McWeekend

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifעוד משהו ^^

היה לי משעמם D: הידיים יצאו קצת לא משהו...אבל אני חדשה בכל הקטע של לצייר, אז סילחו לי. XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifהניסיון העלוב שלי לצייר את בריאן >:

בעתיד אנסה לצייר את זה שוב. ><

sweet shir

New member
יאאא אמבר (הזונה) סוףסוף קיבלה את המארז הזה

של כל הסאגה (זה כ"כ יפה.
) והיינו אצלה וקראנו כמה קטעים ויווווווווואו זה כ"כ יפההההה! אני רוצה לקרוא שובפעםםם שיואוא! *-* אני כזה קוראת בחדר של אמבר, ואז יש את הקטע של Stupid, shiny volvo owner ורצה לליאן לסלון לספר לה שהגעתי לקטע הזה וש"יאעאעאע" ואז היא רצה איתי לחדר בשביל לראות את זה מודפס על גבי נייר. חחחחחחחחחחחחחחח אנחנו כאלו גרועות. קיצר עאהאעא אני רוצה לקרוא את זה עודפעם!!!! יווווווווו נסטיה זה ממש יפה!!! Kradam!! חחחחחח כפרעליך. 333> יואו בא לי אוריאו. לאא לא לאכול. יואו כמה טחנתי אתמול. זה מה שקורה שערים עד 5 בבוקר.
טוב אני אפסיק לחפור. אני חופרת רק כי אני מתגעגעת אליך. כל פעם שאני לא מדברת איתך יום בערך אני מתגעגעת, ורוצה לשתף אותך במלאמלא דברים לא חשובים. זה מתחיל להיות בעייתי. XD קיצר, ily.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחחחחחח היא סיפרה ליXD

היא גם סיפרה לי שקראתן לה הרבה פעמים "זונה" ועוד קללה שאני לא זוכרת. XD חחחחחחחחח בידיוק קראתי את הקטע הזה, ואני כזה "אההההההההה!". ואח שלי כזה "מה את.....סתומה?!" (חחחחח זה מהמופע של אלי ומריאנו
. יש שם קטע של ילד בבר מצווה והמנחה מפגר...וכשהוא מבקש להמניך ת'מוזיקה וה'דיג'יי' לא ממניך הוא מתחיל להגיד לו "מה אתה סתום??? מה אתה...סתום?! מה...אתה...סתום?!" XDDDDDDD) אם אתן הייתן איתי, הייתן מתחילות להתלהב כמוני...ולא כמו קוסטיה. סתום. -.- חחחחחחחחח תודה. ומה לעשות, אין כמו קראדם בשביל להפוך הכל למושיייייי XD חחחחחחחחחחח תחפרי אם בא לך, אני לא מתנגדת D:

sweet shir

New member
ברור, כי אנחנו מושימושלמות. ../images/Emo98.gif

זה כלכך כיף להתלהב על טווילייט! וקראנו את כל התקצירים של הכריכות וזה היה ממש מלהיב! XDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכלס!
עכשיו אני כבר אחפור לך במסן!D:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifזה באמת כיף להתלהב, אבל על הספרים

לא הסרט.
להארי פוטר 6...אם מישהי עוד לא ראתה... אהההההההההההה הארי פוטר היה טואוב!!! רון והרמיוני כאלה חמודים. D: לא הייתי מרוכזת בחצי האחרון של הסרט בגלל שהייתי צריכה ללכת לשירותים (אצלנו אין הפסקה באמצע הסרט \: ולא נעים לקום באמצע XD)... אז לא כלכך הבנתי מה זאת השרשרת הזאת עם הפתק בפנים ומי זה half blood prince... ת'דברים הכי חשובים XD אבל הבנתי שהשרשרת לא הייתה אמיתית ושמישהו הסתיר אותה במקום בטוח... ולא הבנתי גם למה הארי צריך את זה? בשביל להרוג את וולדמורד? XD

למעלה