מוי אימפורטנטה!!!

Rose131

New member
חח הבוקר.. כלומר, באיזה 5 כזה..

היינו ביער שיש בו את הבור הריגה של 800 הילדים, לא בטוחה אם זה היה טרנוב.. ואעלה בעיקר לבלוג, לא הכל יהיה בDA אז אם את רוצה להתעדכן כדאי לך בבלוג..

Love Metal 666

New member
../images/Emo2.gifחזרת!

שלום שלום!
אז איך היה? מקווה שלא יותר מדי קשה... ספרי לי הכל בבצפר!

The Fantasy

New member
עוננננננננה ../images/Emo9.gif

אוהבים את החורף?כמובן
חוץ מאת הקור. אבל הגשם
וואו..פשוט האהבה של החיים שלי
כשאומרים את המילה "חורף" מה עולה לכם בראש?גשםםםםםםםםםםםםם כשיש גשם, מה אתם עושים?רצה לבחוץ ומרימה את הידיים. אני יכולה לעמוד ככה שעות. במוצב שלי כולם הסתכלו עליי מוזר כשעשיתי את זה חחחח אבל מה...גשם באילת באמצע החיים!!!! אוהבים לטייל בגשם?כמובן
עם מטרייה או בלי מטרייה?בלי!!!!! אוהבים כשיורד ברד?המ זה רק כשאני מתחת לשמיכה
אוהבים כשיורד שלג?הלוואי והייתי רואה פעם אחת בחיים שלי כששלג יורד. כמה פעמים ראיתם שיורד שלג?
אף פעם... חורף זה רומנטי?מאוד..אבל לא כשאתה לבד
אוהבים בגדים ארוכים?חיובי
מה יותר כייף- צעיף או כפפות?לא יודעת
מה אתם אוהבים לאכול כשקר בחוץ?הכל חחחחח מה אתם אוהבים לשתות כשקר בחוץ?שוקו חם עם שוקולד קינדר בפנים
אוהבים רעמים וברקים?כןןןן!!!!!!!! אוהבים לקפוץ מעל שלוליות?חחחח כן
ולהרטיב את כולם על הדרך
אוהבים להתכרבל בפוך?כ"כ
אוהבים להסתכל על גשם\ברד\שלג?להסתכל, להרגיש, להריח.. פעם יצאתם החוצה כשירד ברד?יש מצב אוהבים מעילים?לא
אוהבים כשקר לכם?לא
מה אתם הכי אוהבים בחורף?שוב-גשם מה אתם הכי פחות אוהבים בחורף?את הקור
חוגגים את סוכות?חגגתי כן חח בונים סוכה?בנינו מברכים את ברכות החג?בקטנה.. אכלתם פעם אתרוג?לא נראה לי אוהבים את סוכות?כן
למה?סתם חג חמודי בגלל החופש נכון?חחח איזה חופש איזה??! איך באמת החופש?:-{ ישנים בסוכה?חחחחחחחחח לא ישנתם פעם בסוכה?לא מתכוונים להיות אושפיזין בסוכות של אנשים?הייתי אושפיזין בסוכה במוצב חחחחח סתם לא לא הייתי למה חוגגים את סוכות?נו אין לי כח לחפור על זה חח יודעים להבדיל בין ערבה והדס?נראה לי שכן
הכנתם קישוטים לסוכה?השנה לא
הלכתם לפסטיבל כלשהו?כן..פסטיבל הצבא השנתי...לסגור שתי שבתות ברצף..כדאי לכם לבוא
הלכתם מכות בעכו?הלוואי
..חחח סתם לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה