איזה כיף תתחדשי מזל טובבבבבבבבבב
M mokasosex New member 2/12/09 #19 מממזזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללטוווווווווווווובב מצדייייייייק פתיחת מיליון שירשורים חדשייייייייים *מתה מקנאה* *מבט שונא ביותר*
מממזזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללטוווווווווווווובב מצדייייייייק פתיחת מיליון שירשורים חדשייייייייים *מתה מקנאה* *מבט שונא ביותר*
R Rider on a storm New member 2/12/09 #24 חחחחח D: איזה כיף לך!!!!!! תתחדשייייי ../images/Emo24.gif אוף גם אני רוצה *מתה מקנאה* P:
M mayarel New member 2/12/09 #25 תתחדשייייייייייייייייייי ../images/Emo6.gif מתה עליך משוגעת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M MIDNIGHT SKY New member 2/12/09 #29 ../images/Emo65.gifOMGGGGGGG ליייייייייייייייייייייייייייייי תתתתתחחחחדדדדשיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אזיה כיף לך !7 דיסקים!!!!! אני כבר רוצה את שלי !!!!!!!!!!!!! ומה זאת אומרת? "זה נראה לי לא לפורום."? זה המקום הכי מתאים לכתוב את זה ! שוב תתחדשי
../images/Emo65.gifOMGGGGGGG ליייייייייייייייייייייייייייייי תתתתתחחחחדדדדשיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אזיה כיף לך !7 דיסקים!!!!! אני כבר רוצה את שלי !!!!!!!!!!!!! ומה זאת אומרת? "זה נראה לי לא לפורום."? זה המקום הכי מתאים לכתוב את זה ! שוב תתחדשי
N nini18 New member 2/12/09 #30 חחחחחחח תודה ../images/Emo24.gif וזה היה רק תיקון כי חשבתי שלא רשמת נכון אבל בסוף ראיתי שכן חחחחחח
R Rider on a storm New member 2/12/09 #31 אההההההההההההההה קיבלתי את הדיסק!!!!!!!!!!!! אומגאאאאאאאאאאאאאאאאד זה כל כךךךך מהמםםםםםםםםםםם והוא נשמע פשוט מדהיםםםםםםםם וקיבלתי גם את דיטלס!!!!! D: זה פשוט וואו..... וואוואווו איזה אושרררררררררררררררררר D:
אההההההההההההההה קיבלתי את הדיסק!!!!!!!!!!!! אומגאאאאאאאאאאאאאאאאד זה כל כךךךך מהמםםםםםםםםםםם והוא נשמע פשוט מדהיםםםםםםםם וקיבלתי גם את דיטלס!!!!! D: זה פשוט וואו..... וואוואווו איזה אושרררררררררררררררררר D:
M Musical Abuse New member 3/12/09 #34 גם אני קיבלתי אותו היום ../images/Emo3.gif יאייייייייייייייי איך התרגשתי לפתוח אותו, כמו ילדה מפגרת