לפי צו האופנה

kelly7i

New member
../images/Emo71.gif

דני- יפה, אהבתי, וגם את התקופה הזאת בכלל מבחינת לבוש. דאגי- אהבתי את המכנס+החוגרה, לא אהבתי את הג'קט הכחול ששם. הארי- נחמד כזה. טום- סתם נחמד, לפחות לא מזעזע אז זה כבר הישג
הכל מאהבה טום.

michalie XD

New member
ס'מכוערים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif

-דני- חולצה: מממ... 9 וחצי מכנס: בקושי רואים אבל אני אוהבת את כל המכנסיים (או יותר נכון ג'נסים)שלו אז.. 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 וחצי שיער: 10 הערות: פעם הבאה תלבש חולצה יותר חמדמדה
ציון סופי: 9.7
-דאגי- חולצה:10 מכנס:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות: מושלם
ציון סופי:10
-הארי- חולצה:9 מכנס:9 וחצי אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער:10 הערות:תשנה חגורה. ומה זאת החולצה המשובצת הזאת!? ציון סופי:9.1
-טום- חולצה:9 וחצי מכנס:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 וחצי שיער: 10 הערות: חולצה
ציון סופי:9.7 מתלבש השבוע: דאגי תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: דני
התסרוקת הגרועה:
הערות: הם הלהקה הכי מכוערת שראיתי אי פעם בעולם

../images/Emo58.gif אנייי D:

דאגי חולצה: 7 מכנס: עד כמה שרואים DX 10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 10
הערות: חתיךךךךךךךךךךךךךךך D: ציון סופי: 8 הארי חולצה: 4
מכנס: לא רואים DX אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 4 שיער: לא אוהבת שיער ארוך \: 1 XDDDDD הערות: ציון סופי: 5 טום חולצה: 4 מכנס: 3 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 1
שיער: 6 הערות: ציון סופי: 4 דני חולצה: 6 מכנס: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 8 הערות: ציון סופי: 8 מתלבש השבוע: דאגיש תסרוקת השבוע: דאגיש המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה: הארי הערות: דאגיש החתיכיש

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי, געגועים לפינה! חחחח

אהבתי יותר את 'לפי צו הפורום'
-דני-
חולצה: סבירה של פולו 9. מכנס: ממה שרואים -8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8. שיער: 7. אני אוהבת יותר את תקופת החלק אימו \\__^ הערות: חמודדד
ציון סופי: 8.
-דאגי-
חולצה: טי-שירט סתמית והקפוצ'ון.. - 7. מכנס: 8. אביזרים [חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: החגורההה
10. שיער: 10. הערות: חולה על השיער שלו ככה. ציון סופי: 9.
-הארי-
חולצה: אחת מחולצות הפיקניק של דני
נממ אממ בילבונגג מתחת אז 9.5. מכנס: נראה סבבי 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חחח החגורה והכובע נראה כמו סט >< 9. שיער: 8. הערות: כוסון. ציון סופי: 9.
-טום-
חולצה: 8. מכנס: 8. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: לשם שינוי כובע חביב - 8.5. שיער: 7. לא אוהבת במיוחד את התקופה הזאת הערות: חמודי
ציון סופי: 8.
מתלבש השבוע:
דני.
תסרוקת השבוע:
דאג.
המתלבש הגרוע:
הארי
התסרוקת הגרועה:
בצער רב - טומי. הערות: מה אני אמורה לכתוב פה? כמה שהם 100ממים!!~@!#!@$[?] ^__^

../images/Emo26.gifעונה עונה עונה עונה עונה עונה ../images/Emo36.gif

-דני- חולצה:7 מכנס: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:5 (הוא לא השקיע...) שיער: 7 הערות: באביזרים הוא לא השקיע...ולא אוהבת שהשיער שלו שטוח ככה... ציון סופי: 7.5
-דאגי- חולצה: 7 מכנס: 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 8 הערות: למה הפרצוף תחת?? תחייך כפרע על העיניים
XDD ציון סופי: 8
-הארי- חולצה: 9 מכנס: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 7 הערות: לא רואים ת'מכנס.. XDD ציון סופי: 8.5
-טום- חולצה:7 מכנס: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 5 שיער: 6 הערות: למה כובע?! למה ?!?! ציון סופי: רק כי אני ממש נחמדה 7 מתלבש השבוע: הארי-אחח..מדהים שכמותך שיחקת אותה ! תסרוקת השבוע: של הארי...חחח.. המתלבש הגרוע: טום...החולצה ענקית !! התסרוקת הגרועה: טום..למה כובע למה!?!? הערות: תתחילו לחייך ולא לעשות פרצופי תחת-דאגי אכזבת אותי :'( אבל עדיין אתה הכי הכי הכי בשבילי

OneStepCloser

New member
../images/Emo79.gifעונות (נסטיה וליאן)

-דני- חולצה:8 מכנס:7.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:6 שיער:7 הערות:-- ציון סופי:7.125 -דאגי- חולצה:8 מכנס:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:7.5 שיער:8.5 הערות:-- ציון סופי:8.25 -הארי- חולצה:7.5 מכנס:8.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:7 שיער:6 הערות:-- ציון סופי:7.25 -טום- חולצה:7 מכנס:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:6 שיער:3 הערות:-- ציון סופי:6 מתלבש השבוע:דאגי תסרוקת השבוע:דאגי המתלבש הגרוע:טום התסרוקת הגרועה:טום הערות:דאגי

למעלה