הרדיו זה רק לבעלי מודם מהיר? ADSL או כבלים? כי כשאני שומע את הרדיו שלך, כל 5 שניות הוא ניטען מחדש.
X xero1 New member 23/2/02 #19 הרדיו זה רק לבעלי מודם מהיר? ADSL או כבלים? כי כשאני שומע את הרדיו שלך, כל 5 שניות הוא ניטען מחדש.
A A n g e l D u s t New member 23/2/02 #20 אני שומעת אותו טוב מאוד אבל מצד שני יש לי ADSL. ורק כשהקאזה פתוח זה טוען לי כל דקה. תוכנה מטומטמת
X xero1 New member 23/2/02 #22 טוב להקשיב לרדיו הבנתי שכבר לא יצא לי. אבל כדי להפעיל אחד צריך גם מודם מהיר?
D DJNYC New member 23/2/02 #25 רן! אל דאגה! אני פועל על שידור גם לבעלי מודם.. וזה יהיה בקרוב (אני מקווה). כל העניין הזה הוא די חדש לי, ואני לומד הכל בשיטת "ניסוי ותהייה" דניאל
רן! אל דאגה! אני פועל על שידור גם לבעלי מודם.. וזה יהיה בקרוב (אני מקווה). כל העניין הזה הוא די חדש לי, ואני לומד הכל בשיטת "ניסוי ותהייה" דניאל
D DJNYC New member 23/2/02 #27 רדיו לבעלי חיבור מודם! רן, אתה מוזמן להאזין עכשיו. אתה רק צריך לבחור ב LOW כדי לשמוע רדיו. תודיע לי אם זה בסדר.. תודה. דניאל
רדיו לבעלי חיבור מודם! רן, אתה מוזמן להאזין עכשיו. אתה רק צריך לבחור ב LOW כדי לשמוע רדיו. תודיע לי אם זה בסדר.. תודה. דניאל
X xero1 New member 23/2/02 #28 sweet אבל לצערי, עדיין, כל 30-40 שניות הוא טוען מחדש (לא נורא כ"כ, טעינה שלוקחת 15 שניות לכל היותר, אבל עדיין מאוד מעצבן).
sweet אבל לצערי, עדיין, כל 30-40 שניות הוא טוען מחדש (לא נורא כ"כ, טעינה שלוקחת 15 שניות לכל היותר, אבל עדיין מאוד מעצבן).
D DJNYC New member 24/2/02 #29 נסה שוב.. עדכנתי שוב את המהירות.. לצערי אני לא מכיר אנשים שמתחברים על מודם אז אתה היחיד שעוזר לי כרגע על זה
נסה שוב.. עדכנתי שוב את המהירות.. לצערי אני לא מכיר אנשים שמתחברים על מודם אז אתה היחיד שעוזר לי כרגע על זה
נ ניר מימון New member 23/2/02 #23 כל הכבוד דניאל אני שומע את הרדיו שבאתר שלך כבר שעתיים ולא נימאס לי כל הכבוד על הרעיון הגדול ואני מקווה שעוד תמשיך להפתיע בה ביי ניר
כל הכבוד דניאל אני שומע את הרדיו שבאתר שלך כבר שעתיים ולא נימאס לי כל הכבוד על הרעיון הגדול ואני מקווה שעוד תמשיך להפתיע בה ביי ניר
E emale New member 23/2/02 #21 לא בדיוק עדכון, אבל... ../images/Emo4.gif הוספתי תחנת רדיו לבלוג. אתם מוזמנים להקשיב (מקווה שזה יעבוד כמו שצריך... ) ולכל מי ששאל - עדכון אמיתי יותר יגיע ממש בקרוב חג שמח Emale סייברלייף
לא בדיוק עדכון, אבל... ../images/Emo4.gif הוספתי תחנת רדיו לבלוג. אתם מוזמנים להקשיב (מקווה שזה יעבוד כמו שצריך... ) ולכל מי ששאל - עדכון אמיתי יותר יגיע ממש בקרוב חג שמח Emale סייברלייף
X xero1 New member 24/2/02 #30 או! גם אצלי יש עידכון! משהו לכבוד פורים. ובקשר לליצנים... עזבו, תיקראו כבר וזהו רן
א איה@ New member 24/2/02 #31 רן - ../images/Emo151.gif../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif הצעה: תחליף את צבע הקישורים אצלך באתר. לא רואים הבדלים עם טקסט רגיל. חג שמח! איה.
רן - ../images/Emo151.gif../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif הצעה: תחליף את צבע הקישורים אצלך באתר. לא רואים הבדלים עם טקסט רגיל. חג שמח! איה.