prices of dnile - help!!!!

judi1

New member
שאלה לי לגבי מתכונך לסן פרנציסקו ..

..האם המתכון שהכנת לפיו הוא זה של נוני? (..חברת הנפש שלי הכי בעולם
)
 

liraziv

New member
המתכון מפורסם ביחד עם ההודעה

והוא של PRINCES OF DENILE. תודה על העזרה!
 
מקווה שלא מאוחר מדי..

מצטערת, נעדרתי מהרשת כמה ימים... ההסבר לאיך לרענן את השאור נמצא במתכון. במקרה שלך - השתמשת בכ - רבע מהשאור. לפיכך את צריכה לרענן אותו בשמינית מכמות מהמים והקמח המקוריים במתכון השאור (קחי את הכמויות, חלקי בשמונה, וזה מה שאת צריכה להוסיף). אני מקווה שלא מאוחר מדי.. לגבי עניין הסן פרנציסקויות של השאור - הבאתי את המתכון מספר,וככה הוא מופיע - לחם שאור של סן פרנציסקו, לא שיניתי את השם כי ציטטתי מתכון. ברור שהרכב השאור שונה בין מקום למקום בהתאם להרכב אוכלוסיית החיידקים הטבעיים. כנראה שלעולם לא יהיה לחם בטעם של לחם סן פרנציסקו בשום מקום בעולם חוץ מאשר בסן פרנציסקו, וזה בגלל ההרכב של החיידקים שם בשילוב עם תנאי האקלים.
 
למעלה