מפגש פורום - אוגוסט|

UltraViolet3

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo89.gifכנראה תצטרכו לסבול גם אותי../images/Emo9.gif

כי רוב הסיכויים שאני באה
סווווווווווווו : שמי:ויאולטה , ויוי , ויוצ' , ויאולטי , בלונדי , סיגלית , לסבית [חחח תבחרו לכן שם מהמבחר הרב של שמותיי
] גילי: 14.4 מיקומי בארץ:נהריה [ בואו לבקר בהמוניכם
] דרך תיקשור: פייס -violeta klaiman איסי - 431209262 מסן [email protected] תמונתי: אין לי כ"כ פוסטרים להביא :-\ . אבל למי שיש פוסטרים של מקפליי אני אשמח לקבל אותם

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifויאולט!@#$%^&

הוווווו בלונדי שלי! מתה כבר לראות אותך שוב!!!

UltraViolet3

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo89.gifגמאני אותך רייבניק../images/Emo24.gif

התגעגעתי מלאאאא !

UltraViolet3

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo89.gifחחח אני כבר מתה לראות אותך שוב../images/Emo9.gif

UltraViolet3

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo89.gifחחחחחח כן כן אל תשאלי . ../images/Emo11.gif

אני וחברה שלי קוראות אחת לשניה ככה .. היא קוראת לי 'לסבית' ואני קוראת לה 'הומואית' . חחחחחחחחחחחחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifבאהה D:

טוב אני מאוד מקווה, לא באלי לפספס!@$@%@% אבל זה לא בטוח. :\
שם: קרןן D:
מיקום בארץ: נחשונים ><
דרך תיקשור [מסן, איסיקיו, פייסבוק..]: מסן - [email protected] פייסבוק - keren amir טוויטר - Keren4562
תמונה: זה בשחור לבן. אבל לא נורא D:
פוסטרים שיש לי להביא: אוקיי, זה לא אחלה פוסטרים. אבל בואו בהמוניכם XD סלינה גומז ליאונה לואיס איוויציה דאפי אבודים/סלב'ס ג'סי מקארטני ג'ורג' סאמפסון דניאל בן חיים ניקו מיראלגרו ( אינלי מושג איך רושמים את השם משפחה
) פול אאוט בויז דיוויד הנרי סלינה גומז JLS דמי לובאטו טיילור סוויפט סלינה גומז XD קווין ג'ונאס/ג'ו ג'ונאס ג'סי מקארטני/KINGS OF LION לינקין פארק/פינק פלויד פול אאוט בוי/יון תומרקין ליידי גאגא אמה רוברטס/אבודים גוד שארלוט/גל גדות ונסה הדג'נס/ג'וני דף האחים ג'ונאס eoghan quigg ( לא הבנתי איך לכתוב את זה בעיברית XD ) girlz aloud ג'ייסון דולי סלינה גומז מיילי סיירוס girls aloud HSM האחים ג'ונאס / הסאטרדייס אשלי טיסדייל גרין דיי black eyed peas חצויה 30 שניות למאדים/אנריקה איגלסיאס אני יחפש אולי יש לי עוד. אני מקווה שיש לי עוד , וכאלה שווים LOL.
פוסטרים שאני ממש ממש חושקת בהם למי יש: מקפליי, רוברט פטינסון, דימדומים. כל מה שקשור לדימדומים. חיחיחי
ולמי שיש את הפוסטר שהיה עכשיו של רוברט במעריב לנוער ותוכל להביא לי , תבורך
עוד הפעם. אני לא בטוח באה, אני מאוד מקווה שכן...
אני מתגעגעת לכולכןןןן
ומאיי, אם את קוראת, מצאתי את הפוסטרים שהבטחתי לך (ביטלס, קורט. )
ואני יביא לךך
( ~ חידוש ~ חחח )

../images/Emo84.gifיאיאייא קרן ../images/Emo24.gif

קודם כל אני ממש שמחה שאת באה !@#%
והתמונה שלך מהממת
ותודה על הפוסטרים !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אבל זה לא בטוחח :\ אני מאוד מקווה שכלום לא ישתבש ><

שרונוש42

New member