מוי אימפורטנטה!!!

5ifi

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo88.gifמוי אימפורטנטה!!!../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

טוב, זה לא.
ככה. רציתי לפתוח עוד סכמ"ש ומרבה הצער היגון וכדו' גיליתי שהסכמ"ש של שבוע שעבר עודנו כאן!!! אז כדי שלא נהיה מכוערות, החלטתי לפתוח משו אחר- למען הריענון... קבלוהו בתופים ובמחולות!!!
שאלון חורף + סוכות !!!
טהטהטם. אוהבים את החורף? כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? כשיש גשם, מה אתם עושים? אוהבים לטייל בגשם? עם מטרייה או בלי מטרייה? אוהבים כשיורד ברד? אוהבים כשיורד שלג? כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? חורף זה רומנטי? אוהבים בגדים ארוכים? מה יותר כייף- צעיף או כפפות? מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? אוהבים רעמים וברקים? אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? אוהבים להתכרבל בפוך? אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? אוהבים מעילים? אוהבים כשקר לכם? מה אתם הכי אוהבים בחורף? מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?
חוגגים את סוכות? בונים סוכה? מברכים את ברכות החג? אכלתם פעם אתרוג? אוהבים את סוכות? למה? בגלל החופש נכון? איך באמת החופש? ישנים בסוכה? ישנתם פעם בסוכה? מתכוונים להיות אושפיזין בסוכות של אנשים? למה חוגגים את סוכות? יודעים להבדיל בין ערבה והדס? הכנתם קישוטים לסוכה? הלכתם לפסטיבל כלשהו? הלכתם מכות בעכו?
טוב עד כאן!!! כמובן, נגנב ושודרג מפורום סקרים ושאלונים...צריך לסגוד להם!
תגיבו!!!

עונה../images/Emo13.gif

אוהבים את החורף? בהחלט כן. כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? שלג
ופוך
כשיש גשם, מה אתם עושים? מסתכלת מהחלון או יוצאת ליד הדלת ומריחה
אוהבים לטייל בגשם?כן,אבל עם מטרייה
עם מטרייה או בלי מטרייה?עם מטרייה,בלי נהרס כל הדברים בתיק>< מניסיון
אוהבים כשיורד ברד? כן
אני תמיד חושבת שיגיע שלג אבל הוא לא מגיע
אוהבים כשיורד שלג? כן,אבל למה לא אצלי???
כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? אף פעם
חורף זה רומנטי?בהחלט כן אוהבים בגדים ארוכים?כן מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות יפות
מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?מרק מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?שוקו חם אוהבים רעמים וברקים?לא כל כך,הם מפחידים את הכלב שלי
אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?כן אוהבים להתכרבל בפוך? בהחלט כן אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?כן פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?כן אוהבים מעילים?בהחלט כן,אבל לא את האבו נפחה האלה,הם מעצבנים אוהבים כשקר לכם? לא
מה אתם הכי אוהבים בחורף? את היום הולדת שלי ושלג
מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? הצטננות
וכששוכחים את המטרייה ונרטבים
חוגגים את סוכות? כן בונים סוכה?לא מברכים את ברכות החג?לא
אכלתם פעם אתרוג?לא
אוהבים את סוכות?אממ לדעתי הוא קצת מיותר>< למה?כי הוא מיותר כזה>< בגלל החופש נכון?לא
החופש לא מיותר! איך באמת החופש?נחמד,אבל קצר
ישנים בסוכה?בסוכה הדמיונית שלי? בוודאי
ישנתם פעם בסוכה?כן,אבל הדחקתי כבר,זה היה נורא
מתכוונים להיות אושפיזין בסוכות של אנשים? הא? אממ לא.. למה חוגגים את סוכות?בדיוק עשיתי על זה עבודה! יאיי!!!
|משוויצה|-בני ישראל נדדו במצרים,והם בנו סוכות ובגלל זה חוגגים את החג,סיבה מטופשת מאוד אם תשאלו אותי,אבל שיהיה
יודעים להבדיל בין ערבה והדס?הא? אמממ לא
בואנה זה מזכיר לי שאצל דוד שלי לא היה את זה
לא שמתי לב בכלל
הכנתם קישוטים לסוכה?לא הלכתם לפסטיבל כלשהו?לא הלכתם מכות בעכו?בטח
סתם סתם=P

5ifi

New member
מה הזילזול הזה אמור להביע?!

