לפי צו האופנה

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo77.gifלפי צו האופנה../images/Emo100.gif../images/Emo88.gif

מכיוון שממש יבש מבחינת משחקים
וזה כמובן משטרת האופנה ועשיתי קצת שינוי לשם
תגידו אם אתן אוהבות
או שחשבתי גם על
לפי צו הפורום
מה יותר
כמובן ההוראות: פשוט תדרגו את מה שהם לובשים, חולצה וכאלה בדירוג מ-1 עד 10! ש-10 הוא הכי גבוה כמובן
-דני- חולצה: מכנס: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifMEME

-דני- חולצה:6 סתמית משהו
מכנס: עד כמה שרואים, ג'ינס...8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 שיער: 7- כי הוא לא הכי מסודר פה
הערות: המראה הפשוט והספורטיבי XD ציון סופי:7
-דאגי- חולצה:8 מכנס:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: החגורה יפהה 9 שיער:10!! הערות: חתיך ציון סופי:9.5
-הארי- חולצה: איכ משובץ 5 מכנס:שמתי תמונה גרועה
6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: השרשרת והכובע 6 שיער: 7 הערות: לא שרואים משהו XDDD אבל הוא נראה טוב ציון סופי: 7
-טום- חולצה:6 מכנס:6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: טום יא כאפה! מזה הכובע הזה! XDD 5 שיער: 7 הערות:כאפה ציון סופי: 6 מתלבש השבוע: דאגי תסרוקת השבוע:דאגי המתלבש הגרוע: דני התסרוקת הגרועה: טום הערות: כוסיות

Florin M

New member
באלי לעשות. למרות שקשה לי, אני מכירה רק את...

הארי. DD: מלאני עזרה לי להבין מי זה מי..DD: דני- חולצה: 10 מכנס: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 5 הערות: מתלבש מדהההההים.
ציון סופי: 9.5 DD: -דאגי- חולצה: 7 מכנס: 5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 5 שיער: 2 הערות: שיעשה משהו עם השיער שלו DD: ציון סופי: 6 -הארי- חולצה: 9 מכנס: לא רואים כ"כ. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה שמבצבצת לה - 8 שיער: 5 לא אהבתי ממש . הערות: אין. ציון סופי: 8 -טום- חולצה: 7 מכנס: לא כ"כ רואים. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: כובע גרב - אהבתתתתתתי, 10 שיער: 7 הערות: אהבתי כ"כ את הכובע גרב. מתאים לו. D: ציון סופי: 9 מתלבש השבוע: טום ודני. תסרוקת השבוע: טום. המתלבש הגרוע: דאגי. התסרוקת הגרועה: דאגי. הערות: תמונה נחמדה . :)

sweet shir

New member
אני להלהלה

-דני- חולצה: אחלה~ 9. מכנס: ממש יפה (ממה שרואים). 10. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: רגיל. 8.5 שיער: חמוד מאוד. 8.5 הערות: -- ציון סופי: 9. -דאגי- חולצה: נחמד.. 8. מכנס: אחלה לגמרי. 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לא אוהבת את החגורה. . . 7. שיער: חביב, טיפה מוגזם מדי לטעמי.. 8 כדי להיות נדיבה D: הערות: -- ציון סופי: 8. -הארי- חולצה: לא אוהבת, מראה של דייג.
ושל פייטון במגרש ביתי עונה רביעי. |חלחלה| אנשים, די עם חולצות לוק מבנות גילמור!!!! חדל!! קיצור - 6. מכנס: רגיל כזה.. 8. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שרשראות = 10, כובע = 8. אז ממוצע 9 D: שיער: 5.
הערות: מולט איז אגלי. ציון סופי: 7. -טום- חולצה: לא משהו.. 7.5. מכנס: לא ממש רואים, אבל נראה בסדר... 8. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 4. טום, מתוק, לא יפה לך כובעים. פשוט לא יפה. מה לעשות, לא בורכת במבנה פנים אידיאלי. אל תחמיר את המצב!! שיער: בסדר... 7.5. הערות: הוא דומה כאן לצ'ארלי (סימפסון).
ציון סופי: 6.8. מתלבש השבוע: דני D: תסרוקת השבוע: דני D: המתלבש הגרוע: ממ טום, אבל גם זה לא כזה נורא... פשוט חוסר בסטייל גמור.
(מזל שהוא השתנה מאז!! חחחחחחחח היי, גם סקיני אדום וחולצה כסופה זה סטייל D: סטייל לא יפה, אבל לפחות זה מעניין! XD) התסרוקת הגרועה: מממ הארי!!! הערות: כלום<:

sweet shir

New member
לדעתי הוא סקסי. ^^"

כאילו, הוא לא חתיך יותר מדי, וגם לא יפה. HELL NO. אבל יש בו סקס אפיל :) וקול סקסי למדי. <:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהקול שלו../images/Emo99.gif%#%^@#

אחד ויחיד

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאני../images/Emo3.gif

דני- חולצה: יפה[: מכנס: מתאים
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לא אהבתי את השעון
שיער: קצת קופיפיXDD אבל שיהיה
הערות: חתיך ומתוק
ציון סופי:8.5 -דאגי- חולצה: לא מאתים לו הסווצרט... נראלי יש כזה לאח שלי XDDDDDDD מכנס: סבה אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אחלה[: שיער: מושלם
הערות: חתיך לאללה, אבל הסווצרט הורס .. ציון סופי: 8.5 -הארי- חולצה: תרשו לי לא להגיב|ש]פם| מכנס: טוב שרואיםXD אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: כובע חמוד
שיער: לא אהבתי:\ הערות: פסדר... בד"כ הוא נראה יותר טוב ... ציון סופי: 6 -טום- חולצה: לא הכי מאתימה לו מכנס: אחלה:] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: כובע גנבים
עניבה לא משהו:\ איפה העניבות המאגניבות שלך טומי?
שיער: ממש יפה! חבל שהכובע מסתיר
הערות: חמוד, היה יכול להיות יותר טוב .. ציון סופי:7.5 מתלבש השבוע: דני תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: הארי התסרוקת הגרועה:הארי הערות: לא תמונה מושלמת, אבל בסדר:] אפחד לא מושלם

McFlyRoni

New member
|חזיר בעע צ'עמם לי.

אבל קודם הערה למיקי
פעם הבאה תבחרי תמונה שרואים להם את כל הגוף
-דני- חולצה: ממש יפה, 10. מכנס: הוממ. לא רואים משו חח, 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: נהה יכל לשים שרשרת או משו :] 8. שיער: 9. הערות: חסון
ציון סופי: 9. -דאגי- חולצה: WTF?! מה אתה הומלס רוסי?! 6. מכנס: 9? אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגוריישן
9 שיער: מושלם! 10. הערות: איזה פשוש! חוץ מהחולצה. ציון סופי: 8.5. -הארי- חולצה: איכס למה?! 7. מכנס: 9
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 [יש גם חגורה וגם שרשרת
] שיער: מזל שהכובע מסתיר, 8. הערות: --- ציון סופי: 8.5. -טום- חולצה: בע. 7. מכנס: 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 7.5- תקלוט כפרה, לא יפה לך כובעים! [לפחות אלה שאתה הולך איתם בציבור XD] הערות: שמן |מצחקקת| ציון סופי: 7.8 [אני מחשבת במחשבון!] מתלבש השבוע: דני תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה: טום הערות: הארי נייטרלי XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיס יס איי נואו

או לפחות תמונה שרואים תמכנסיים.. לא חיב נעליים

למעלה