מקווה שלא מאוחר מדי..
מצטערת, נעדרתי מהרשת כמה ימים... ההסבר לאיך לרענן את השאור נמצא במתכון. במקרה שלך - השתמשת בכ - רבע מהשאור. לפיכך את צריכה לרענן אותו בשמינית מכמות מהמים והקמח המקוריים במתכון השאור (קחי את הכמויות, חלקי בשמונה, וזה מה שאת צריכה להוסיף). אני מקווה שלא מאוחר מדי.. לגבי עניין הסן פרנציסקויות של השאור - הבאתי את המתכון מספר,וככה הוא מופיע - לחם שאור של סן פרנציסקו, לא שיניתי את השם כי ציטטתי מתכון. ברור שהרכב השאור שונה בין מקום למקום בהתאם להרכב אוכלוסיית החיידקים הטבעיים. כנראה שלעולם לא יהיה לחם בטעם של לחם סן פרנציסקו בשום מקום בעולם חוץ מאשר בסן פרנציסקו, וזה בגלל ההרכב של החיידקים שם בשילוב עם תנאי האקלים.