אם אתן לא מבינות משו עד סופו, אתן לא צריכות לטעון שהוא טיפשי. וסליחה על הנחרצות, זה פשוט צרם לי קצת...הרבה!

המממ דנה,גם לי זה צרם..

אבל אני כן מבינה את זה,עשיתי על זה עבודה שלמה,אני לא חושבת שכל חג שלנו הוא מיותר,רק שסוכות קצת מיותר. ואני בטוחה גם שדנה התכוונה לזה בצחוק

The Ocean Girl

New member
התכוונתי בצחוק.. אי אפשר להראות שאני צוחקת

דרך המחשב
אסור לצחוק דרך המחשב וזהו

5ifi

New member
אהא!

טוב, אם זה נאמר בציניות זה באמת ~קצת~ משנה את משמעות הדברים... ואפשר להראות ציניות גם דרך המחשב! דנה יא מכוערת.
see?

Love Metal 666

New member
יאי!

אוהבים את החורף? תלוי כמה קר... אני לא אוהבת שיותר מדי קר. >< כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? אממ... חורף? כשיש גשם, מה אתם עושים? מורידה את המשקפיים. אוהבים לטייל בגשם? תלוי במצברוח. עם מטרייה או בלי מטרייה? שוב, תלוי. אוהבים כשיורד ברד? לא עליי. אוהבים כשיורד שלג? כן. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? לא זוכרת... חורף זה רומנטי? לפעמים. אוהבים בגדים ארוכים? לפעמים. מה יותר כייף- צעיף או כפפות? כפפות עד האמצע של האצבעות. מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? אוכל. מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו. אוהבים רעמים וברקים? לפעמים. אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא. אוהבים להתכרבל בפוך? כןכןכן!!! אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן. פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? לצערי... אוהבים מעילים? את המעיל שלי.
אוהבים כשקר לכם? לא. מה אתם הכי אוהבים בחורף? להתכרבל עם הפוך שלי עם כוס שוקו כשיורד גשם זלעפות בחוץ.
מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? שיותר מדי קר. חוגגים את סוכות? כן. בונים סוכה? אבא שלי בנה... מברכים את ברכות החג? המשפחה כן, אני לא. אכלתם פעם אתרוג? לא. אוהבים את סוכות? לא אוהבת ולא שונאת. למה? חופש, לא עולה לי סיבה אחרת כרגע... בגלל החופש נכון? ^^ איך באמת החופש? חביב ביותר.
ישנים בסוכה? לא. ישנתם פעם בסוכה? לא. מתכוונים להיות אושפיזין בסוכות של אנשים? לא נראה לי... אבל כנראה יהיו לנו אושפיזין הערב. למה חוגגים את סוכות? כי המשפחה חוגגת. יודעים להבדיל בין ערבה והדס? לא, ולא כ"כ איכפת לי כרגע... הכנתם קישוטים לסוכה? תליתי קצת, זה נחשב? הלכתם לפסטיבל כלשהו? לא. הלכתם מכות בעכו? חח לא, לא נראה לי.

