זה לפס1?!?!?! יאייייייייייייי!! יש לי פס1 במצב אנוש...
N NarakuDaBoss New member 25/4/05 #41 לא, לא את הכול חלק מן המוצרים עוד לא הגיעו לארץ. אבל תמיד אפשר להזמין באינטרנט, אני הזמנתי את ה-Action Figure של סאשומארו, למשל.
לא, לא את הכול חלק מן המוצרים עוד לא הגיעו לארץ. אבל תמיד אפשר להזמין באינטרנט, אני הזמנתי את ה-Action Figure של סאשומארו, למשל.
N NarakuDaBoss New member 25/4/05 #47 סליחה, הנה הקישור http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/103-4055584-9907046
R RaVeN IYI New member 25/4/05 #45 פששש זה שווה לקנות רק בגלל ההשקעה שהם הקדישו לבובות האלה.. ממש יפה!
X XxXxsmellyshitxXxX New member 25/4/05 #49 אני מתה לכל הדברים שיש פה!!! איזה השקעה!! אני מתעייפת על התמונה ה4 שאני שולחת חחחח... תודה בכל מקרה!!
אני מתה לכל הדברים שיש פה!!! איזה השקעה!! אני מתעייפת על התמונה ה4 שאני שולחת חחחח... תודה בכל מקרה!!
N NarakuDaBoss New member 25/4/05 #51 תודה, חרשתי על זה כול הבוקר, האצבעות שלי כואבות לאללה בגלל זה. עוד מעט, בסביבות חמש אני אמשיך ואשלח עוד קצת דברים.
תודה, חרשתי על זה כול הבוקר, האצבעות שלי כואבות לאללה בגלל זה. עוד מעט, בסביבות חמש אני אמשיך ואשלח עוד קצת דברים.