הפרק היומי

כמה בכיתי בסדרה הזאת../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

במיוחד בקטעים משפרנקו גילה שהוא מאומץ . אוי נכון זה היה מרגש שהיא בכתה ואז שהיא ומללה התחבקו וזה

sweet shir

New member
פרק חמודדדדדדדד ../images/Emo9.gif

אהבתי.
חחחחחחחחחחח מה שמצחיק זה שאיך שפלור מתנהגת עכשיו עם הבטן שלה [עלאק בטן, נראה כאילו יש לה כדורסל
] היא התנהגה גם לפני שהייתה לה בטן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ראיתי את הפרק הזה בתמונות ממזמן.

פרנקו../images/Emo7.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כפרוט עליו, זה היה מרג שהתחלתי לבכות חח, אהבתי את הקטע ששלושתם התחבקו בשרותים
זה היה עצוב הפרידה וזה.
איזה מבאס זה שהוא עוזב, הסדרה בלעדיו ובלעדי אולי תיהיה משעממת
בדיוק שהתחלתי לחבב את מטאו וחוליה
אין פרנקו זו אחת הדמויות הכי טובות בפלורי, אני מתה על הדמות הזאת, הוא היה כל כך טוב ומצחיק חמוד ורגיש
אולביה והכובע היה מצחיק
, וכתבו כאן שלאוליביה בכלל לא התייחסו בפרידה
הרגשתי כאילו מחר זה הפרק האחרון..עוד 20 פרקים הם ימרחו את זה?!?!
פרנקו

פרק יפהה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

הכובע של אוליביה
מעניין מה קרה ב-5 חודשים האלה שלא הראו:O

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, גם אני חשבתי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

על זה, שמעניין מה קרה בחודשיים האלה

נראה לכם שישימו סרטונים

בשרים המורדים? היה פרק כזה יפהה... אחרי שתיגמר העונה היה רשום בשרים המורדים שאומרים שתהיה את העונה ה1 וה2 מהתחלה זה נכון? ו...איך אני יכולה לפנות לגטיקס' ?יש להם מייל ?

s h l a v

New member
כמה דברים לא הגיוניים ומעצבנים

שבא לי לדבר עליהם
1. כל הקטע של ה- "לאחר חמישה חודשים" זה הראה כמה הם כבר מתים לגמור את הסדרה הזו בגלל שלא הייתה הצלחה (לא משנה שאלה שבאו במקומה גם לא היו הצלחה) 2.מין של תינוק יודעים כבר בחודש 3-4. פלור באה לדעת מין הוא רק בחודש שישי בערך שזה לא הגיוני. כי לא באים לאולטרסאונד בשביל לדעת מה המין.. לדעת מה המין זה רק בונוס.. באים כדי לראות אם יש (חס וחלילה) מחלות לעובר.. ועושים את זה בשלב יותר מוקדם מחודש שישי/חמישי. 3. די לדחוף את הקטע של הצמידים שתורמים לילדים!! זה כל כך הגיע באיחור... אחרי שאצלנו בארץ זה היה כבר לפני משהו כמו שנה וחצי אצלם זה הבדל של שנה. 4.ארגנטינה היא מקום מזה לא ברור! מצד אחד הם יותר מפותחים מאיתנו בתרבות(ראוי לציין את תרבות האכילה שלהם!) מצד שני הם כל כך מפגרים מאחורינו.. בכל הקטע של הטכנולוגיה והכל.. מצד שלישי בואנוס איירס היא עיר כל כך מודרנית הרבה יותר מת"א. 5.רק דמיינתי או שהם אף פעם לא לובשים שם חגורות? אף פעם לא ראיתי בנים/בנות עם חגורה בפלוריסיינטה/מורדים!! (כאילו לפי מה שאני זוכר) שמעתי שמועה שזה לא באופנה שם או משהו כזה ושפשוט לא מוכרים את זה.. זה נכון? תנסו להזכר אם ראיתם משהו/משהי. זהו.. ד"א אני יודע שיש רק שני צדדים אבל זו השעה..
לילה טוב!

ראיתי מלא פעמים../images/Emo12.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

במורדים זה היה חלק מהתלבושת אחידה. וגם בפלורי היה די הרבה פעמים.

למעלה