אנו גאים להציג:מצפן הזהב-הביקורות

floppi

New member
אתם חושבים שהסרט הולך להיות גרוע?

בעיקר אחרי שקראתם את הספר. (ממש הופתעתי כמה שהוא טוב. לא יכולתי להניח אותו. ואחרי שסיימתי, היו איזה יומיים הכי מזוויעים שיכולים להיות. הם נגמרו, בכל מקרה, כשקיבלתי את הסכין המעודן) בכל מקרה, אני חושב שהסרט הולך להיות מוגזם ב-CGI והולך להפוך, אני חושב, ל-שר הטבעות. חוצמזה, השחקנית של ליירה לא נראית לי כל כך טובה... אני מקווה שזה לא נשמע ממש מגעיל מצידי לאמר את זה. [אה, וזה חבל שלא השחירו את השיער של ניקול קידמן...]

האבק

New member
אני חושב שהסרט כסרט יהיה טוב מאד

מבחינת כושר משחק של השחקנים, עריכה ואפקטים הוא יהיה מעולה. אבל כסרט שמבוסס על ספר, זה כבר קשה. יהיו הרבה שינויים, והרבה מהמסרים לא יעברו באותה תקיפות כמו בספרים (או בכלל) והסוף נוראי (לפי הבמאי, שאמר שארבעת הפרקים האחרונים של הספר לא יופיעו בסרט הראשון, אלא בתחילת הסרט השני). השחקנית של ליירה דווקא מאד "לייראית" לדעתי! בנוגע לשיער של קולטר, פולמן בעצמו אמר לי וליעל זיו שאחרי שהוא פרסם את הסרט הוא התחרט על זה שהוא לא עשה אותה בלונדינית. למרות שלדעתי עדיף שהיא עם שיער שחור! חוץ מזה, ברוך הבא!

האבק

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo47.gifאנו גאים להציג:מצפן הזהב-הביקורות

כן כן, למרות שלא סיפרנו את זה - כבר לפני שבועיים ראו מספר חברים מהפורום את הסרט "מצפן הזהב" לראשונה. "למה?" אתם שואלים? ובכן זה בגלל שבחודש האחרון שלא הייתי פה, בעצם הייתי בלונדון, בעזרה וייעוץ לעריכה של הסרט ולכן קיבלנו צ'ופר וראינו את הסרט לפני כולם. סתם
באמת הייתי בטירונות- אבל! כן ראינו את הסרט לפני שבועיים, כשעזרנו לתרגם את הסרט לעברית. למען האמת כבר ראינו אותו פעמיים שלוש (כשפעם אחת הייתה בשחור לבן, ללא סאונד ועם X אדום גדול על כל המסך) ועכשיו הגיע הזמן לפרסם את הביקורות שלנו. כולם מוזמנים לקרוא את הביקורות - הן לא מלאות ספויילרים, אבל כן יש בהן כמה, לכן למי שרוצה להגיע לסרט בלי לדעת שום דבר עליו - אולי כדאי לחכות קצת. בכל מקרה, נשמח מאד לשמוע את הביקורות שלכם לסרט לאחר שהוא יצא!

נועה ob1k4

New member
פרסום חוצות משעשע

אני מניחה שראיתם את הפוסטרים לסרט עם הדמויות הראשיות, בשלטי החוצות. בירושלים יש כעת גם "מבול" של שלטים עם תמונתו של ארקדי גאיידמק, ליד ביה"ח "ביקור חולים" שהוא רכש לאחרונה. בנסיעה ברחוב הראשי של שכונת גילה יש קטע משעשע : מצד אחד של הרחוב פוסטר של לורד עזריאל, ומצדו השני פוסטר של גאיידמק - כששניהם מצולמים בפוזה כמעט זהה. חבל שלא יכולתי לצלם!

האבק

New member
../images/Emo6.gifשמח לשמוע שיש פרסום

אני בינתיים לא ראיתי ממש פרסום לסרט וזה קצת איכזב אותי... בכל מקרה תודה

Fairywitch

New member
בחיפה יש מלא../images/Emo9.gif

או שזה רק בסביבת הטכניון בגלל כל החנונים?

Moiraine

New member
אה וגם ברחובות ראיתי הרבה

בתחנות אוטובוסים בעיקר. ואני זוכרת שלפני חודשיים בערך הייתי בלב המפרץ וכבר אז, בקומה השלישית (והמסכנה שלהם) היו פוסטרים ענקיים כאלה של הסרט.

נטעש

New member
מצאתי גם כתבה על השחקן של עזיראל

"לאכזבת מעריצות ג'יימס בונד, דניאל קרייג לא מוריד חולצה בסרטו החדש "מצפן הזהב". סמן המין הסרבן בעולם מתפייט על אהבה (אבל לא מפרט) מוסיף שלושה קילו (אבל עדיין לוהט), ושמור הסקס-אפיל בקונטרול. אפס-אפס-אש" אוי זה פשוט קרע אותי מצחוק. אני פשוט קרעתי את הכתבה מהעיתון ואני הולכת לתלות אותה בחדר שלי. וכן, ראיתי בכל הארץ עכשיו פוסטרים של קידמן וקרייג.

Davy Jones

New member
מניאקים!

סליחה, פליטת כיף. טוב, אני שמח לראות שהתחושה הכללית שלכם היא שהסרט שווה הצצה. הבעיה שרובכם באתם ללא ציפיות, אבל אני עדיין עם ציפיות גבוהות, ועוד לא מצאתי דרך איך להוריד אותם.

אקס93

New member
לא תכיננו לעשות את זה ביחד?

אני כמעט בטוח שאתה זה שהצעת את זה בפורום הישן שנהפוך את זה לפרוייקט משותף

האבק

New member
לא לא

תמיד דובר על לשלוח רק כמה נציגים מהקהילה שיעזרו. אי אפשר לשלוח את כולם...

אקס93

New member
טוב תתחשב בעובדה

בפורום הישן היינו 11 ילדים בלבד, פה יש יותר, אפרופו הייתי אתמול בכפ"ס אז ראיתי על תחנת אוטובוס שלט של מצפן הזהב עם תמונה של גב' קולטר

למעלה