McFLY on The Month with Miquita

OneStepCloser

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תמונה אחרונה.

../images/Emo19.gif וואו איזה השקעה [ :

ממש ממש תודה 3> ואני חייבת להגיד שדני לא יצא משו בתמונות .. הוא נראה טיפה שמנמן.. ואהמ הוא הסתפר? ודאגי ?
מייררת בלי סוף - מושלם -

sweet shir

New member
יואווו אני ככ שונאת את המיקיטה הזו%@%@ שמישהו

יעיף לה כאפה!! גאד.
בכל מקרה, ס'חמוד דאגיייייי שהוא נבוך בגלל פרנקי! אבל מה הוא נבוך? חח טוב שהיא לא מספרת לכל העולם! חברה שלי צדקה שהיא אמרה לי שהיא פוסטמה XDD

SnowPrincess

New member
וואו, כה"כ על ההשקעה D:../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

איזה חמודים הם
בתמונות זה נראה כאילו דני החליק את השיער O: אבל המראיינת לא כ"כ מעצבנת ^^ הם צריכים לדבר יותר לאט כדי שאני אבין

McFly My Life

New member
תודה על ההשקעה../images/Emo24.gif

מיקיטה הזאת באמת אחת המעצבנות
בואו נגיד שדני לא היה במיטבו בתמונות האילו
והאם אני הוזה או שהוא אכן הסתפר
?! טוב נו אני אסתפק בזה שדאגי היה מושימושלם
אבל בכללי התמונות היו יפות
תודה רבה! פיייי חפירהXDDD

McFly My Life

New member
תודה על ההשקעה../images/Emo24.gif

מיקיטה הזאת באמת אחת המעצבנות
בואו נגיד שדני לא היה במיטבו בתמונות האילו
והאם אני הוזה או שהוא אכן הסתפר
?! טוב נו אני אסתפק בזה שדאגי היה מושימושלם
אבל בכללי התמונות היו יפות
תודה רבה! פיייי חפירהXDDD

Mstav

New member
אוייי הם כאלה מתוווקיםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמאאאא טום ממש חתיך, מלאך שכמותו XDD
יווו הם כאלה מתוקיםםם וגם שטום לבש את החולצה של בחזרה לעתיד הוא כזה נשמה כאפרות עלייהם
נשמווות שלי ארבעתם
ממש אהבתי ותודה על התמונות

תודה רבה ../images/Emo24.gif

או! ככה אני אוהבת את טום! עם שיער ארוך וחלק ובצבע בלונד מקורי כהה כמו בוואן פור דה רדיו! (כמה דרישות
)

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif../images/Emo124.gifDO YA-סינגל חדש../images/Emo35.gif

מקפליי מוציאים את DO YA כסינגל חדש?
רשת BBC שמחה לבשר כי השיר שילווה את האירוע השנה יבוצע על-ידי מקפליי. כול הכנסות הסינגל יתרמו לצדקה. בדיסק הסינגל יופיע השיר Do Ya, כי הוא הסינגל הבא של מקפליי,ולא השיר Down Goes Another One חוץ מהשיר Do Ya, יהיו גם השירים Stay With Me-השיר הרשמי שילווה את אירוע הצדקה של רשת BBC,קאבר חדש שמקפליי יעשו במיוחד לאירוע הקאבר שלהם ל-I kissed a girl,שהם ביצוע ברדיו BBC, וביצוע מתוך הופעה חיה לשיר The Last Song בנוסף לארבעת השירים האלה, יופיעו בדיסק כול התמונות הרשמיות של מקפליי בביקור מברזיל.
~מוזמנות לשמוח~ בכלמקרה,ראיתי את זה באיזה בלוג,והנה התמונה
זה נכון ?

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifעוד תמונות ../images/Emo26.gif

הם נראים מדהים

למעלה