מפגשביתרמור XD

shiraz cohen

New member
סתם לא היה לי כוח. XD

רייצ',היה כיף! @#$%$# עם השירים של פאניק ופארמור במקלט.
ד"א,של מי הדיסק הזה של פאניק? ^^

mcfly danna

New member
נו, בבקשה אל תעיפו!

זה...זה לא מגיע לי!!! סתם, אני פשוט לא אוכל לבוא... בכלל... זה כ"כ מעצבן... כ"כ רציתי לבוא ולראות את כולם...

../images/Emo220.gif../images/Emo31.gif

1.אני באותו יום בפרלמנט ירוק 2.פעולה אחר הצהריים.. למרות שאני יכולה לבוא ישר אחרי הפרלמנט ירוק אבל אז אני אגיע רק ב4 ככה.. ופעולה אני אפסיד.. בקיצור לא. אבל,אבל אל תעיפו גם אותי:(

רגערגע../images/Emo28.gif

איזה יום שלישי?
[בכל אופן, שביתה
אז אני אבוא
] [אם אין לי משהו באותו יום.] [אז אני צריכה לדעת באיזה יום שלישי מדוברXD]

אני לא מכורה! אני אפסיק מתי שבא לי!../images/Emo28.gif

[אבל סוגריים זה כיף!] (ותראי, יש כלכך הרבה סוגים!) {וזה כלכך נחמד לתקוע שם הערות מפגרות}

[צריך להוציא את הסוגריים שלך מהמקלדת ../images/Emo6.gif]

(אני יודעת, יצא משפט מטומטם) [ואז תצטרכי להעתיק סוגריים מהודעות של אנשים אחרים XDDD] {ואני יוצאת עוד יותר מטומטמת. יופי שירי}

אל תאשימי אותי../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

[טמטום זו תכונה נעלה!] (תאהבי את הטמטום שלך והוא יאהב אותך!)

[אני לא הולכת לאהוב את הטיפשות שלי, כי זה

דבילי. בחייך, אולי אני מטומטמת (אהמ בגללך אהמ) אבל אני לא חייבת להיות גם דבילית!]

shiraz cohen

New member
הגבתי לזה,אבל תפוזבל לא העלה! @#$$%#

מה ההבדל בין מטומטמת לדבילית? XD ואת לא זה ולא זה. XD

May Music

New member
../images/Emo137.gifמטומטמת זו

מישהי שמסבירים לה והיא לא מבינה ודבילית זו מישהי שהיא מתנהגת בצורה מבישה כזו, חסרת טאקט ומוח XD קיצר למטומטמת יש מוח אבל הוא בהפסקת קפה, ודבילית זו מישהי שאין לה בכלל או שהוא אבד לה. נראלי. הכל מהמילון המוחי שלי

shiraz cohen

New member
XDDDDDDDD

~מחפשת ב-בבילון~ אוקיי. דביל. (ת'/ש"ע) כינוי גנאי, אוויל, טיפש; חלוש שכל, לקוי בשכלו, מפגר; חלוש, רפוי, חסר כוח מטומטם (ת'/ש"ע) טיפש, אוויל, כסיל, שוטה, סתום, טמבל, אידיוט, רפה שכל, מפגר, מטופש, אווילי, שטותי, אידיוטי. בקיצור,זה אותו דבר.

למעלה