פינת התרבות השבועית

קרניjack

New member
יפה:)

אני רואה שבשירים של אנשים הם כותבים גם פיזמונים, כלומר בתים שחוזרים על עצמם, יש סיבה? כלומר, בשירים סתם לא חייב להיות בית שחוזר על עצמו

FallingStar

New member
הו עומר, השיר שלך... :-O

אני כל כך אוהבת אותו..
וכבר אמרתי לך את דעתי. פשוט יפה.

ny34

New member
עדי, חזרת להגיב ../images/Emo140.gif

תודה, את עשדיין צריכה לתקן לי טעויות כתיב וכאלה..., את תהיי העורכת הלשונית שלי. אוהב אותך, דברי איתי

GUILTY

New member
טוב אז הנה שלי.

Try to live Fall in love and be abandoned, Get revenge and be disappointed. People don't even bother to ask, So be who you are without a mask. You start to fell this anger inside you, You try to ignore it, but they do it for you, They ignoring from you. You get tired can't run no more, Your head get empty, your soul start to die, You can't say anything, and your mouth gets dry. You feel frustration, you start to cry, You close your eyes and you whish to die. You can't see the light, you see just black, So don't give a fuck on the world, Scream out loud, And still don't say a word. שיר ישן שכתבתי יש עוד אחד בתהליכים

קרניjack

New member
הו../images/Emo7.gif

אני זוכרת מה קרה כשקראתי את זה בפעם הראשונה
וכבר אמרתי לך כמה הוא מדהים:)

Hadar Depp

New member
יפה!...

אהבתי במיוחד את So don't give a fuck on the world, Scream out loud, And still don't say a word.

GUILTY

New member
אה כן שכחתי לכתוב משהו לפני ששירשתי

את השיר................. בבקשה בבקשה לא להעתיק אותו או משהו כזה כי זה שיר מאוד אישי והיתה לי התלבטות עם להכניס אותו או לא... תודה.... ותודה לכם על התגובות

keisamit

New member
אני לא מאמינה. ../images/Emo2.gif ../images/Emo187.gif

אורנה, זה ממש יפה. אני רצינית. בעיקר השורה האחרונה. את מוכשרת את פאקינג מוכשת. אהבתי. מאוד...

FallingStar

New member
זה ממש יפה.

ממש אהבתי. לכל אורך השיר הכנסת את הוקרא לאווירה ודאגת שירגיש את מילותייך הכי חזק שאפשר. מאוד נוגע. מאוד מדבר. והמסר שבסוף- שכל כך נכון. אני מאוד מזדהה... ממש ממש יפה...

למעלה