שרשור עדכונים

roychu

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif שרשור עדכונים ../images/Emo26.gif

טוב, אני פותח את שרשור עדכוני סוף השבוע... אני עדכנתי בשתי כניסות Friday Five ואחת בקשר ללוק החדש שלי

תכנסו לאתר שלי ../images/Emo26.gif

לכבוד חג הפורים המתקרב עידכנתי את האתר שלי אתם מוזמנים להכנס

איה@

New member
שי ../images/Emo150.gif

אנחנו החברים שלך
ואני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר.
איה.

איה@

New member
רוי ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo153.gif

כחול........?? חה...חה....חה מגניב!!
חג שמח
איה.

or001

New member
האמת..... גם אני צבעתי היום לכחול

אבל ספריי, לא צבע - בגלל שמחר יש לי עלייה לתורה ואני לא יכול לבוא עם כחול לבית-כנסת...... לא עדכנתי המון זמן למרות שהיה לי מה לעדכן בגלל שאני עסוק בדברים אחרים....... [התלמידה איה, נא לשמור על שקט!
]
אור

roychu

New member
כן כחול....

עלייה לתורה הייתה מזמן, אז זה לא משנה

איה@

New member
אור ../images/Emo62.gif מה כבר עשיתי../images/Emo35.gif../images/Emo152.gif

מזל טוב!!!
יהיה לך הרבה מה לכתוב........על העליה לתורה וכל הדודות שזרקו סוכריות
בהצלחה!
איה.

DJNYC

New member
עדכון

אוקי, העדכון המשמעותי אצלי הוא דווקא לא ביומן אלא באתר בו הוספתי תחנת רדיו שלי. אתם מוזמנים לבקר, לנסות ולהגיד מה אתם חושבים.. דניאל

shayl86

New member
אני לא יודע איך הוא עשה, אבל אפשר

לתפעל רדיו בעזרת תוכנה שמנצאת באתר http://www.shoutcast.com או משהו כזה, בעזרת וינאמפ ! משהו מצויין, אפילו יש על זה כתבה היום בכל הזמן ! שי !

DJNYC

New member
טוב, אז ככה...../images/Emo124.gif

אני רק מקווה שאתה לא הולך לפתוח תחנה מתחרה
אז ככה, כדי לשדר מוזיקה, אני משתמש ב SHOUTCAST של WINAMP. כדי שהאכות תהיה גבוהה, אני משתמש בשרת של עצמי (שרת SHOUTCAST) עכשיו, יש לי דומיין שתמיד מחובר לרדיו שנקרא djnyc.audio-stream.net עם תוכנה שמעדכנת את ה IP. עוד תוכנה עוזרת לי כדי לעשות UPLOAD כל 30 שניות של קובץ HTML עם שם השיר הנוכחי (מה שמופיע באתר) פשוט? לא! אפשרי? כן!

roychu

New member
תחנה מתחרה? חלילה

כי חוץ מהעובדה שלא הבנתי שום דבר מההסבר שלך לא נראה לי שבנענע אפשר לעשות את זה.... המלצות לשרת טוב?

shayl86

New member
המחשב שלך זה השרת... כי אתה צריך

להוריד את shoutcat server הבנת? בגלל זה הוא אמר שהאי פי שלו כל הזמן מתעדכן... שי !

למעלה