The Ocean Girl

New member
להלהלהללהלהלה ../images/Emo6.gif

אוהבים את החורף? אכן D: כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? פוכים!!! כשיש גשם, מה אתם עושים פותחת את המטריה? אוהבים לטייל בגשם?תלוי עד כמה הוא חזק עם מטרייה או בלי מטרייה? עם כמובן, אני מצתנתת מהר
אוהבים כשיורד ברד? כן אוהבים כשיורד שלג? הלוואי וירד פה שלג
כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? בטלוויזיה זה נחשב? חורף זה רומנטי? אכן כן
אוהבים בגדים ארוכים? כן
מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? תותים עם קצפת?
מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקו חם?
אוהבים רעמים וברקים? נחמד אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? לא אוהבים להתכרבל בפוך? כן
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כן
פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? לא אוהבים מעילים? לא אוהבים כשקר לכם? לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הריח של הגשם
מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? חלזונות >< חוגגים את סוכות? כן בונים סוכה? כן מברכים את ברכות החג? יש ברכות של החג? XD אכלתם פעם אתרוג? נראה לי אוהבים את סוכות?החופש נחמד
למה? כי יש חופש
בגלל החופש נכון? כן
איך באמת החופש? נחמד ישנים בסוכה?לא ישנתם פעם בסוכה? לא נראה לי מתכוונים להיות אושפיזין בסוכות של אנשים? לא
למה חוגגים את סוכות? משהו כי משהו ומדבר ועוד משהו ובתים
יודעים להבדיל בין ערבה והדס? ערבה זאת שינה ערבה נכון? והדס זאת זאתי מהקיוקס? הכנתם קישוטים לסוכה? אחותי הכינה הלכתם לפסטיבל כלשהו?לא הלכתם מכות בעכו? לא

5ifi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

רע!!! מאוד רע!!!! עשיתי את כל השאלון והשקעתי והכל-ואז הייתה הפסקת חשמל מחורבנת והכל נעלם!!!!!!!!!!!!!!! הייט יו!!! יו סטיופד קומפיוטאאאאאאררררר!!!!! אבל אני אוהבת חורף. וסוכות. וללכת מכות בעכו.
נוט!

Rose131

New member
יאללה.

אוהבים את החורף?לא כזה כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש? קר כשיש גשם, מה אתם עושים? סוגרים את המעיל? אוהבים לטייל בגשם? לא כזה. תלוי. עם מטרייה או בלי מטרייה? תלוי! אוהבים כשיורד ברד?לא אוהבים כשיורד שלג?כע כמה פעמים ראיתם שיורד שלג? אע.. לאדעת. 15 כזה? חורף זה רומנטי? כן. אוהבים בגדים ארוכים? לא מה יותר כייף- צעיף או כפפות? צעיף מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ? ממ.. מרק. מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ? שוקולטה אוהבים רעמים וברקים? לא כזה. אבל תלוי. אוהבים לקפוץ מעל שלוליות? חחח לא אוהבים להתכרבל בפוך? כע אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג? כע פעם יצאתם החוצה כשירד ברד? כע אוהבים מעילים? לא כזה אוהבים כשקר לכם? לא מה אתם הכי אוהבים בחורף? אממ... מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף? רטיבות! חוגגים את סוכות? לא בונים סוכה? לא מברכים את ברכות החג? לא אכלתם פעם אתרוג? לא אוהבים את סוכות? לא למה? כובע בגלל החופש נכון? ..... איך באמת החופש? הייתי בפולין! ישנים בסוכה? ... לא! ישנתם פעם בסוכה? לא מתכוונים להיות אושפיזין בסוכות של אנשים? הייתי בפולין! למה חוגגים את סוכות? כי משעמם להם יודעים להבדיל בין ערבה והדס? לא הכנתם קישוטים לסוכה? תלינו באוטובוס הלכתם לפסטיבל כלשהו? כע, חגגנו באושוויץ הלכתם מכות בעכו? ... לא.

5ifi

New member
אהההההההההה!!!!

מתי חזרת!?!?!?
תכננתי לעשות לך משו...(אבל לא תכננתי מה..
)עכשיו הרסת את כל ההפתעה!
שאלה: הייתם ביער הילדים (טרנוב)? וגםוגם- תעלי תמונות לDA? (פור מי????*פאפיפייס*)

למעלה