אנו גאים להציג:מצפן הזהב-הביקורות

umm...

ציטוט: "הסרט זורם מאוד ואין בו רגעים "מתים", אבל מצד שני אין גם זמן לנשום. יש תחושה שהם דוהרים על מנת להספיק הכל בפחות משעתיים, וחולפים ביעף על פני סצנות שהיה מקום להעמיק בהן יותר. דוגמה בולטת לכך היא כל החלק של סוולברד, עם הדובים, שנראה כאילו פשוט רצו לסמן עליו וי ולהמשיך הלאה." כל-כך גרוע? אני מקווה שלא אחרת אני אבזבז די הרבה כסף בשביל לנסוע לנהריה ולראות את הסרט. כל מקרה, קראתי את הביקורת(דאאא) ואני סומך עליך.(האבק).

limilu

New member
נו באמת, כאילו שתלך לראות אותו לבד

נלך מתישהו עם אמא וענבר, לא?

Fairywitch

New member
תגובה לביקורת של אודי(../images/Emo58.gifקטן לסרט)-

למה לכל הרוחות שינו ליופור רקינסון את השם לרגנאר סטורלסון????????????????
אני ממש פוחדת להתאכזב, כי הדבר שאני הכי שונאת בסרטים זה שעושים שינויים מהספר- בעיקר כשהם לא הכרחיים0. והשינוי הנ"ל הוא הכי לא הכרחי בעולם. כנ"ל לגבי מי שמרעיל את היין
*מודאגת*

בביקורת שלי ניסיתי לתת הסבר

יופור רקינסון ויוריק בירנסון הם שמות דומים יחסית וזה יכול לבלבל. אז שינו את השם של הדמות הפחות מרכזית משניהם. מאחר ומדובר בסך הכל בשינוי שם זה לא נראה לי כזה נורא, מה גם שרגנאר זה שם מוצלח גם כן. ולגבי מי שמרעיל את היין- לדעתי זה נעשה כדי שיהיה לצופים יותר ברור מההתחלה "מי נגד מי", מה שלפחות לי בספר לא היה ברור מההתחלה. כשקוראים ספר יש זמן להתעמק בזה, אבל בסרט הכל חייב להיות פשוט ומהיר יותר.

האבק

New member
שמעי אם אהבת את הסרטים של ה"פ

(ואני יודע שאהבת) את תאהבי גם את זה. הסרטים של הארי פוטר (ואני מדבר בעיקר על הראשון והשני) הם הסרטים הפחות או יותר הכי גרועים שראיתי בחיים. אפילו יותר גרוע משר הטבעות המצוייר. דניאל רדקליף לא יודע לשחקן, התסריט גרוע, עריכה מעפנה, והקשר בין הסרט לספר הוא מקרי. לעומת זאת - כאן זה לא ככה. דקוטה שחקנית מעולה וככה גם כל השחקנים האחרים. התסריט טוב ויש בו דיאלוגים רבים שלקוחים ישירות מהספר, השקיעו בצורה עצומה באפקטים מיוחדים, תפאורה ותלבושות ועוד. נכון, גם כאן יש שינויים בין סרט לספר אבל זה היה ידוע. אני חושב שאת תהני. תנסי לפחות

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifלא אהבתי את הסרטים!

אני פשוט אוהבת מרצ'נדייז, אז אהבתי אותם כמוצר, לא כיצירה קולנועית
חוץ מאולי באמת קצת את הסרט השני... ומה ששנאתי בסרטים זה באמת את השינויים המיותרים (כמו קווירל הופך לאבן במקום להיצלות...). למה פולמן אישר להם לשנות ליופור את השם? זה הכי הורס אותי, ואני ממש מודאגת
אבל אני כן סומכת עליך
בכל מקרה כבר קבעתי עם מישהו לסרט

limilu

New member
הם בטח אמרו לו, "שמע, פילי...

לצופים שלנו יש attention span בגודל של גרגר פלפל, ולכן לא כדאי שיהיה שני שמות דומים- הם יתבלבלו ולא יבינו מה קורה. ואתה לא רוצה שזה מה שיקרה, נכון?
" "אה!" צעק פילי בבעתה. "ברור שלא, אדוני, כמובן שלא!" ומיד רץ לשנות את השם של יופור לרגנאר. מה, גם אני התבלבלתי בין שניהם כל הזמן בספר

The Immortal Me

New member
אפשר לחשוב שבשתי סצנות שהוא מופיע../images/Emo210.gif

יהיה קשה לעקוב. מה גם שזה סרט, אין את השם שלו כל הזמן.

Davy Jones

New member
אם כבר ה"פ, אז הדבר הכי טוב שאפשר לאחל

ל"מצפן הזהב" הוא שיהיה כמו "...והאסיר מאזקבן" (הסרט).

Fairywitch

New member
לא, פיכס, האסיר מאזקבאן היה הכי גרוע...

סצינת הבכי על הסלע

DHallow

New member
גביע האש היה הכי גרוע

בלי דובי?????? איך אפשר להוריד את דובי?????????? ודמבלדור מתנהג שם כמו פסיכי שעצביו מרוטים, והרמיוני???

האבק

New member
אני חושב שהראשון והשני הכי גרועים

מבחינת "הסרט כסרט"... פשוט סרטים גרועים

Moiraine

New member
אני לא אהבתי את כולם.

לא רק שקיצצו המון בסרטים ושינו דברים ממה שהיו כתובים בספר גם מצד שני- אלה שלא קראו את הספרים(בהנחה ויש אנשים כאלה) לא יכולים להבין כל כך מה קורה. כי זה מתבסס על הספרים אבל בצורה חופשית כזו- הם שינו דברים אבל גם בסרטים הם עשו כאילו מובן מאליו שכל מי שרואה את הסרטים גם קרא את הספרים ולכן הסרט לא עומד בפני עצמו. ואני הכי לא אהבתי את הרביעי.

למעלה