפה אבל אפשר להשוות אותו לשיר הכי יפה באלבום הכי יפה?(לדעתי איפה הדר?
Since I've Been Loving You אין פה בכלל תחרות.. בלאק דוג יפה אבל אפשר להשוות אותו לשיר הכי יפה באלבום הכי יפה?(לדעתי איפה הדר?
A AeroDar New member 5/7/04 #17 Black Dog !!! מה לעשות נותנים כבוד לשיר הראשון שהכרתי של לד זפלין...בזכותו אני מכירה אותם היום! והדר מתה...חחח סתם, פשוט לא הייתי היום בבית ולא רציתי לבטל את המשחק...
Black Dog !!! מה לעשות נותנים כבוד לשיר הראשון שהכרתי של לד זפלין...בזכותו אני מכירה אותם היום! והדר מתה...חחח סתם, פשוט לא הייתי היום בבית ולא רציתי לבטל את המשחק...