WEBCHAT

L u L i1

New member
יא תודהה!!!../images/Emo140.gif

איזה קרועים..!!
חח ומה הקטע עם ה-POO?? ואממאמאמאממ...באיזה אתר זה היה.??היה אפשר גם לשמוע??

PunK RocK 1o1

New member
בבקשה

התלהבו מהPOO טום תמיד אומר את זה.. זה קקי
זה היה באתר של בליס [העיתון].. לא יודעת אם היה אפשר לשמוע..

danirit1

New member
כל הכבוד לך!

אני באמת מעריכה את זה מאוד יפה מצדך לעשות דברים כאלה! ממש יפה שישבת והורדת כל תמונה והעלת לפה זה קשה והיית יכולה להביא קישור או משהו אבל ישבת והעלת את כל הפוווווווול תמונות האלה ואני עברתי את זה אבל העלתי רק רבע ממה שהעלת את! כל הכבוד! תודה רבה!!!!! ויש לי עוד משהו לומר,בעצם לשאול: מה זה וואבקאם? צ'ט? ואיך לא ידעתי למה לא הודיעו פה???
הייתי אומרת לדני הכלללללללל אוייש זה ממש מכה בשבילי ועכשיו הקטע עם הסמים..מה מעלילים על הנשמות שלי אני מקווה שהכל שקרים הרי דנו'ש כזה תמים ולא היה נוגע אפילו בסיגריות כנ"ל על כל שאר מקפליי חח אלה אומרת לי נירית תראי בסרטונים את העיניים של דני ואיך הוא שר ועל מה הוא מסתכל ומה זה הגזימה חבל"ז ואני רואה סרטון אחד מאה פעם מסתכלת אפילו על איך דני נושם ואני לא מוצאת שומדבר לא בסדר אתם יודעת מחייך למעריצות שר סבבה הכל רגיל אז כנראה זה באמת מלחץ ועייפות באמת המעריצים ישר שופטים אותם ואם הם לא נראים מושלם כל סרטון ישר הם לוקחים סמים הם מעשנים יאללה לדעתי זאת באמת הגזמה אפילו הגיעו לכך שטום מתחתן והוא וחברה שלו בהריון כולה היה לו קטע זה הכל! וטוב אני מקווה שאני מה זה צודקת כי הם לא בובות הם בני אדם ועובר עליהם הרבה והם בלחץ הופעות וראיונות ולחייך כל הזמן לכל מצלמה זה באמת קשה להיות סלב...ובמיוחד אם הם כל כך עסוקים אני מקווה ובטוחה שהכל בסדר בלי עין הרע בעזרת השם וואלה שאני יראה ת'סרטון של ההופעה אני ימשיך ת'תגובה שלי!

PunK RocK 1o1

New member
אם אני מביאה קישור

שחר אחרי זה אומרת שאני עצלנית
את באמת עברת תמונה תמונה?=|

למעלה