OMG OMG OMGאההההההההההההההההההה

nini18

New member
../images/Emo124.gif OMG OMG OMGאההההההההההההההההההה

הרגע קיבלתי בדואר את הדיסקים שלאדם אתן קולטות אני מחזיקה אותם עכשיו ביד שלי אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ולא אכפת לי שאני פותחת מיליון הודעות הדיסקים של אדם פאקינג למברט בידיייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוי הוא כל כל נשמע יפה באורגינללללללללל אני מתהההההההההההההההההההה פההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הדיסק של אדם ביידיייייייייייייייייייי מתה על אמזון מזל שהזמנתי דרכם... אדםםםםםםםםםםםםם אצלי בידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד וד"א במדבקה על הדיסק רשום THE MOST ANTICIPATED ALBUM OF THE YEAR! INCLUDES FYE WWFM MA AND WINNER כנראה שאילו יהיו הסנגלים הבאים כבר אמרתי שהדיסק האורגינל של אדם למברט בידייייי כבר אמרתי שהשכנים קוראים בזה הרגע למשטרה כי מהצרחות הם חושבים שרוצחים אותי ..... כבר אמרתי שהתקשרתי לגיא ומהצרחות גם הוא חשב שרוצחים אותיייייי אני מחזיקה כרגע 7 דסקים של אדם BB פאקינג למברטטטט אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

GaLmmn

New member
חחחחחחחחחחח איזה הורסת:D

קנית 7 דיסקים?!?!?! את לא נורמלית:D והוא לא אמר שstrut יהיה הסינגל? אהאה הקנאהההה זה הגיע כבר לחנויות או שרק מהאתר? אה ותתחדשי חחחח:p

nini18

New member
צריך גם להגיע וברור ששבע כפי שכבר הסברתי

1. לבית 2. לאוטו שלי. 3. לאוטו של חבר שלי . 4. להורים 5,6,7. לשלוש חברות שהבטחתי להן את הדיסק מתנה. לשתיים מהן היה יום הולדת אז איזו מתנה יותר מושלמת מזה אפשר לקבל

nini18

New member
אוי התמונות נראות כל כך יפות כשאני מחזיקה

אותן בידי ... הוא פתאום נראה אפילו יותר יפה ממקודם אם זה בכלל אפשרי. חבל רק שהכתב ממש ממש קטן אבל לא נוראאאאא וד"א התמונת כריכה נראית הרבה יותר טוב על הדיסק מאשר באנטרנט כי באנטרנט היא נראית יותר בהירה ובדיסק היא נראית יותר כהה כשהדיסק יהיה בידכן תבינו על מה אני מדברת או שלא לא אכפת ליייי

nini18

New member
אוי כל כך הרבה אדם סביבייי ../images/Emo99.gif מרגש ../images/Emo7.gif

הייתי אומרת משהו אבל זה לא נראה לי לפורום אבל בכל זאת אני אחסיר פשוט מילה או שניים
הא***** הכי טובה שהיתה לי בחיים.......

חחחחחחחחחחחחחחח מתרגשת בשבילך ! ../images/Emo24.gif

אני רוצה גם
שיגיע כבר לחור שאני נמצאת בו !!!!!!!!

nini18

New member
יגיע יגיע אל תדאגי הוא משתלט על העולם ../images/Emo201.gif

munmun

New member
תתחדשי.. גם אני רוצה.. ../images/Emo3.gif

גם אני רוצה כבר להחזיק את הדיסק של אדם בידיים.. הזמנת מאמאזון אנגליה או אמריקה?

nini18

New member
אמריקה ../images/Emo47.gif הכתר הוא רק לאמזון

כי כרגע אני שונאת את אמריקה!!! היה לי חשוב להבהיר

munmun

New member
omg.. גם אני הזמנתי מאמריקה..

מעניין מתי זה יגיע... עשית משלוח רגיל או אקספרס?

Musical Abuse

New member
אני הזמנתי רגיל והגיע תוך שבוע...

ככה גם היה עם הדיסקים של קריס ודוטרי שהזמנתי יחד עם אדם, הם פשוט היו זמינים קודם אז נשלחו יום אחרי שהזמנתי...אמאזון אמריקה תותחים בקטע הזה

munmun

New member
omg קיבלתי את הדיסק!!

אההההה... איזה התרגשות.. אני סוף סוף מחזיקה את הדיסק בידיים.. והתמונות .. אדם כל כך יפהה..
אני פשוט מקפצצת בכל הבית.. איזה אושר..

munmun

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ואני בטוחה שהדיסק יגיע בימים הקרובים..

mokasosex

New member
אאאאאאאאאא מזזזזזלטוווווווב ../images/Emo6.gif

לאאא פיייייייייייייייייר מקנאה בטיורף

למעלה